Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata!
Azi mi-am dus copilul in armata( la gradi) pentru prima data. Am fost si eu si Cipri cu el.Totul a fost ok, pana a vazut ca plecam. A fugit dupa mine, moment in care au sarit educatoarele. L-am lasat plangand, l-am auzit si de afara cum urla. Mi s-a rupt sufletul, dar nu am avut ce face. Am sunat mai inainte la gradi si mi-a zis ca s-a trantit pe jos si a zis ca el pleaca , nu mai sta acolo, dar s-a calmat pana la urma . Cand am sunat mi-a zis ca sta linistit la masa, ceilalti copii mancau, el nu! De abia astept sa se faca ora 15.30 sa merg dupa el. Nu vreau sa ma gandesc prea intens la ce e in sufletelul lui acum, ca ma apuca plansul.

Gabi 34+ sI Tudor(22.10.2003)

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata burticute

noi am avut un week-end in care am stat mai mult pe la altii decat pe acasa
sambata am fost la o colega de birou a sotului care se casatoreste,am stat in gradina si am facut un grill iar duminica am fost la prieteni la cafea si prajituri iar la plecare am primit cadou o perna de alaptat(acuma sper sa si alaptez
gabi ce rau imi pare de tudor.asa a facut si fratele meu in primele zile de gradi(e cu 7 ani mai mic si imi amintesc si acum ce a urlat)
azi iar am de calcat o tona de haine ce stau de sambata si asteapta,sper sa reusesc pina la amiaza sa termin macar jumatate din ele.

ma duc sa-mi fac o cafeluta cu lapte si sa ma apuc de treaba.intru mai tarziu pe la voi.

svetlana,35
lucrusoare matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor. Am avut si eu o ora de bufinteala azi-noapte, da' u puteam deschide computerul ca sa nu-mi trezesc sotiorul...Asa ca am bantuit intre baie si bucatarie cu' mi se inchid ochii, asa ca ma duc sa ma bag in pat. Somn usor!

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza burticoase!!!

Bufnitelor am ras de am murit la subiectul despre toaletele din hoteluri de pe GENERALE. E savuros ce sa mai...imi curgeau lacrimile siroaie de atata ras incat nu mai puteam sa citesc...desigur ca am postat si eu ca era prea delicios...si nu ma puteam abtine.

Nici eu nu prea obisnuiesc sa vb cu burtik, parca nu imi vine nu stiu cum...ii pun muzica, dar mai mult nu prea...vb sotul uneori dar in rest parca nu ...Tati imi spune ca sunetul tastaturii sigur o sa il recunoasca si cand o sa vrem sa adoarma i-o punem in patut si incepem sa tastam...

In WE am facut si noi la cumparaturi pt bb, hainute, lucrusoare, finet, cearsafuri, paturica, prosop...necesarul pt mine la spital, asa ca bagajul meu e gata. As mai avea de luat tampoane dar nu stiu daca o mai fi nevoie...avand vata aia...sau daca imi dau voie...Am gasit niste perdelute frumoase, cred ca le stiti, cele Disney si am luat pentru 2 ca nu ne hotaram care sa fie...una cu Mica sirena si alta cu Winnie the pooh si prietenii lui. Acum asteptam sa facem si mobila si apoi suntem gata pt bb. A si detergent am luat Surcare, pampersi nr 1 si servetele umede tot pampers.

La inceput copiii dorm pe pernuta sau nu? Eu stiam ca e indicat fara pernuta nu?

Ignatica bine ai revenit acasa. Asteptam sa ne mai povestesti cum a fost in spital, cum e cu epiziotomia, cu ragadele,cu bebe...

Katiaaaa felicitari pt cererea in casatorie. Foarte romantic sa mai zici ca nu te baga in seama, el sta si tace dar le face vezi?

Ralucutza nu stiu sa iti spun ca si eu as avea dilema asta...daca sa pun din 15 dec sau din 20 dec...sorry

Acai 5 cm in minus sau in plus nu e o problema la saltelutza in laterale 2,5 cm pt ca oricum intra cearsaful si nu e asa mare diferenta...poti lua una normala zic eu...ca si la noi patutul are cu catica cm mai mult, dar nu e o pb ca fiind pliant se ia salteaua pe el asa...

Adameasca adorabil Lukas in pozele alea. Si seamana cu tine leit...Il vazusem mai maricel cand ti-am citit jurnalele. e poznas rau dupa cate vad cu vanataia aia...

Pupici si numai bine. O sa mai revin ca azi si maine sunt acasa ...chiar daca o s-o mai iau eu la trap asa ca nu am stare...

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'Neata !
Am dormit foarte bine azi-noapte.
Simona am nr trecut in notepad, insa nu am nici un nr in telef meu (de-al unora dintre voi). Tr sa ma uit sa trec cateva.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor acum in timp ce calcam m-am gandit ca eu am luat o gramada de lucruri pentru bebelica matei dar cand il scot din spital ii trebuie oare si o gecuta peste haine.vom merge cu masina si am paturica dar fiind septembrie ma gandesc sa nu-i fie frig.pantaloni mai grosi i-am luat desi nu am gasit decat cu bretele si pentru 2-3 luni ca marime dar la geaca nici nu m-am gandit.

voi ce credeti,sa ii iau si o geaca,nu?

svetlana,35
lucrusoare matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

Eu ieri n-am putut sa intru pe forum ca nu m-a lasat, nu stiu de ce. In schimb, mai am putin si urc pe pereti, sunt ca un zombi, in afara de perioada in care am fost la munte, de o luna si ceva nu pot dormi din cauza cainilor bagabonzi. E ingrozitor, urla intr-una, degeaba, si bineinteles ca sub geamul meu. Nu raspund la niciun mars, nimik.Ma bate gandul sa chem hingherii,(de fapt, am ganduri muuuuult mai malefice), dar ziua m-apuca rusinea, in schimb noaptea....Bebe e bine, si ma distreaza ca pare a nu mai avea loc in burta mea, si impinge cu piciorusele in stomacul meu, de fapt mai sus, ca parca imi ajunge la gura. O fi asa de lungan? Oricum, ne distreaza si pe mine si pe Vio. Iar cu vorbitul cu copilu.... eu mai putin, ca pe mama oricum o aude, dar pe sot il pun sau se pune singur, si ii ureaza noapte buna, sau face glume pe seama lu' mami cu el, ei, ce mai, vorbeste cu el, si am observat ca atunci cand urca tonul sotul meu, reactioneaza si fi-su repede.

Tasia, spor la treaba la Predeal.

Eloise, dar tu ce faci, mey? Tot cu musafiri?

Cri, tu ziceai ca recuperezi si apari, si unde esti?

Naty, bine ai venit printre noi. Nu stiu ce pot spune despre situatia ta, pentru ca creierul meu nu pricepe asemenea chestii. Ce legatura are bebe cu dragostea dintre parinti? adica, daca parintii nu se mai iubesc, nu-ti mai iubesti copilu'? Pentru mine, dragostea pentru copil este neconditionata, cum sa nu iubeste bucatica aia de om, neajutorata, si gingasa si firava? Poate gandesc barbatii altfel, dar eu nu pot pricepe.

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mini_me, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii!

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI ANI ! Mini_me
Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii alaturi de bb si familie...si bineinteles.. nastere usoara.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna diminetata tuturor!

Aseara tarziu am venit si noi de la socri. A fost destul de bine dar nu am reusit sa ma odihnesc mai deloc iar din cauza fierului pe care il iau ma simt ingrozitor. Orice bag in gura iese urgent pe partea aialalta dar cu niste dureri ingrozitoare de burta iar burtica e mai tot timpul contractata. Azi voi suna medicul daca sa mai iau sau nu fier.

De cand a nascut Ignatiga sunt un pic disperata , azi l-am trimis pe Dragos la ai mei si m-am apucat de curatenie. Sper sa tremin saptamana asta si sa-mi pregatesc si bagajul de spital si hainutele lui VICTOR.

Cu intarziere urez si eu "La Multi Ani!"- sanatate , nastere usoara si un bb sanatos lui Danip si lui Mirabelac

Dar nu cu intarziere ii urez lui Mini_me - sarcina usoara un calduros "LA MULTI ANI!", un bb sanatos si implinirea tuturor dorintelor.

Gabi - si eu ma gandesc cu groaza la momentul in care il voi duce pe Dragos la gradi. Din pacate gradi la care l-am inscris se deschide doar in 4 sept. sper sa nu nasc pana atunci. Pana atunci trebuie sa-l culc in camera separata.

Pupici si o sa incerc sa recuperez ce s-a scris!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput