Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aaaa..Susa, tu de alea vorbeai cu opritor intre picioare ? Acum m-am prins. Pt. ca eu am vaz si altele, fara acel opritor. Mi s-a parut aiurea opritorul ..m-am gandit ca o sa stea bb proptita fix in plasticul ala (adica o sa-i vina pasarica lipita de el).

La mine in camera adica la bb e loc destul pt. cadita, ca nu am decat un patut si un dulap...in primele 3 luni..poate chiar 4 nu stropesc ca sunt prea mici..pana se dezmeticesc ei ca li se face baie s-a si terminat lincioreala..

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Merci fetelor inni, susa

Maine dimineata ne trezim la 8 ca sa plecam la Predeal da eu nu pot sa dorm, si ma si bombardeaza bebe cu niste lovituri... de nus tiu pe care parte sa stau.
amarantina sa-mi spui si mie cand e baby expo daca stii, o sa astept pana atunci cu cumparaturile, oricum nasc la sfarsit de septembrie.
naty_blondy E greu prin ce treci tu acuma mai ales ca esti insarcinata. Barbatii nu prea se schimba, nici macar un copil nu ii face sa le vina mintea la cap. Diferenta dintre mine si sora mea e de 15 ani. Mama a facut un copil la 36 de ani cu tatal meu vitreg in speranta ca se va schimba omu' dar nik. Nu vreau sa te descurajez, sper din tot sufletul ca tati al vostru sa fie alt soi. Te pupic si fii fericita pt ca ai cel mai frumos dar, un bebe

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Tasia..ce faci la Predeal? Dai directive ?

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, nu raceste draga!
Faci caldut in baie si speli copilul cum a zis Susa (daca nu ai suport din ala metalic). Oricum la sfarsit copilul trebuie clatit, iar asta o sa faci cu un ibric mare cu care o sa iei apa de la robinet. Nu direct cu dusul pentru ca apa poate avea variatii de temp si nu vrei sa traumatizezi copilul. Dupa ce e spalat si clatit, il iei si-l pui intr-un halat sau prosop din ala special cu un capat indoit de pus pe cap si-l usuci asa, prin tamponare nu prin stergere. Apoi trebuie facute mai multe operatiuni, pe care poti sa le faci tot in baie daca vrei sa nu fie dif de temperatura. Sa speli okisorii cu ser fiziologic si comprese sterile (si spalatul asta se face intotdeauna din ext spre int, sa cureti nasucul tot cu ser si cu pompita sau cu un firicel de vata indoit si imbibat in ser, sa cureti urechile, sa piepteni copilul (chiar daca nu are par) cu o perie de-aia moale de bebei (periatul previne formarea crustelor), sa faci masaj bebeului (cu ulei; tehnicile de masaj le inveti din carti sau reviste de bebei) si abia apoi imbraci copilul, ii pui caciulita si iesi din baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Da eu de alea ziceam Inni si se pare ca functioneaza suportul pt caput si opritorul...asa sunt unele pareri...de aia si eu sunt in dilema.
eu nu mai am loc in camera lui ca am si dulap mare pe perete si o canapea care se intinde pat pt mine...daca e sa dorm cu el acolo...plus patutul lui si gata cu spatiul...asa ca voi incerca cu imbaiatul in baie si-l aduc infofolit cu prosopul ori un halatel gros de acolo repejor in camera la imbracat...asa zic acum ca cine stie cum va fi...

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia, nu stiu cand e Baby Expo. Stiu doar ca pana acum s-a organizat in fiecare an in lunile septembrie si martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Amarantina a zis si mai bine ca mine...nu m-am gandit ca il imbrac in baie ca am la patut masuta de schimbat...dupa tot ritualul pot sa-l aduc sa il imbrac in camera pentru somnic....

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Simona, asa ar fi ideal..insa la ap meu este un paradox (ca mai toate de aici)..desi camerele sunt mari..baile sunt niste chichinete. Chiar nu am loc de invartit pt. ca sunt lungi si inguste. Ca naiba.
La inceput o sa fie problema cu dif de temp..dupa aia baga radetul caldura de nu poti sta in camera ...si o sa fie la fel peste tot.
In fine..vom vedea...dar mai mult ca sigur ca tot dormitorul va tine si loc de baie pt. primele luni.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Tasia da un search pe google, poate gasesti detalii despre baby expo.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am facut dush cu apa calie... ce bine e....

inni Mai mult da bebe directive decat mine, isi alege dormitorul lui, de fiecare data cand mergem la munte isi schimba parerea Noi facem finisajele acuma, facem drumuri la Bv ca sa le alegem, la asta sunt si eu buna ca pana acuma la betoane nu ma pricepeam.

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput