Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

MamiLili, mai multe despre voturile si stelutzele galbene: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81568

Carmen(33+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,

La multi ani, Mini_me, sa fii sanatoasa, nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!!!

Vorbeati de caditza pt bebe, am vazut si eu la Carrefour cu opritor incastrat in caditza, cam la 700.000 lei si ne-a placut.
Mirabelac, am vazut tot la Carrefour patut Graco Contour Electra, ca tot pusesei tu linkul cu el, si era mai ieftin decat pe Internet, costa 6.000.000 lei.
Pufy, Tasia, drum bun si sa va intoarceti sanatoase!
Monique new, tu care esti mai avansata in burtica, ai vorbit pana acum cu Tutu despre nastere?
AndraPG, ce mai faci?
Tanima, grasunel bebe, mie la 28 de sapt si 4 zile mi-a zis ca are 1200 gr. Pt. raceala poti lua Oscilococcinum, daca te simti rau suna-l si pe Tutu.
Pupici

Dani29+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!

Mama ce harnicute sunteti!

Mini_me LA MULTI ANI!!!! Nastere usoara si bb sanatos!

Multam inca o data pentru felicitari...si eu imi doresc sa fie casa de piatra Asa e Itzy....tace si face.... tre sa ma obisnuiesc.

Mi-am pierdut gandurile....revin cand ma adun!

33+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

danipNu inca nu am vb ca era cam devreme la ultimul control. Din ce stiu eu la 38 de sapt se vb. Cind l-am intrebat eu odata mi-a spus ca la 38 de sapt o sa vada cit are bebe, cit de mare sint eu in bazin si cum e pozitionat bebe in burtica ( sa nu fie cu picioarele inainte cred ca la asta s-a referit ).Cam aste ar fi criteriile de baza daca nu sint alte pb. Eu ma duc luni la control cind intru in 37 de sapt deci cred ca atunci o sa vb cu el. Am inteles ca te suie si pe masa sa vada cum e colul la palpare( dur sau nu si cum e bazinul ). Cam atit stiu momentan ...a si sa fie gata analizele ....

POZE

Monica 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, va multumesc din suflet de incurajari. sper sa trecem si de hopul asta cat mai repede.
Amarantina a stat cu bunica de la 2 ani cand am inceput lucrul si pana acum o luna cand am ramas in concediu. iar luna aceasta a stat cand cu mine cand la bunica, pentru ca mai am de lucru si in afara serviciului. Deci e atasat si de noi si de bunici. Am sa pun in practica sfaturile , mi se par super. Chiar ma gandeam ce sa nascocesc pe miine dimineata. Intr-adevar mi se pare mai traumatizant sa se desparta de amandoi parintii decat de unul, si mai ales de mama.
A... mi-am amintit o faza de aseara...Tudor doarme singur in camera lui, dar trebuie sa stea unul din noi, adica eu sau tati cu el pana adoarme, de cele mai multe ori eu. Aseara s-a dus cu tati la culcare pentru ca eu eram foarte obosita si el adoarme foarte greu...pana mananca cerealele cu lapte, ii face tati teatru de papusi dupa care mai pune o suta de intrebari pana doarme.... faza de aseara a fost ...la un moment dat il aud pe Tudor "vreau sa vina mami sa doarma cu mine, ca pe ea o iubesc mai mult" . Nu a mai spus asa ceva pana acum si am evitat tot timpul intrebarile de genul:pe cine iubesti mai mult?".. dar m-am amuzat foarte tare.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cpetrut bine ai revenit!!!Ma duc si eu sa-ti "calc pe urme"....

La Colibita in Bistrita mergem(ca m-ati intrebat) in final...sper sa nu ne ploua prea tare.....
Maine plecam....azi facem bagaje si ultimele cumparaturi....

Itzy cred ca a lui Alesio are iarba de mare in ea(salteaua) dar tot degeaba ca scobitura aia care s-a format acolo ramane oricat ai scutura-o...asa ca eu sigur ii cumpar alta saltea.

O sa-mi fie tare dor de voi cat voi fi departe de net....sa aveti grija de voi si sa nu va apucati sa nasteti inca(pana la termen!).Ah, apropos: oare Roxana n-o fi nascut??

Intru mai tarziu.....va pup!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mini_me, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii!

tasia nu am vrut neaparat pantaloni dar in rochii sau fuste imi sta ca naiba, parca-s in sac... si nu pot sa umblu prea mult asa ca am fost in cateva locuri. Dar pana la urma a fost bine, m-am imbracat in pantaloni de in si cu o bluzita in care m-am simtit excelent, nu am fost super eleganta dar nu mi-a parut rau pana la urma.

La petrecere am avut un chin: piticului meu nu i-a placut muzica tare (asa cred, sau i-o fi placut si dansa si el, cine stie) ca mi-a carat la pumni si picioare ca nu am putut sta in sala prea mult... noroc ca a fost frumos afara si am stat la terasa la aer curat, mai ales ca inauntru era si mult fum de tigara... nu mi-a placut chestia asta, mai ales ca a venit si bebe sa-l vada invitatii si nu a putut sta de fumul ce era inauntru... parca nu puteau sa fumeze afara...
in fine, a fost frumos, mi-a prins bine iesirea.

roxanae cum n-ai mai iesit din casa de 1 an jumate? Dar inainte de a fi insarcinata nu ieseai?

Lexi ameteala si slabiciune am si eu uneori de la tens. mica, uneori si 8.6 sau cu 7, nu cred ca de la vitamine, dimpotriva ele te energizeaza.

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

tasia mi-a placut faza cu camera bicicletei si a calculatorului dar pana la urma cred ca o sa ramana ele fara camera...

inni pe langa mirosul si glasul mamei, eu stiu ca bebe recunoaste foarte bine bataile inimii mamei, de asta se linisteste cand il pui pe burtica.
Legat de dragostea mamei fata de copii, cred ca citatul de la semnatura mea spune totul, noi am fost 4 frati crescuti numai de mama si niciodata nu a facut diferenta intre noi.

danip eu sunt din Iasi si noi nu avem Carefour, merci ca mi-ai spus, asta inseamna ca poate voi gasi si eu, o sa ma interesez ca eu modelul asta il vreau pana la urma. Tu l-ai cumparat de acolo? Cum arata in realitate? Tu mai cumperi salteluta separata? Super pretul.

Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Gata, am citit tot (cred). E mult de recuperat intr-o saptamina!

In primul rind Ignatica felicitari pentru bebe David si ma bucur ca sunteti bine si sanatosi. Mult laptic si bebe mincacios in continuare si sa ai putere mai ales acum la inceput.

Pufymic drum bun si sa va simtiti bine!

Fetelor, am o intrebare mai penibila...not really...dar sunt eu mai. Stiti cumva vreun unguent pentru iritatii vaginale/vulvare? Din mai ma chinuie teribil, crema de galbenele care prinde de obicei foarte bine la mine e neputincioasa si imi vine deja sa ma dau cu capul de toti peretii, mai ales acum ca ma duc la baie din 5 in 10 minute. Nu am nici o infectie, sunt pur si simplu iritata, la fel cum si gingiile imi sunt varza la fiecare periaj.

Multumesc. Sanatate la toata lumea!

Cricri 33 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Gabi, daca aveti posibilitatea sa-l duca tati, atunci e la fix. Pentru ca daca zice ca pe tine te iubeste mai mult, n-o sa fii tu aia care-l dezamageste... din pacate asa percep mititeii. Oricum e foarte bine ca l-ai dus de acum, ar fi fost mult mai tragic daca-l duceai cand aparea bb mic, pentru ca s-ar fi simtit abandonat, dat la o parte, s-ar fi gandit ca pe el il duceti acolo ca sa ramaneti voi cu cel mic. Asa are ceva timp sa se obisnuiasca. O sa vezi ca peste o luna o sa-ti zica "pa, pa, haide pleaca..." atunci cand o sa-l lasi la gradi.
Una peste alta inarmeaza-te cu rabdare, ca saptamana asta o sa planga destul... dar sa nu cedati. Cu cat se amana momentul mersului la gradi cu atat e mai rau... si devine mai greu sa-l pacalesti. Plus ca daca vede ca mami si tati au cedat o data, o sa faca scandal de fiecare data. E normal sa-si doreasca sa stea cu tine sau cu bunica decat sa fie lasat acolo printre straini.
Asteptam noutati maine.

Mergi la inceput