Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
amarantina spune:
Inni, despre ce vorbesti tu de costa 4-5mil??????
Caditele cu forma inauntru costau la Baby Expo intre 500.000 si 600.000. Am inteles ca se organizeaza din nou in sep. Cine are dpn in oct poate sa mai astepte cu unele cumparaturi si sa ia de acolo, ca se fac reduceri substantiale.
Susa spune:
Eu sunt cam gata cu toate...mai am de facut bagajelul si sa spal hainutele lui BB...cadita o sa o iau zilele astea si mai am nevoie de ceva body-uri ca am inteles ca din alea folosim mai mult pt inceput...a-si vrea sa nasc mai repede , ca Inni pe la 38 ca deja Lukas are 3 kg si se va face prea mare...
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
inni spune:
vorbeam de alea care au deasupra masa de infasat si dedesubt rafturi si sertarase
Poze
Inni
36+ cu
....
naty_blondy spune:
va pupam si noi mamicilor si va multumim ptr.primire si ptr.ca ne ati adoptat in gasca voastra....AMARANTINA nu stiu de cand n ai mai urmarit tu postarile mele,dar ce ti pot spune este ca situatia noastra nu e roza de loc,s au intamplat multe lucruri urate mai mereu,insa am decis sa mai astept pana voi naste,iar apoi voi face pasul decisiv,vreau sa vad ce se va intampla atunci si ce reactie va avea el cand isi va tine copilul in brate prima oara,cred ca trebuie sa mai incerc si lucrul asta daca tot am stat atat si am inghitit pana acum atatea mizerii...macar ptr.copil trebuie sa mai fac o ultima incercare...daca situatia e tot asa si atunci,cu toata suferinta trebuie sa mi accept soarta si sa rup tot ce a fost intre noi..oricum el nu ne merita,asta o voi sti toata viata indiferent daca vom ramane impreuna,si nu cred ca voi putea uita asa usor tot ce mi a facut...deci daca si dupa ce voi naste el va fi la fel si nu l va interesa in continoare de soarta noastra,ma voi muta cu copilul meu la mama.deja am inceput sa mi pregatesc camera...imi va fi greu,dar mai greu este asa,si mai ales dupa ce se va naste bebele...
ptr.ca ma i a groaza cand ma gandesc daca nu i voi putea oferi tot ceea ce merita...eu deja imi fac probleme ca am nevoie de atatea,si mai ales ca tre sa ma pregatesc de nastere,iar pe el vad ca nu prea il pasioneaza...ne vom descurca noi,ma va ajuata si mama cat va putea...asta e.....
amarantina spune:
A, alea sunt niste prostii. Ca oricum nu-i faci baie in camera. Am niste prieteni care au cumparat asa, pana potriveau apa in cadita... Ba mai adu rece, ba mai adu calda si pana dezbracau copilul se racea, iar adu calda si asa mai departe. Au renuntat dupa o sapt la spalatul in camera.
Susa spune:
Asa le-am vazut si eu Amarantina...la Carrefour la noi e 700 de mii cadita cu forma...
Cele cu suport si masa de infasat INNI am inteles ca da..numai pana pe la 6 luni le poti folosi pt ca e cadita foarte mica...nu se merita, asa mi-au spus si mie alte mamici...astea de care vorbim noi sunt de diferite culori destul de maricele si au suport pt caput si opritor intre picioruse...
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
inni spune:
Cum ??? Pai si eu tot in camera vreau sa o spal..dar cu cadita obisnuita e mai usor..ca o umpli la baie si o aduci gata preparata.
Mi-e ca daca e dif de temp intre baie si dormitor si raceste cupchilu'
Eu, Naty, nu stiu despre ce vorbesti, doar ce am citit acum postarea ta, dar iti doresc sa ti se indeplineasca rugamintile si sa fie totul bine.
Poze
Inni
36+ cu
....
Susa spune:
Amarantina..deci vom spala BB-ul in baie in cada mare vom pune cada mica si-l vom spala acolo nu? si eu m-am gandit asa ca in camera ocupi si din spatiu cu suporturile acelea , mai uzi si pe jos cand da BB din maini si picioare, plus ca trebuie sa duci apa in camera...cam multe de facut numai ca sa-l imbaiezi in camera...
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
amarantina spune:
Naty, imi pare tare rau. Imi vine sa-i omor pe toti barbatii care se poarta asa. Dar ai dreptate, trebuie sa mergi inainte, cu sau fara el. Oricum la ora asta copilul e cel mai important. Si nu-ti face ganduri ca nu-i oferi luna de pe cer, e suficient sa-l iubesti cu toata fiinta ta. El de asta are nevoie, cel putin in primii 3 anisori.