Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 23
amarantina spune:
Valeu... piciorul in gips? Manca-l-ar mama de nazdravan! Asta cum s-a mai intamplat? Cati ani avea? Cum a suportat mititelul?
inni spune:
Da..asa e..raman marcati. Mama cu sora ei. Mama fiind mai mare.Tot timpul i se spunea "cedeaza tu ca esti mai mare". Sor-sa a prins spilu' de mica iar acum, mare
intotdeauna are impresia ca ea e mai cu motz si i se cuvin multe.
Poze
Inni
36+ cu
....
amarantina spune:
M-am mutat langa geam si bate un vanticel destul de rece... septembrie e aproape...![]()
![]()
inni spune:
Fetelor eu va pupicesc..m-am carat ca nu mai pot de somn...
Ne mai auzim maine.
Noapte buna.
Poze
Inni
36+ cu
....
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Valeu... piciorul in gips? Manca-l-ar mama de nazdravan! Asta cum s-a mai intamplat? Cati ani avea? Cum a suportat mititelul?
Cred ca primavara trecuta s-a intamplat, exact nu mai tin minte. A alergat de nebun prin casa si si-a luxat piciorul, glezna de fapt. Mai tragic a fost ca era cu parintii mei (tata si mama sunt niste panicosi din fire) si cu soacra-mea, in casa. Daca nici atunci nu era over-protected, nu stiu ce sa mai zic
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
eu am toate geamurile deschise in toata casa..acum stau in curent...si e atat de bine...![]()
Nu racesc ca sunt puternica ![]()
Poze
Inni
36+ cu
....
adameasca spune:
Inni, si eu in curent. Si ce bine e... Somn usor!
Si eu cred ca ma retrag, poate bag si eu un somn zdravan pana maine dimineata.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Ileana, imi imaginez - saracii, credeau ca o sa faci criza de nervi si o sa-i acuzi de neglijenta... Adevarul e ca atunci cand e copilul tau situatia e mai relaxata si detasata, dar daca nu-i al tau... si se intampla o faza ca asta...
Inni, somn usor si vezi ce faci acum ca nu mai iei pastilele alea. Apropo, ai nr de tel in notepad?
adameasca spune:
Gata, plec si eu la nani, chiar mi-e somn. Somn usor si vise placute!
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Ileana, somn usor si tie. Sa inteleg ca maine te duci la servici?
Si eu tre sa ma culc ca maine la 8 vin muncitorii.
Va pupic.