Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, daca mai zici ceva de bebelushi care nu plang vin si ma iau si de tine, si de David. Pai al meu a urlat de ne-a capiat. Pana la fix 3 luni a avut colici pe care le-a plans corespunzator, si de la 3 luni si 3 saptamani pana la 1 an si 8 luni a plans dintii si maselele, pe fiecare in parte. Primii lui 2 ani din viata au fost un fel de picatura chinezeasca pentru noi, astia mari... . Imi amintesc ca au fost nopti cand ne-am trezit si de 15 ori pe noapte. Nasoale momente, dar au trecut...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Am citit un pic lui Lukas dar m-au luat niste arsuri groaznice..am venit sa beau laptic rece si sa va mai citesc...bine ai venit Ileana si-mi pare rau ca ai dureri de maini..eu am de pelvis..mai ales dupa ce am stat intinsa cand ma dau jos simt ca nu pot merge si ma tin de pereti..dupa cativa pasi e mai bine...BB m-a bombardat cat i-am citit poveste... noua ne-au aratat la scoala de mamici cum un nou nascut a reactionat la vocea mamei intorcand capul spre ea fiind strigat in acelasi timp de ea si de medic , la fel s-a intamplat si cand l-a strigat tatal...asa ca eu tot am sa-i citesc cat mai mult...si cand il mangai si e treaz il simt cum se aduna parca spre mana mea...poate e doar o parere dar asa il simt...
I-mi pare rau ca nu esti asa de fericita in sarcina naty din cauza problemelor cu partenerul..dar sa stii ca mai sunt gravidute printre noi singurele care se bucura de odisee impreuna cu noi... si mie mi-e tare greu ca e sotul departe( numai prin Alaska momentan) dar daca trebuie sacrificii le facem pentru binele nostru....ah ce bine a fost cand a pierdut avionul si a mai stat 3 saptamani...

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Noapte buna, tre sa ma culc de voie de nevoie, dimineata la 8 trezirea si la drum.

Pupici

32 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu stiu ce sa zic. Dupa ce nasc am sa va anunt cum se comporta bb . Chiar sunt curioasa pt. ca eu nu prea m-am simtit in al 9-lea cer in sarcina. Intre 3 si 6 luni am fost extrem de stresata. Si am bocit la greu. Ajunsesem ca daca-mi dadeai tel si ma intrebai "ce faci?" nici nu apucam sa raspund la intrebare ca ma apuca bocitu' atat de dusa eram cu nervii. Acum sunt calma, linistita. Ca sa fiu sadica zic "o fi linistea dinaintea furtunii??!!!"

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Eu am fost super calma si fericita de la inceputul sarcinii si pana acum(de aia am pus si atatea kg pe mine) pana pe la 5 luni cat am stat la munca pe vas ma ofticam ca nu am aer curat decat daca ieseam pe punte ori afara...de cand sunt acasa nu am inchis geamurile de loc si incerc sa ies la aer curat cat pot de mult...Lukas inca nu m-a burdusit de nici un fel, adica misca super elegant fara sa-mi provoace dureri...sunt tare curioasa si eu cum va fi cand va iesi din burtica...vom mai discuta atunci .
fain de tine amarantina ca ai avut un BB-eu atat de cuminte

POZE

Mergi la inceput

Tasia, somn usor si drum bun maine!
Susa, tu ia si citeste-i lui bebe, dc te relaxezi si pe el il simti ca te aude. Unde mai pui ca iti si aduci aminte povestile, sa fii pregatita cand o veni vremea lor. Eu ii citesc lui fi-miu din Aventurile lui Habarnam, minunata carte a copilariei mele...
De durerile de bazin nu mai zic, alea mi se par chiar normale, nu le mai bag in seama.
Simona, Venetia zici... Bravo tie. Hai, lasa ca mult nu mai ai si scapi. Pe mine chiar nu ma deranjeaza asa tare perioada asta. Gata, nu mai mai iau de tine pe tema asta.

Ca mi-am adus aminte de copii cuminti, ia uitati voi proba de copil cuminte. Un an si-o luna avea...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

saracul Luk ce burdusit era...ce a facut? ce sa-i faci daca sunt nazdravani? poti sa stai tu cat vrei dupa fundul lor ca ei tot o pecesc nu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, bebeul meu a fost cel mai cuminte... Dar toata lumea e bine intentionata si-mi spune ca fetita nu o sa mai fie asa, ca fratii nu seamana intre ei.
Colici nu a avut, iar dintii nici nu stiu cand i-au iesit, l-am vazut odata cu cei din fata gata crescuti... Iar apoi il studiam zilnic, am observat cand i-au iesit si ceilalti dar de plans nu a plans niciodata din cauza lor. Dar nici nu a fost un copil din ala care sa rada, el nu prea a avut exteriorizari de genul asta. La un moment dat credeam ca o sa fie genul "unde-l pui acolo sta" dar nu... este unul dintre cei mai neastamparati copii... Nu sta o clipa locului, la gradinita a exasperat tot personalul, cred ca nu mai rezista alea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana...ce fatza de poznas are.
S-a vopsit singur sau voi l-ati facut ?
Sau e lovit ?

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Nu-l vopsise nimeni, Inni, cazuse si el putin in cap/ochi. Pe afara, s-a impiedicat, pana l-am apucat eu, el deja era cazut. Mama, ce zi nasoala am avut atunci... N-am s-o uit cat oi trai.

Simona, si tu te iei dupa gurile rele? De regula lumea zice ca al doilea e mai cuminte decat primul. Eu pe asta ma bazez .

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput