Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
adameasca spune:
'neatza!
Mama, ce de discutii despre caditze si baie la bebe, puteti face un studiu de-a dreptul amanuntit. ![]()
Ma dor mainileeeeeee, cel putin dreapta e de groaza. Am dormit vreo ora jumate si m-am trezit iar de durere...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
amarantina spune:
Ileana, e a nu stiu cata oara cand te dor, l-ai sunat pe doctor sa-l intrebi? Ca deja mi se pare ceva serios daca ai ajuns sa te trezesti din cauza durerii. Iei prenatale? Dar magneziu?
adameasca spune:
Nici eu n-am prea vorbit cu burta in mpd specila, dar daca toata ziua vorbesc cu Luk, uneori ca televizorul, ca nici el nu ma mai aude, sigur o sa-mi recunoasca bebe vocea, daca are posibilitati d-astea de la natura.
Si de citit, ii citesc seara povesti lu' fi-miu, da' pot sa zic ca-i citesc si fetii, nu? Impusc doi iepuri dintr-o lovitura. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
Naty in viata fiecaruia au fost momente grele.Si poate vor mai fi ,cine stie.. Fiecare am trecut prin ceva mai mult sau mai putin placut. Mie toate mi s-au parut foarte grele si extrem de epuizante insa pana la urma am trecut peste..ca n-aveam incotro, dar mereu aveam senzatia ca nimeni nu se chinuieste mai mult ca mine. Acum uitandu-am in urma imi dau seama ca n-a fost chiar asa cum dramatizam eu.
Pt. fiecare e loc sub soare. Si pe toti ne asteapta si clipe fericite. La unii vin mai repede la altii mai tz. Nu tr sa disperi. Ia-le pe toate ca atare si iti va fi mai usor.
Imi dau seama ca e cumplit sa nu-l ai pe barbatul..tatal copilului tau, alaturi, incerc sa-mi imaginez cum ar fi daca as fi in locul tau si sunt convinsa ca nu e deloc usor. Insa nu e un capat de tara. Eu nu merg pe principiul de a trage cu dintii de cineva..mai ales cand acel cineva imi da de inteles ca nu ma mai vrea. Mi s-ar parea ca daca il conving sa ramana o va face de mila si nu vreau sa traiesc cu ideea asta.
Mie nu-mi plac situatiile de compromis mai ales intr-o casnicie. Lasa sa vedem..poate se indreapta..poate se va schimba.
As mai spune multe dar nu vreau sa te influentez cu ceva. Tu tr sa hotarasti singurica, tu stii mai bine care e situatia voastra insa asigura-te, totusi, ca mai are sentimente si pt. tine nu doar pt. bb..ca altfel n-ai facut nimic.
Parerea mea.
Poze
Inni
36+ cu
....
tasia spune:
adameasca ai intrebat dr. de ce te dor mainile? iti amortesc? sau doar te dor? nu iei Magne B6? ma dau si eu aiurea in tramvai cu parerea, mai ales ca nu le am cu medicamntele, dar ma gandesc ca dak ajuta la carcei Magne o ajuta si la durerile tale de maini.
32 + 
pozele noastre
bebe
adameasca spune:
Simona, ma dor in continuu mainile de vreo saptamana, deci nu ma vait doar cand ma dor, ma vait numa cand e atat de enervanta durerea.
N-am ce sa vb cu medicul, e de la sarcina clar, mama imi zicea ca asa a patit cand a fost gravida cu mine. Sunt si niste explicatii logice si medicale, nu mi-am mai batut capul sa aprofundez problema... Astept sa nasc si poate trec, de pilda mama a ramas cu durerile astea toata viata... Iau prenatale, iar analizele mi-au arata ca nu-s deloc deficitara la mg, ca, d-astea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
..eee nu stiu...recunosc, nu recunosc...la mine acum e totuna
ca io nu prea i-am vorbit. Singurul sunet constant a fost tastatura calculatorului ![]()
..desi parca am citit undeva de chestia cu vocea si mirosul..daca nu ma insel chiar aici pe DC..
Poze
Inni
36+ cu
....
amarantina spune:
Ileana, atunci e nasol. Inseamna ca mai ai o luna jumate de dureri. Sau poate vrei sa te iau iar cu sarcina, cat de minunata e? Pana la urma o sa-mi dai dreptate.

inni spune:
Ileana si pe mine ma dor incheieturile degetelor de la maini.Dimineata inainte sa le misc ma dor rau, dupa putin exercitiu nu mai am nimic.Dar nu ma trezeste durerea.
Poze
Inni
36+ cu
....
adameasca spune:
Nu-ti dau, bre, dreptate, deloc. Si daca te mai iei mult de mine, nu ma mai vait, stau si sufar in tacere. ![]()
Explicatia aia medicala e ca bebe apasa pe nu-stiu-ce nervi si de acolo vin amortelile si durerile. Partea plina a paharului e ca picioarele nu se mai umfla asa tare ca la sarcina trecuta. Vezi ce optimista sunt? Vad partea plina a paharului. ![]()
Inni, eu personal cred ca bebelushii recunosc vocile. Eu am observat ca oricat de linistita e fi-mea, cand incepe Luk sa rada in hohote pe langa mine imediat incepe sa miste si ea.
Ileana
poze,poze si iar poze...