Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

cadita la care te-ai hotarat Inni e cea cu forma incorporata? si eu tot pe aia cred ca o iau.

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Felicitari si tie Susa...am uitat sa-ti zic..
Mie mi-au disparut si bunele maniere cu sarcina asta..., sunt uituca rau de tot.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Si eu ma gandeam la Roxana, daca o fi bine...
Si la Nokia, cred ca nu a mai postat de o luna. Oare ce-o fi cu ea? Stie cineva?

Mergi la inceput

nici o problema Inni si eu sunt tare cu capul in nori...abea astept sa vad cine e urmatoarea la capitolul nastere....sa incepem galeriile

POZE

Mergi la inceput

Da, cu forma incorporata as vrea. Ca asa m-a sfatuit multa lume inclusiv amarantina .

Sunt bune Simona dar pana la 6 luni..dupa aceea nu mai incape bb in ele..si decat sa dau 4-5 mil pe ea si sa nu fie bune decat 6 luni mai bine dau pana in 2 mil pe cealalta.

Formele de prosop..da..si eu zic ca tr spalate.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

spor la treaba Tasia la Predeal ca am inteles ca nu e vacanta cand veniti la munte...

POZE

Mergi la inceput

Si eu m-am gandit la Nokia si Roxana care nu cred ca a nascut ca dadea ea vreun SMS cuiva...
Tasia drum bun si ai grija.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

dar asa scump costa caditele cu forma???eu le-am vazut ca sunt cam 800 mii lei, si sunt bune pana la 1 an...poate sunt altfel de care vorbiti voi?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Susa, eu vreau sa nasc aproape de termen ca nu am terminat camera fetii, nu i-am spalat hainutele, nu mi-am facut bagajul... de-abia acum m-am apucat de pregatiri. Teoretic mai am 1 luna jumate, ar trebui sa am timp de toate. Dar mi-e un pic frica... daca fata vine mai repede?

Mergi la inceput

Susa cam atat costa..dar suportul e 1.5 mil

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput