Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 15

Alynutza spune:
Ei lasa, tot e bine ca si-au dat seama ca nu se potriveau, macar in al 12-lea ceas. De-astea am mai auzit si eu, ca mirele a anulat totul cu o saptamana inainte ca "nu mai suporta presiunea". De fapt, e un pas care trebuie gandit si cantarit bine inainte, nu hop si noi, hai sa facem nunta.
Sa te pui pe picioare, ca trebuie sa te chefuiesti de ziua ta.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

preda_vicky spune:
pe-aici, cu grija sa nu va dau virusi. Sunt racita si ma sint tare rau. Spor la treaba nurorilor care au de lucru la case!
Raza, nici eu nu am ap. foto digital, dar am dus filmul la developat filmul si mi l-a pus pe CD in loc de poze pe hartie. Asa ca rogu-te imbraca-te mumos si sexy si fa poze sa te vedem si noi! Sau o rugam pe Briza sa vina peste tine sa te pozeze, ca e musai sa vedem toaleta. Si noi mergem la nunta pe 10 sept. si nu stiu cu ce ma imbrac, ca am slabit si toate pica de pe mine! Si mai am si botezul printesei nepoatei mele la sfarsitul lui sept.!
Lavi, si tie si multa sanatate!
Aly, frumoase filmulete, frumosi miri! pt. toate fetele!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39

Alynutza spune:
Vicky, sanatate multa! Cum de ai reusit sa racesti acum? De fapt, vara e cel mai usor... Eu cu Modafen m-am pus pe picioare intr-o singura zi. Si mult suc de portocale 100%.
A, si
Nunta noastra de vis
Luna de miere

preda_vicky spune:
Aly, nu-s ce virus e, dar ne-a daramat! Asa suntem de cand am venit de la mare, din concediu. Intai a racit baiatul cel mare, apoi cel mic, eu si a urmat mama si d-na care sta cu ea! Si abia ma refacusem, iar de-aseara iar ma simt rau! Bine ca si-au revenit copii si mama, ca eu ma descurc cumva sa stau pe picioare. Si are grija sotiorul de mine. Mai insist
!
Am notat Modafen. Din asta nu am luat. Si daca tot nu trece, parca vad ca ma inteapa mama-soacra cu Polidin!
Proaspata nevasta!
http://community.webshots.com/user/viki39

Alynutza spune:
Nasol ca v-a prins asa pe toti, sper totusi sa nu ajungi la intepaturi, nici la propriu nici la figurat cu mama-soacra. sanatate maxima! Sper sa-ti foloseasca Modafenul si sa te puna pe picioare.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

Alynutza spune:
Si eu plec imediat, asa ca dupa-masa placuta.
Nico, mai mult ca sigur bebelina ii ocupa acum foarte mult timp Andreei si nu mai are foarte mult timp de pierdut. Dar sper ca sunt bine amandoua.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am intrat sa va salut. Am citit ce ati mai scris, acum ma duc la Leo. Maine avem liber asa ca o sa ne pendulam iar, speram ca vremea sa tina cu noi. la toate cu numele de Maria, Marina si tie la fel!
la toate,
Him
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu grijuri?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)

camelia72 spune:
Salutare,dragelor...!
Aly,multumesc mult pt. sfat si fata ca nu m-a uitat!Super filmuletele iar voi sunteti niste dulcei...sa va iubiti la fel si sa fiti fericiti 1000 de ani!
Eu sunt pe fuga...sanatate multa bolnavioarelor si sa aveti o saptamana placuta si insorita!
Lavi,bafta multa la interviu!
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

lavinai spune:
mersi cami.
oare ce mai fac sun, fla??? pe fanna parca nu am auzit-o azi.
eu acuma tot probez cum sa imbrac maine la interviu.... oare in blugi, dar cu pantofi eleganti si sacou merge???
Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006