Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mie-mi plac copiii shugubeti..cel putin pana acum mi-au placut la altii..insa nu-i suport pe aia care vor cu toata fiinta lor sa ti se urce in cap.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

ce fain e si in pozele celelalte ..are mutricica de poznas cum a zis si Inni...dar in poza care ai pus-o e vanat la ochi nu?

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Ileana si eu stiu ca al 2-lea e mai nabadaios decat primul. Si cunosc multe exemple

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

mi se inchid ochii..fug la culcare ..din nou...pup

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, ce e misto la poza e ca pe el nu pare sa-l deranjeze okiul vanat!! Al meu n-a avut patanii de-astea (stii povestea eterna cu protejatul). Iar acum e suficient de mare sa puna mainile cand cade. Ca intre 1 si 2 ani nu stia... cadea si el direct cu fata...

Mergi la inceput

Raspundeti-mi si mie la o intrebare, va rog, voi mamelor...am obs ca in familiile cu 2 sau mai multi copii..dar de regula 2...cel mai mic e intotdeauna cel mai iubit. Mie, pe langa faptul ca parintii nu ar trebui sa faca diferente, mi s-ar parea mai nimerit sa-l iubesti mai mult pe primul copil...ca e primul...ca cu el ai cunoscut toate sentimentele de mama (la al 2-lea deja le stii pe toate..)..toate tresaririle alea de inceput, de nestiutoare..cu primul bb le-ai descoperit.
De ce mamele de 2 copii le spun celor mai mari "lasa-l ca e mai mic" si il cocolosesc mai mult in detrimentul fratelui/surorii mai mari?

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Silvia, somn usor! Sigur nu mai apari?
Ioana, eu personal sper sa fie fi-mea mai cuminte decat Luk. Daca nu o sa fie, am antrenament de la Luk si gata. Acuma, faptul e consumat, trebuia sa ma gandesc de mai multe ori inainte sa raman a doua oara. Interesant e ca mi-am dorit al doilea copil dintotdeauna, chiar si in perioadele alea de oboseala cumplita din primul an de viata al lui Luk.
Simona, eram langa el cand a cazut. S-a zmucit din mana mea, eu n-am mai reusit sa-l prind si el n-a mai reusit sa puna mainile in fata. Era frig afara, geaca groasa, echilibrul precar la un an si=o luna. Trista e povestea de dupa cu plimbatul pe la spital si nebagatul in seama, dar pe aia n-o mai zic...
Si-n afara de faza cu ochiul a mai avut picioarul in gips o data , in rest chestii mai nasoale n-am patit cu el.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Ioana, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare... Sper sa nu se intample si la noi la fel. Atat. Eu am sa fac tot posibilul sa ii tratez in mod egal, acuma nu stiu daca o sa-mi si iasa...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, nu in toate familiile. Eu am un frate mai mic si ei pe mine m-au iubit/rasfatat/plimbat/pupat in... mai mult. Frati-miu e si acum marcat.
Yo sper sa-i iubesc la fel pe amandoi... sper sa reusesc. De ex. acum il iubesc foarte mult pe David, enorm, nu-mi dau seama unde o sa fac loc si pentru fata. Dar se spune ca ea are deja locul ei bine stabilit si ca in scurt timp n-o sa-mi pot imagina viata fara ei 2 (amandoi in egala masura)

Mergi la inceput

Simona, asta zice toata lumea care are doi copii, ca o sa ai loc sa-i iubesti pe amandoi la fel de mult si ca in curand n-o sa-ti mai poti imagina viata fara ei. Si eu am avut dileme d-astea dc o sa-i pot iubi la fel, dar acum m-am linistit si astept sa vad cum o sa fie.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput