Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 28
amarantina spune:
Pufy, asta ne intrebam si noi azi-noapte, daca a nascut Roxana. Dar Inni (mai desteapta decat noi astea care am ramas fara memorie) a zis ca daca ar fi nascut precis ar fi dat cuiva telefon, mai ales ca ea a mai vorbit la telef cu Cri parca. Deci se pare ca e bine si nu a nascut, altfel am fi aflat noi ceva.
Mirabelac spune:
cpetrut la mine simptomele astea au coincis cu candida de fiecare data si ma dau cu unguent Clotrimazol, putin, doar la suprafata, si merge bine.
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
inni spune:
Pufy te
si relaxare maxima ![]()
Cpetrut ceva ai tu acolo..iritarea nu apare din senin, ca doar nu esti bb sa te iriti de la pampersi. De ce nu faci o vizita medicului tau ? Ce a mers la alte persoane poate nu merge si la tine. Mai e si intr-o zona sensibila si delicata. E riscant sa mergi pe ghicite.
Sim ..termina muncitorii tai in 3 zile ? ![]()
Poze
Inni
36+ cu
....
laliq spune:
,
Am intrat in viteza doar ca sa va salutam si sa uram La multi ani sarbatoritelor din luna aceasta!
MirabelaC, Danip si Mini_me va doresc sa fiti sanatoase si iubite de cei dragi!
Pufymic, sa aveti vreme buna, sa va si odihniti si sa va intoarceti cu bine din vacanta!
O sa revin cu noutati despre noi mai pe seara, dupa ce scap de serviciu.
tuturor,
Larisa
28+
Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
Mirabelac spune:
Multumesc mult fetelor care m-au felicitat pt. ziua mea de nastere.
Am fost azi la dr., mi-a facut un control pe masa si mi-a recoltat secretia vaginala, insa sunt cam dezamagita ca nu mi-a facut echo, a zis ca nu e nevoie si nu mai facusem de 6 sapt. Voi face in sapt. 36-37 (la 9-10 sapt. distanta), nu credeti ca e cam mult timp fara echo? Mai e cineva in situatia asta?
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
amarantina spune:
Inni, sa stii ca ar fi terminat azi (a 3-a zi), numai ca pe parcurs mie mi-au mai venit niste idei si o sa dureze mai mult. De ex. aveam spoturi in living, i-am pus sa le scoata ca nu le mai vreau. Aveam si niste scafe, i-am pus sa le demoleze si pe alea. Cu alea a fost mai greu, ca aveau scheletul legat de alti pereti din rigips si au trebuit sa le dea jos cu grija, atentie si timp pierdut ca sa nu cumva sa afecteze peretii respectivi. Iar acum scot si gresia pe o mare portiune... ca sa inlocuiesc niste placi care s-au ciobit si totodata sa trag niste fire pe sub ea...si mai sunt mai multe. Daca tot m-am apucat acum o sa renovez juma de casa.
lullabay spune:
Salutare burtici!!
Ignatica bine ai venit acasa!!!!!!!!!!!
La multi ani Mirabelac si scuze de intarziere dar nu am mai intrat demult!!!La multi ani Mini_me!!!
Katia felicitari sa fie intr-un ceas bun!!Casa de piatra!!!
Pufymic drum bun si distractie placuta!!!
Tasia aceeasi pr o avem si noi:o camera sufrageria,una dormitor si una birou....dar momentan nu imi fac probleme pt ca macar pana la 6 luni va dormi cu noi in camera,adica in dormitor...dupa, mai vedem noi.
Eu nu prea inteleg caditele cu forme cum arata..nu am vazut decat din acelea cu masuta de infasat deasupra...finutul meu face baita in camera si cadita are dop si furtunas in care sa o golesti asa ca nu sunt nevoiti sa care cadita dintr-o parte in alta..la baie mie mi se pare greu ca tb sa stai aplecat si pp ca te cam doare spatele..noi o sa cumparam cu masuta deasupra cred.
Legat de cumparaturi pt bebe eu nu am cumparat inca nimic si singurele lucruri o sa fie bagajul de spital..nu sunt superstitioasa,dar din pacate momentan banii tot capata alte destinatii..asa ca pana la nastere o sa am doar cateva bodyuri..restul cam stiu ce vreau si pp ca o sa le cumpere mama si sotul..plus ca multe le aleg de pe net si o sa fac comanda acasa.Asa ca fetele care nu au cumparat nimic sa fie linistite ca sunt altele (adica eu :)))))care nici nu au de gand sa cumpere prea curand ceva.
Mirabelac eu nu am facut echo de la 22 sapt pana la 32 de sapt si nu s-a intamplat nimic.Si acum o sa fac control la 36 dar fara echo si mai departe pp ca inca o echo in apropierea nasterii.
Tb sa va povestesc o faza superamuzzanta:azi dimineata am picat din pat!!!!!!!!!!!N-am picat in viata mea nici cand eram mica!!!Si acum ditamai galiganca burtoasa am picat ca sacul de cartofi...a sunat telefonul care era pe jos...si eu nu mi-am dat seama ca stau chiar pe marginea patului si cand m-am intors buff!!!N-am patit nimic dar cand am deschis ochii mi-am vazut barbatul deasupra care se uiat disperat la mine si imi tot palpa burta sa vada daca e la locul ei...iar eu radeam asa de tare...cu sughituri dar el saracul credea ca plang!!!!!!!!!!Si azi toata ziua la servici ma pufnea rasul cand imi aduceam aminte!!!Cred ca de acum ca sa fie sigur ma pune sa dorm la perete.
Eloise pe unde umbli?
Pup toate burticoasele!!!
35+ 
AndraPG spune:
Danip, mie la 27 s si 3 zile, mi-a zis T ca bebita are 1.100 gr, asa ca nici eu nu am un bebe prea bine dezvoltat.
Si fii convinsa ca am burtica mult mai mare ca a ta, care esti asa de subtirica. Mai merg pe 21 la controlul de 32 de saptamini si sint foarte curioasa sa vad cit a mai luat asta mica in greutate.
Poate reusim sa ne mai vedem pina la marele eveniment. Tu cind mai mergi la control?
Tasia si Pufymic, drum bun si odihna placuta, sa veniti cu bateriile reincarcate si cu multe poze ca sa va admiram si noi.
O fericita mamica in devenire!
gripo spune:
Fetelor, dupa nastere, daca alaptezi, la cat timp poti incepe un program mediu de exercitii fizice? ca SUNT O BALENAAAAAAAAAAAAAAA, fara sa afectezi productia de lapte.
Cele care au impresia ca e bebe mic, Nu va mai faceti probleme, sunt copii si copii, important este sa creasca, incet dar sigur, iar copiii care se nasc mai mici mananca dupa mult, si recupereaza. Daca se inscriu in grafic, e perfect, nu sunt ei anormali. Stati linistite.
34+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2