Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo..unii barbati gandesc intr-adevar altfel. Pe mine nu ma mai mira nimic.

Poze

Inni 36+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu m-am sculat de ceva timp, dar tre sa recunosc ca mi-e cam somn. Din pacate stau cu muncitorii si nu pot sa ma duc in pat.
Inni, ce matinala esti draga!!
Oare Ileana doarme sau are prea multa treaba la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

LA MULTI ANI Mini_me!!!!Sa fii sanatoasa atat tu cat si bebe si sa ai parte numai de bucurii si impliniri....

33+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare burtici.
Recunosc ca nu mai tin pasul cu voi. Sunteti tare vorbarete si eu ma feresc atat de mult sa stau in fund la calculator... In general incerc sa citesc tot, dar drept sa spun am cam uitat unde am ramas ultima oara. Eu am intrat si mai rar in ultimele zile ca am fost plecata. Saptamana trecuta am facut 2 drumuri la bucuresti. Primul la dr meu gine care mi-a spus ca bebe are 1.235 kg la 27 sapt si 2 zile, iar al doilea la dr ecografist unde am facut iar eco morfologica si mi-a dat vestea buna ca mi s-a mai lungit colul.Aici mi-a spus ca bebe are 1.5 Kg la 27 sapt si 5 zile. Cam mare diferenta intre cele doua masuratori. Nu stiu pe cine sa cred mai degraba. oricum bebe era bine. Eu ma intreb cum de a crescut atata cand el nu doarme deloc? Voi patiti sa miste bebe cam 10-12 ore continuu. Pe mine sambata m-a tinut de seara de la 4-5 pana noaptea la 5 tot in suturi. Mi-a rupt coastele si nu m-a lasat deloc sa dorm. Cat stateam in picioare era ok, cum ma asezam si eu incepea dansul in burtica. Imi venea sa imi pun proptele si sa dorm asa ca iapa in picioare. Muream de somn si el avea chef de joaca. Oare nu se odihneste niciodata sau da din picioare in somn? Si in afara de faptul ca nu doarme nu vrea sa se intoarca nici cu capul in jos. Ii place sa stea transversal. Ba mai mult se pune in fundulet. Isi baga funduletul inspre col, picioarele si le propteste bine in coastele si in soldul meu si capul si-l tine uneori sus in stomacul meu de nu mai pot nici respira. Desi mai am cel putin 10-12 sapt sper ca se va intoarce si el pana la urma cu capul in jos.
Si ca sa fie tot tacamul complet, am si racit zilele astea, de unde nici nu stiu, poate de la aerul cond din masina sau de la geamurile deschise din casa. Drept urmare ma chinuie o tuse si o durere in gat de mor. Inca un motiv ca bebe sa nu doarma ca eu tusesc toata ziua. Si cum nu era destul, noaptea trecuta de la atata tuse am inceput sa am contractii, asta ca tot m-am bucurat si eu ca mi s-a lungit colul. Poate ajung iar cu el la 20 mm. Off, cate probleme pe capul meu.
In rest o sa incerc sa recuperez tot ce am pierdut si va doresc o saptamana usoara fara dureri de toate cele.

tanima 28+ mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! sarbatoritelor de luna aceasta: Mirabelac, Danip si Mimi_me. Sa aveti parte de cei mai frumosi bebei si cei mai cuminti si mancaciosi. Sa aveti sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.

tanima 28+ mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata bufnitzici!

Mey dar harnice ati mai fost!Ptiu sa nu va deochi!

LA MULTI ANI MINI_ME!!!!!!Multa sanatate, fericire, un bb sanatos si scumpic....si tot ce iti doresti!

Eu vreau sa le spun in avans LA MULTI ANI!!!!si lui:

FLORY
MARTHA
CRI
....fiindca maine plecam si nu stiu cand ajungem inapoi....sau cel putin la un net!Multa sanatate fetelor, nastere usoara si bebici sanatosi!

Itzy eu si acum il culc pe Alesio fara perna si nu-i duce deloc lipsa....si eu zic ca e si mult mai sanatos pentru el sa doarma fara!

Inni !Si astept....

Gabi nu vreau sa ma gandesc cum va fi si la noi cand il dam pe goanga la cresa....!Va tin pumnii sa treceti usor peste primele zile...si sa se obisnuiasca repede!

Intru si eu mai tarziu....ca azi facem bagajele si ultimele cumparaturi, iar maine plecam...

Pupici!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Itzy, se spune ca nu trebuie perna pentru ca exista risc de sufocare. Eu una nu-mi prea dau seama cum, dar daca asa scrie peste tot... Eu am o perna din aia cu gaurele de la Chicco, o gasesti pe pagina lor de net ca sa-ti faci o idee cum arata, asta daca nu ai vazut-o inca prin oras.

Osna, in principiu nu trebuie geaca. Dar daca totusi e frig (sub 20grade) ar trebui sa-l imbraci pe bb intr-un costumas intreg mai gros sau mai simplu il pui in sacul de dormit si il iei asa.

Gabi, e groaznic, stiu, si din pacate o sa dureze cateva zile pana se obisnuieste. La noi a fost un caz fericit, nu a plans decat putin in zilele 2, 3 si un pic in 4. In prima nu a plans deloc, i-a placut la gradi. La ce gradinita l-ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Crisnemes Noi am trecut in camera separata de vreo luna jumate. A reactionat mult mai bine decat ne-am asteptat. iiplace foarte tare acolo, pentru ca e camera lui , doarme cu jucariile, iar patul e mare( o canapea extensbila, are muult mai mult loc decat in patut.
Amarantina, lam dat la o gradinita de stat cu program prelungit pana la 17, care de fapt e 16, mai exact mi-au spus la 15.30 pot merge dupa el. deh, sunt grabite doamnele educatoare sa plece mai repede acasa. Ma gadesc cu groaza ca miine dimineata nu va mai vrea sa mearga. Si e tare greu de convins cand isi pune el ceva in cap. Azidimineata a fost foarte entuziasmat si emotionat.
Acum sunt tot cu ochii pe ceas si cu gandul la el.
Burticilor, ma scuzati ca sunt offtopic pentru voi, dar trebuie sa spun si eu cuiva...mai sunt printre noi si mamici care au trecut prin asta.

Gabi 34+ si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

La multi ani Mini_me sa fii fericita alaturi de familia ta si sa va bucurati de un bebe sanatos si voios. Nastere usoara si sarcina usoara in continuare.

Pufymic si Amarantina va multumesc pt raspuns. Asa ma gandeam si eu, fara pernuta, ca am mai auzit ca este sanatos fara.

Pufymic am vazut niste saltelutze din paie/fan, cum ai tu dar miroseau cam pregnant a camp. Iese daca o aerisesti bine inainte? Iar groapa aia de care spui ca se formeaza se poate ameliora daca o aerisesti saptamanal si o mai aranjezi?

Tasia Baby Expo este intre 22-24 sept din cate am inteles eu. Unele dintre noi mai putem cumpara si de acolo cate ceva..

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna gravidute...
Mini_me "La Multi Ani!" si tot ce-ti doresti...sanatate si fericire
Eu am luat-o la plimbareala de dimineata dar fara prea mult spor...ma mai uit un pic la televizor si apoi o iau iar din loc..ma duc sa vad de cadita de baie ca ma streseaza deja...v-am pupat

Silvia34+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput