Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
sofimic spune:
SALUTARE BURTICUTE (DE FAPT BURTOAIE...)
Eu azi am fost tare daramata pt ca ieri am fost la un botez ce a durat vreo 8 ore si pt mine
a fost tare obositor sa stau pe un scaun de lemn atatea ceasuri... Dar nu am plecat acasa pana nu a venit tortu ca altfel toata noaptea ma gandeam la el
MINI-ME LA MULTI ANI! si tot ce tu iti doresti sa ai
CPETRUT si eu am asa probleme(de fapt acum sant pe trecute) si am fost la dr si mi-a dat ceva ovule pt ca am incercat 2 zile cu crema de galbenele apoi cu clotrimazol si iritatia era tot mai puternica. Acum de la ovule se pare ca trece. Asa ca...intreaba-ti dr
PUFY sa aveti vreme frumoasa in concediu si sa te odihnesti. Asta daca te va lasa Alessio
LULLABAY draguta faza cu patul. bine ca esti ok[8D
FETELOR vad ca la mine cantarul cresssttee de la o zi la alta. Si eu nu demult imi faceam griji ca m-am ingrasat prea putin in sarcina. acum parca a luat-o razna
Patiti si voi asa ceva? E normal in perioada asta sa creasca de la o zi la alta? Ca nu mai inteleg...
33+
Sofia
Mirabelac spune:
inni, iullabay merci de raspunsuri, m-am mai linistit, insa eu stiam ca acuma la urma trebuie sa facem controale mai des.
iullabay bine ca nu te-ai lovit, chiar si de la o cazatura din pat te poti lovi rau, mai ales cand esti 2 in 1.
Pe mine ma doare groaznic intre picioare cand ma ridic din pat, am inteles ca e de la oasele pelviene dar sper sa nu tina mult asta.
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
sofimic si eu am fost sambata seara la un botez si am plecat exact inainte de a se aduce tortul ca nu mai puteam sta pe scaun, ma durea spatele si picioarele erau ca painile... noroc ca a fost ziua mea joi si am mancat singura aproape un tort
si tot mi-a ramas gandul la ala de la botez...
Faza cu cantarul e si la mine la fel, toata lumea imi spunea ca-s slaba si ca am burta mica si acuma nu ma recunosc nici la cantar nici la oglinda... offffffff....
Mirabela sapt. 33
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eli26 spune:
Salutare burticute!
Naty bine ai venit printre noi,i-ti urez o nastere usoara si un bb sanatos!!.IOANA si TASIA drum bun si sa va intoarceti sanatoase relaxate si cu multe foto!!!va pupic
.Mini_me LA MULTI ANI!!! sa fii fericita si iubita
i-ti doresc o nastere usoara si un bb sanatos!!! Vreiam sa mai spun ceva....dar am uitat,revin mai tirziu . Va pupic!Tina
33 +
POZE
adameasca spune:
Mini, la multi ani si sanatate!
Ce chef de vorba ati avut azi! Noi am inceput curatenia si toata ziua am strans la lucruri in saci, acuma e asa un talmes balmes in casa ca-mi iau copilu' si tzoalele si plec la soacra-mea sa dorm, ca in casa asta nu se poate sta. ![]()
Pufy, concediu placut si vreme buna!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
CamiSol spune:
Buna seara burtici!
MINI-ME La multi ani! si sa fii fericita alaturi de cei dragi!
!
Tasia si Pufymic, drum bun si distractie placuta, sa reveniti odihnite si fericite!
Eu maine ma duc sa fac o analiza de urocultura.S-ar parea ca ma paste vreo infectie.Sper sa nu fie nimic grav.Analizele la sange au iesit bune.Am facut si vaccinul antitetanus azi si m-a durut mana ...de fapt ma mai doare putin...
Eu miercuri as vrea sa fac o plimbare pana la Buc sa ma aprovizionez si eu cu cele necesare pt venirea pe lume a lui bebe.Dar as vrea in primul rand sa rog fetele din buc sa imi recomande un magazin mai mare (cu lucruri de calitate si preturi bune)de unde as putea sa cumpar cam tot ce am nevoie.De la carut, patut, saltea, cadita...pana la bady-uri si biberoane si ce mai trebuie.
Ca sa nu ma plimb prea mult prin oras.Ca parca vad ca nu o sa-mi ajunga o zi.Dar daca o sa le am pe toate in acelasi loc zic eu ca nu or' sa fie probleme.
Pupici la burtici!
Cami
32+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
Monique_new spune:
CamiSolPoti sa incerci magazinul Bucur Obor plus tarabele adiacente. Eu zic ca te descurci acolo cam cu toate.
POZE
Monica
36 sapt
naty_blondy spune:
fetelor,apropo de vaccinuri antitetanos,voua cate v au facut?ptr.ca mie mi a facut unul pe la 7 luni si mi s a zis de catre medicul de familie ca tre sa mi mai faca unul...cica asa trebuie...lucru pe care eu nu l am mai auzit pana acum.deci tre sa fac doua vaccinuri antitetanos???
aaaa si vad ca tot citesc,si majoritatea ati cumparat deja lucruri si cele necesare ptr.bebeii vostri...nu spun ca eu as fi superstitioasa,dar asa cica nu trebuie sa cumperi innainte...si mie tare mi ar placea sa i cumpar cate ceva,ca mereu intru si admir prin magazinele de bebe,si uit sa mai ies de pe acolo...dar chiar sa vreau nu mi pot permite sa cumpar mare lucru,mai ales patut sau carucior,care sunt scumpe,dar un costumas ceva tot i as lua, sau ceva cat de mic...
eu deocamdata nu stiu nici unde voi merge cu bebele cand voi iesi din maternitate,daca ma voi duce la mama sau voi sta acasa...oricum eu am aranjat la mama cat de cat dormitorul,si chiar imi imaginez mereu cum as vrea sa i amenajez camera fetitei mele...sa visez macar, nu ma costa nimic...
MamiLili spune:
Mephala30, multumesc mult ptr link-ul despre stelutele galbene.
Fetelor, voua v-a aparut la toate linea nigra (linia aia inchisa la culoare care apare pe burtica, de la pubis la buric sau mai sus)? Am citit ca apare pe la 5 luni, dar nu la toata lumea...eu sunt exceptia. E doar o curiozitate de-a mea cate dintre voi o aveti sau nu. Si nici buricul nu mi-a iesit in afara. La voi?
A propos de buric, sa va povestesc ce-am patit sambata. Eu am un piercing in buric la care inca n-am renuntat si la care n-as renunta nici la nastere, daca nu e necesar. Il am de 11 ani. Ehh acum de cand sunt insarcinata bluzele mi se tot ridica pe burtica si se vede piercing-ul, se mai uita lumea la mine ciudat dar nu le dau atentie. Sambata m-am dus la piata si cand ieseam cu cumparaturile aud o femeie in spatele meu care ma tot striga "doamna,doamna!!!". M-am oprit gandindu-ma ca mi-a cazut ceva si ea vrea sa-mi atraga atentia, cand colo m-a apucat de-o mana si mi-a zis sa-mi scot aia din buric ca-s femeie maritata si nu-i frumos. M-am infuriat si am trimis-o val vartej inapoi la taraba ei, sa-si vada de treaba si daca nu-i place ce vede sa-si pastreze parerile ptr sine, nu sa urle dupa mine prin piata.
V-am povestit chestia asta cu toate ca probabil unele dintre voi nu agreeaza ideea de piercing in alt loc decat urechea si poate ca va ganditi ca bine mi-a mai zis precupeata aia. Oricare ar fi parerile voastre, eu le respect, nu putem fi 100% de acord unii cu altii intotdeauna.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
30 sapt cu 
MamiLili spune:
Cine e pe faza sa deschida capitol nou? Ar mai fi loc de cateva postari si apoi poate s-o gasi o mamica priceputa sa faca treaba asta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
30 sapt cu