?
...ce sunt stelutele galbene (voturi)sub subiectele de pe forum !!!
Elena22+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Raspunsuri
Veve spune:
(din ciclul "ce vraji a mai facut Admin in we noaptea")...Nu-s sigura,da' cred ca-i un sistem nou de notare a subiectelor.Acu' care cum deschide subiecte tre' sa gandeasca de doo ori,ca nu sade bine cu-n carnat de subiecte slab cotate atarnate de numele propriu si personal,nooo?[aiacaredadingene]
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Claudelu spune:
Hai ma Veve, ca la o simpla privire vezi subiecte care nu-si au rostu dar sunt cotate la nivelul cel mai inalt Sincer nici nu arata bine, strica aspectu, nu-s la moda
Iubika spune:
Sincer mie mie se pare un pic cam aglomerat...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Veve spune:
Io nu-s reprezentantu' nimanui;imi dau si io cu parerea,daca e voie....
Cat despre subiectele slabe cotate "5 stele",e firesc sa fie cotate asa de catre cei care posteaza la subiectul respectiv.Din fericire,fiecare avem dreptul la un singur vot;cei neinteresati direct de subiect si care-si dau interesu' sa fie obiectivi,pot trezi scoru' la realitate dintr-o miscare de mouse
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
iren spune:
Dej salut aceasta minunata initziativa, deja am ars cu "mediocru" citeva subekte pe care aveam boala
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Catalin spune:
Ce ne facem cand toti enteresati de un subiect il coteaza la maxim, in timp ce unii pe care ii doare la basca voteaza cu o stea doar ca sa se afle in treaba?
Parerea mea este ca obiectivitatea catalogarii ramane captiva simpatiilor.
(lema: fani Mozart vs. fani Gutza, Pepsi vs. Coke, Raduleasca vs. Marin, Steaua vs. Rapid, Vodafone vs. Orange, musulmani vs. crestini, homo vs. hetero... ...)
Catalin
Think pink!
Veve spune:
Pai foarte bine!asa luam si noi pulsu forumului ca sa zic asa...
sinzi_ana spune:
De ce nu e si o optiune "inchis"......putere pt cetateni
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Veve
Pai foarte bine!asa luam si noi pulsu forumului ca sa zic asa...
dar ce se evalueaza mai exact? cat de atractiv e un subiect(asta se vede si de la nr. de vizualizari) sau... cum voteaza membrul x sau y?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.