Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Gabi, pana acum cine statea cu el? Tu, bunica, bona? Ca in functie de asta poti sa inventezi o poveste. In cazul nostru i-am spus ca buni nu-i acasa, iar mami si tati se duc la servici, asa ca el trebuie sa mearga la gradi sa stea acolo. De dus il duce si acum ta-su, pentru ca tragedia e mai mica atunci cand se desparte de ta-su decat de mine. Si cand il lasa ii spune ca se duce sa cumpere nu-stiu-ce, iar copilul ramane linistit si se joaca. Uneori cere seara ce i-a zis ta-su ca va cumpara, de-aia in primele zile am avut cadouri micute pe care i le-am dat drept rasplata. Am mai auzit la unele fete ca au inventat "Zana gradinita" care vine acasa atunci cand sunt copiii la gradi si le lasa pe pat un cadou... Pana la urma vezi ca pana si la astia mici merge tot cu mita... ca peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Buna...na ca tocmai s-a terminat dimineata...

La Multi Ani Mini_me!

Eu tocmai am revenit pe plaiuri sibiene dupa o saptamina la munte unde m-am simtit MINUNAT! M-au lasat durerile pelviene, am urcat putin pe dealuri (nu va imaginati cine stie ce) si am dormit bustean. Bebelina a fost foarte activa, dar s-a mai potolit cum am ajuns in oras

Doctorul din Bistrita mi-a facut figura...mi-a zis sa-mi fac programarea peste 6 saptamini, ceea ce ar fi fost acum, dar el e plecat in Grecia pina in 26 august. Asa ca n-am inca vesti de la eco desi sper ca e totul bine. As fi vrut sa stiu daca s-a intors bebe, dar probabil va trebui sa-mi fac o programare aici in oras.

Gabi sper ca se va obisnui baietelul cu gradi. Nepotul meu a avut o poveste amuzanta: era cumplit de rautz si a fost mutat "disciplinar" pe la vreo 4 gradi, si peste tot facea circ ca nu vrea sa stea. La ultima incercare i s-a spus ca nu-l mai duc la gradi ci la discoteca. A fost incintat! Discoteca asta avea si calculatoare pe care nu le folosea nimeni pentru ca educatoarea nu avea habar, iar nepotul meu i-a invatat si pe copii sa se joace si a fost un consens general. Mai greu era de adus acasa!

Va pup pe toate si ma apuc de recuperat la citit!

Cricri 33 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MINI_ME
, tot ce iti doresti, nastere usoara, un bebe fericit si sanatos, si muuuuulta dragoste!

GABI, nu esti deloc off topic, e despre tine, iar tu esti mamica de sept oc, si suntem alaturi de tine; imi cam inchipui ce jale e in sufletul tau ca l-ai lasat plangand.

PUFY, dar tu unde pleci? si cand revii? nu mai vii pana la nastere?

34+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mini_Me, LA MULTI ANI, sanatate, o nastere cat mai usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios!
Pufy, multumesc de urare, dar unde pleci? O sa ne lipsesti de pe aici tare mult

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua burtici, uite vin si eu pe-aici!

Mini_me, la multi ani!

Are cineva idee care-i faza cu voturile de pe prima pagina? Vad ca fiecare subiect are un nr de stelute si voturi...de unde? Si cum se voteaza?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 30 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Din cate am inteles Pufy pleaca in vacanta o sapt.
Pana la urma ramane Colibita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mini_me, La multi ani santosi si fericiti!

Gabi,uf, mititelu'...poate se va obisnui repede!

Itzy, Iustin doarme fara perna, si asta de cand s-a nascut.
Ca fapt divers: si eu am ani buni (vreo 10) de cand dorm fara perna.

Cpetrut, bine-ai revenit!

Ioana, spor la impachetat si drum bun. Apropos, unde pleci?

Carmen(33+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Fetelor voi ati vorbit deja cu un medic pediatru care sa va aiba in evidenta? Eu am vb. si cred ca nu e prea devreme nu? A zis ca atunci cand vin cu bebe acasa sau cu o zi inainte de a iesi din spital sa o sun si va veni. Sper sa nu ne uite pana atunci dar eu am vrut sa fiu sigura ca o am deja...

Gabitzica e mai greu la inceput dar se va obisnui ca are copii de joaca si e ok. Si eu plangeam de ti se rupea sufletul...partea propasta e ca am adus toate bolile posibile acasa si i le dadeam si surorii mele mai mici care era nou-nascut...eram tare generoasa. Asta sa va fie grija nu cu plansul ...ca ala trece...obisnuind-se cu copiii la joaca

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mephala si eu mai incerc fara perna , dar parca ma doare gatul mai tare si ne-am cumparat, eu si sotul, perne medicinale ...alea cu forma speciala si suntem tare multumiti. De aceea intrebam daca oare o trebui si pt bb una cum a zis Amarantina speciala anti-sufocare, ca le stiu. Dar e drept ca si eu as prefera sa se obisnuiasca fara ca e mai sanatos pt coloana.

Itzy-Bitzy
33+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello la burtici,

mini-me LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, FERICIRE SI UN BEBE SANATOS!
Katia mama , felicitari pentru cererea in casatorie. Casa de Piatra si sa fie intr-un ceas bun.
Ignatica bine ai revenit. sa-ti traiasca bb David!!! Cand ai timp sa mai intri sa ne spui si nou cum e David, daca plange mult, cum e cu alptatul, cu baita, etc
Susa draga, deja il inveti pe Lukas al tau cu discoteile?! va fi un cuceritor de fete
adameasca nazdravan de tot Luca al tau. Saracutul ce vanataie a avut la ochi, dar asa sunt copii trebuie sa treaca prin multe pana cresc mari Eu am cazut din podul casei la bunici cand aveam 5ani si m-am lovit bine la cap, deci nu va spun prin ce stari a trecut bunica pana a ajuns cu mine la spital si pana mi-a anunatat parintii
gabitzica multa bafta cu invatatul lui Tudor la gradi. Pana la urma tot se obisnuiesc ei, chiar daca la inceput sfasie sufletul parintilor.
pufymic un concediu minunat si cat mai odihnitor va doresc! Sa ai grija de gonguta de Alesio. In Bistrita mergeti? stiu ca ne-ai mai spus tu, dar am uitat Aaa si multumim ca ne-ai dat vesti despre TRY, ce mult ma bucur ca bb al ei e bine si sanatos.

pupici la toata lumea!

32+

mai avem un pic...

Mergi la inceput