Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

amarantina ce funny, daca ar fi sa scape cineva apa pe jos aia as fi cu siguranta moi asa ca nu risc sa fac vre-o boacana, ii fac baita in baie.

inni mda... aiurea sa ai 2 bai si in niciuna sa nu incapa masina de spalat .
La calculator o sa-i facem o masa mai mica si il lasam la noi in dormitor,oricum mai avem un leptop si un calculator conectat la Tv care e si PC in acelasi timp. Iar cu bicicleta chiar nu stiuc e vom face...

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, nu cred ca o sa poti sa duci tu cadita plina cu apa. E foarte grea. Eu nu puteam nici sa o iau de pe suport si s-o vars in cada, care era la 30cm distanta. Cand nu era barbati-miu acasa o lasam asa murdara, pana venea el si o golea.

Mergi la inceput

Si mie mi se pare ciudat sa vb cu burta mea, il mai intreb cateodata de ce misca asa ca disperatul Barbat-miu ma pune sa-i vb in rusa, cica sa invete de mic da el singur nu vb cu burta mea deloc zice ca pe el nu-l aude bebe

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Inni eu acum vorbesc mai mult cu el ca sunt singurica cuc prin casa si nu are cine sa ma auda, sa zica ca sunt cu capul.....iar de citit ii citeam la toaleta(biblioteca noastra) din revistele mami si superbebe cu voce tare ca sa ma auda cat mai mult...si asa nu intelege el ce ii citesti...eu cred ca e important doar sa i-ti auda vocea cat mai mult si sa mangai burtica ca sa simta afectiune...parerea mea...paaaaa

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Inni, nu cred ca o sa poti sa duci tu cadita plina cu apa. E foarte grea. Eu nu puteam nici sa o iau de pe suport si s-o vars in cada, care era la 30cm distanta. Cand nu era barbati-miu acasa o lasam asa murdara, pana venea el si o golea.

Pai n-o s-o car eu. Bineinteles ca pe el il pun. Dar eu sunt aia care provoaca "impiedicarile" Daca nu va fi acasa (desi am sa ma asigur ca nu-mi va lipsi ..fac cum ai spus tu..o las asa pana vine..

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu una nu cred ca aude ceva. Poate niste zgomote infundate. Mi se pare o aberatie si aia cu muzica, Motzart, etc. Bb sta totusi in lichid amniotic, voi auziti ceva cand sunteti cu capul in apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

S-ar putea sa auda doar modulatiile vocii pt. ca altfel cum iti explici ca-ti recunoaste vocea dupa ce se naste si se linisteste cand e luat de catre mama in brate. Si cred ca si mirosul il simte.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

fetelor citesc postarile voastre si nu mi vine sa cred cat de linstite sunteti si degajate,aveti doar probleme marunte legate de nr.camerelor si al bailor, sau al casei de la munte,si ma bucur tare mult ptr.voi,pe cand ma uit la mine cat sunt de stresata si cam ce negru vad in fata ochilor...bine macar ca mai sunt si mamici fericite,de fapt asa ar trebui sa fie toate mamicile,dar asta e...va rog sa nu ma intelegeti gresit,dar eu ma simt putin cam rau,dar tare ma mai inviorez cand citesc cu cata indarjire va pregatiti sa deveniti mame si incep si eu sa fiu putin mai optimista...si nici nu vreau sa va intristez si pe voi...poate va iesi soarele si pe strada noastra...cine stie...

Mergi la inceput

amarantina ce tare esti

naty_blondy trebuie sa fii happy macar pentru ca va veni pe lume bebe, restul le vei rezolva in timp, cu calm si si multa rabdare. Capul sus

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

amarantina eu ma gandeam intr-o zi dak ei atunci cand se nasc nu inteleg nimik, se uita aiurea pe pereti si plang intr-una cum sa stie acuma ce le spui sau sa perceapa o muzica.

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput