?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da un' se voteaza frate? ca eu nu gasesc deloc... tot din cauza pernei mele tre sa fie! bat-o vina!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by disperata

da un' se voteaza frate? ca eu nu gasesc deloc... tot din cauza pernei mele tre sa fie! bat-o vina!

s-auzim numai de bine! si

chiar deasupra barei albastre de la inceputul subiectului, unde apare "evalueaza".

p.sp-disperata, punem de un chat in seara asta!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

eu tot nu inteleg cum este cu voturile si stelutele...

adica in functie de cate ori vizitez acel subiect se voteaza sau cum?zau ca nu inteleg

Elena22+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Elena,poti vota o singura data un subiect,daca nu iti place dai o stea daca iti place foarte mult dai 5.
In ceea ce ma priveste,votarea asta chiar ca nu isi are sensul,daca ma intereseaza un anumit topic il deschid chiar si daca nu e bine cotat,daca nu poate avea si 10 stele ca tot necitit ramane.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ok...am inteles cum e cu votarea, dar cum stim daca un
subiect a fost votat "mediocru" sau cu "foarte bun"?

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.
dar ce se evalueaza mai exact? cat de atractiv e un subiect(asta se vede si de la nr. de vizualizari) sau... cum voteaza membrul x sau y?

Dar cu ce va incomodeaza pe voi?Poate admin vrea sa-si faca un top al subiectelor si sferelor de interes pe forum (nu stiu exact,cum am mai spus) si in asta se bazeaza tocmai pe maturitatea membrilor in a vota corect.Dupa nr. de vizualizari,cum sugerezi tu,nu se poate face o idee realista,pentru ca o persoana interesata de subiect il poate accesa de 100 de ori,dar de votat,numai odata...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mmmda, si acum sa vedem corectitudine de la membri DC... seva inampla exact cum s-a scris, cei ce le place un subiect voteaza 5 stele, doar t ca sunt activi acolo si cei care nu le place o stea.. la scandinavi vor fi cele mai cele prezic eu , 5 stele de participanti si o stea de cei care au ceva cu participanti la acea discutie... off off...
totusi , toate cele bune si votare corecta, evaluare corecta..

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Poate ar fi buna si o optiune cu bile negre,sa le dam subiectelor stupide.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Ce ne facem cand toti enteresati de un subiect il coteaza la maxim, in timp ce unii pe care ii doare la basca voteaza cu o stea doar ca sa se afle in treaba?
Parerea mea este ca obiectivitatea catalogarii ramane captiva simpatiilor.

(lema: fani Mozart vs. fani Gutza, Pepsi vs. Coke, Raduleasca vs. Marin, Steaua vs. Rapid, Vodafone vs. Orange, musulmani vs. crestini, homo vs. hetero... ...)

Catalin

Think pink!

Subscriu!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Daca stelutele astea reprezinta gradul de interes al subiectelor, nu se bat ele cap in cap cu indexul de subiecte la care ati muncit pana acum?
Veve, cred ca un subiect se vede daca este interesant dupa numarul si felul raspunsurilor.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput