Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele multumesc. sper sa fie.
sunt asa de suparata..... trista.... ca azi a plecat mami meu...cine stie cand o mai vad!!!! deja mie dor de ea!!! stii cum e ca niciodata nu stii sa apreciezi o persoana asa cum trebuie decat atunci cand nu e langa tine...

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

Noi ne-am chefuit ieri si azi la fel, ca intr-o localitate de langa noi au 3 zile chef cu , , asa ca am iesit si noi cu prietenii si a fost f fain. Maine stam pe acasa si ne odihnim.

Lavi, tin pumnii sa iasa tot cum iti doresti la interviu. Nu mai fii trista de mami tau, incearca sa vorbesti cu ea la telefon sau scrie-i sms, ca mie asa imi trece dorul de mama.

Briza, insanatosire grabnica

Kriss, soacrei tale.

Restul fetelor va pup si ne auzim maine,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Lavi un pup mare ca sa-ti mai aline tristetea. te inteleg perfect, eu am crescut mai mult fara tata decat cu el pt ca afost plecat fff multi ani afara, inclusiv cand m-am nascut eu. din fericire de cativa ani s-a potolit, ad l-a potolit diabetul (diagnosticul i-a fost pus in tara unde lucra, s-a simtit fff rau atunci si simtea ca nu mai apuca sa ne vada pe mine si pe mama- fratele meu era cu el).
pup dulce!!!

Him ma bucur ca v-ati distrat. si noi am fost aseara la o petrecere, am rezistat pana la 5 dimineata si la 9.30 eram in picioare, dar o sa simt oboseala mai tarziu.

Briza sanatate multa!!!

pup si eu toate noricile

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

buna

marina multumesc de pup. uite si de la mine unul pt tine si inca unul pt bebelina

eu nu stiu ce e cu mine dar ma simt asa de rauuu, nu am chef de nimik, toata ziua numai dorm, aseara mi-a fost asa de rau ( ) cred ca de la pestele pe gratar care l-am mancat. nu am chef de nimik, nu suport nimik.... saracu' sotz sper sa ma mai suporte ca deja nu ma mai suport eu in starea in care sunt. Acuma ma uitam pe net sa vad poate plecam undeva wk-ul viitor (de ziua mea) poate imi mai revin!!!

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

olim, im legatura cu PM-ul. stai linistita, ca nu stiu despre ce e vorba. nu am prin faza, deci nu am de ce sa fiu suparata.

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam lavinai
O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo la toata lumea!

Am intrat sa va salut scurt, vad ca e slaba miscare la noi.

Marina, ce bb cuminte ai, daca ai putut chefui asa mult.

Lavi, sa ai grija de tine si sa-ti revii repede sa fii fit ptr interviu.

Ne reauzim maine.

la toate si va doresc o saptamana care vine usoara,
Him

Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
haideti la o inviorare caci nu ne sta bine pe pag 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza fetele.
Tare repede a mai trecut weekend-ul. Sambata am avut ceva activitate, dimineata o pana de curent ne-a dat de furca si planurile peste cap, ca n-am mai ajuns in oras sa vedem de mobile, am plecat direct la padure la copt vinete. Macar le-am dat gata si a fost foarte placut, parca nici nu simteam ca am mers acolo la munca. Ieri am lenevit toata ziua, doar spre seara ne-am invrednicit cu chiu cu vai sa iesim putin la plimbare.
Azi o luam de la capat, ca-ncepe saptamana. Asa ca, sa aveti o saptamana buna!

Lavi, bafta maine la interviu! Vezi ca de obicei angajatorii incearca sa te determine pe tine sa spui salariul, in speranta ca vei spune mai putin decat sunt ei dispusi sa dea. Cel mai bine ar fi sa-i determini tu pe ei sa spuna oferta. Dar daca nu-ti convine deloc, mai bine mai astepti si mai cauti, decat sa-ti para rau pe urma.

Cami, am intrebat parchetarii, au zis ca s-ar putea daca raschetezi si chituiesi/lacuiesti sa nu mai scartie, dar nu-i sigur.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata!
am rochitaaaaaaaaaa!..... dupa ore de cautari si nervi...am gasit ce voiam! satin, neagra, lunga, tip sirena, spate gol, cu cateva paiete... si-un decolteu de te ia ameteala , cu insertie de dantela imediat sub sani, vreo 20 cm...

(si-o gramada de bani, desigur... ) acum sa vina nuntile, k rochiile sunt pregatite!..

briza, pup sa te faci bine!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput