Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ma tot gandesc daca am uitat ceva din "ritual". Au trecut totusi 3 ani. Dar stiu ca dura un timp. Mai ales masajul, ca trebuie sa-i iei fiecare particica la mana. Ce mai trageam de piciorusele lu' fi-miu... si acum e ditamai baiatu' de 1 metru si 5 cm, foarte inalt pt varsta lui. Eu intotdeauna i-am dat papa dupa baie, desi in unele carti scrie ca dupa baie trebuie direct la somn. Dar mi s-a parut aiurea sa-l spal cu burta plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

inni nu te plange ca ai baile mici esti o fericita, ai 4 camere. Noi avem 3 camere si nu stim unde sa facem camera lui bebe. Una e dormitorul nostru, una e sufragerie si in alta avem bicicleta si calculatorul ne mai trebuie asadar ink o camera. Dar cred k vom modifica toata structura pe aici, vom duce toata mobila din casa la munte si vom schimba ordinea camerelor, nu avem de ales. Bai avem 2 una mare si una mica, cred ca baita lui bebe o sa-i fac in baie.

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

fetelor eu ma duc sa-i citesc la BB din Fratii Grimm ca inca n-am apucat si apoi somnic ca maine am un pic de alergat... va pup si mai continuam discutiile si maine seara...somn usor.

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Cat despre cadite, e asa important sa aiba opritoare, sustinatoare si tot felul de forme inauntru? Cineva mi-a zis ca st cam inutile, bebe il tii pe mana cat e mic iar dupa aia sta bine merci in fundulet. Si cica caditele fara forme sunt pt mai mult timp, cand e bebe si un pic mai mare.

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Este un apartament facut fara cap. Spre ex mie masina de spalat nu-mi incape in nici o baie (ca tot 2 am si eu). O tin pe hol.

Si daca duceti din mobila la Predeal...bicicleta si calculatorul vor ramane in camera lor, nu ? ...

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, sa ne zici cand o sa se impiedice sotul tau si o sa verse toata apa pe jos, am inteles ca nici unul nu scapa de asta... De curand am citit si la mamicile de iul-aug de incidente de-astea. Dar pana la urma sunt misto... aveti mai multe de povestit peste ani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Inni, sa ne zici cand o sa se impiedice sotul tau si o sa verse toata apa pe jos, am inteles ca nici unul nu scapa de asta... De curand am citit si la mamicile de iul-aug de incidente de-astea. Dar pana la urma sunt misto... aveti mai multe de povestit peste ani.

...mda..frumos..sper sa nu fiu eu cea in culpa, ca de obicei ma impiedic mai mult decat el

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

eu una vreau cu opritor si sustinator pt ca voi fi singurica la baita lui BB si nu o sa o pot face singura fara suporturile acestea...daca va fi si cezariana va fi si mai nasol...o sa opresc mama ori soacra sa ma ajute dar mai vedem pana atunci...va pup

POZE

Mergi la inceput

Susa..noapte buna.
Eu am stat cam prost la capitolul asta. N-am putut sa comunic deloc cu bb. Pur si simplu pana acum nu mi-a venit sa vorbesc cu burta. De citit povesti...nu mai zic...

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

ma intreb ce e cu Ileana ca azi nu a aparut..oare doarme? acum chiar ca plec..daca nu adorm mai revin...

POZE

Mergi la inceput