Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

briza, pup sa te faci bine!!!

M-am facut fata bine. de fapt nu bine de tot dar oricum mult mult mai bine. Ieri am fost sa imi vad parintii care sunt la tara in concediu (l-am vazut si pe nasul tau, dar era in curte cu niste oameni). A fost superb. Am stat desculta, am reusit sa imi vad 3 prietene pe care nu le mai vazusem de 3 ani, mi-am pozat curtea plina de flori..ce sa mai, pur si simplu mi-am incarcat bateriile.
Si zici ca ti-ai luat rochita sexoasa?!

briza_marii
poze
edit ti-am pus cateva poze din curte, ca sa vezi cum e. E casa batraneasca a bunicilor mei, si este ingrijita doar sambata si duminica de parintii mei si de sora tatalui cu sotul ei. In rest sta incuiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

nico ziceai ceva de inviorare? pai eu demiercuri incep renovarile prin casa, e un balamuc la noi... nu o sa fac eu multe pe aici pt ca nu ma vor lasa, dar tot nu o sa pot sa bananai prin oras. 2 sapt nu o sa stam acasa si nu-mi place ca trebuie sa ne schimbam tabieturile. dar cand ma gandesc ca incet incet ni se contureaza visurile legate de asa noastra...

lavi poate ai facut o ndigestie, sanatate multa!

raza nu vedem si noi rochitza?

him bb e cuminte, maimt din ce in ce mai bine. acum astept sa miste.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Ali vad ca va plac vinetele, si mie ca acum asta mananc.
sambata am fost prin oras, am vazut parchetul de stajar si imi place, am vazut si mobila. la corpuri de iluminat nu ne-am uitat, dar mai avem pana acolo.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, sotziorul e innebunit dupa salata de vinete. Dar ii place mai mult iarna, ca atunci o fac cu maioneza, vara prefer s-o prepar fara (se plange el, dar tot mananca o gramada). Asa ca e singurul lucru pe care il pun pe iarna. Dulceturile le-am ratat, cu nunta, dar a pus mama, tot mama pune si muraturile. Oricum, noi nu ne omoram prea tare nici cu una, nici cu alta, as prefera sa cumpar decat sa fac eu, pentru cele 2 borcane pe care le consumam pe iarna. Cred ca nici sotzul nu m-ar lasa, si asa se plange ca stau prea mult in bucatarie.
Bine ca ati reusit sa vedeti mobila si parchet. La noi au fost ceva probleme cu curentul electric si a umblat sotzul vreo 2 ore dupa electrician sa remedieze problema, asa ca n-am mai apucat sa ajungem in oras. Azi mergem sa luam gresie pentru balcoane.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

raza nu vedem si noi rochitza?

ooooooooooffffff..nu v-ati obisnuit k io n-am ap digi??? dau cuvantu' k dupa ce scapam de niste cheltuieli, luam unu'! sa vedeti atunci poze!

sau imi dau intalnire cu briza...

lavi, ai grija de tine!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am terminat ieri cu curatenia
ce bine e...
dar si tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, bravo tie. Cred si eu ca e frumos... Eu mai am pana acolo, mai bine sa nu ma gandesc... dar ce bine o sa fie dup-aia, cand am scapat de santier...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

bravo nico!!!

si eu abea stept sa incepem... dar mai repede sa terminam si sa-mi vad si eu casa pe jumatate frumoasa asa cum am visat. cealalta jumatate mai asteapta putin...

Marina 17+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetele!!!
eu am simt ceva mai bine, mi-am mai revenit si psihic si fizic. incerc sa imi adun fortele si sa ma concentrez asupra licentze , ca mai am doar 2 saptamani..., iar cu o saptamana inainte e ziua mea si trebuie sa fiu vesela si " infloritoare".
si noi am terminat cu santierul, in mare, si e asa de bine in curatenie....
luna asta ma scapat de o nunta, ca s-au certat mirii si nu mai fac nunta. . urmatoarea e in septembrie apoi in octombrie. astept sa scap de licenta si dupa aia recuperez cu distractia

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu pe 19 am nunta, iar pe 25 ziua sorei mele
este primul ei baieram, ca doar face 18 ani, sper sa nu-mi distruga aia casa cand or venii ca mor

Mergi la inceput