Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 30
CamiSol spune:
Monique merci. Nu am fost niciodata la Bucur Obor, dar daca zici ca acolo gasesc cam tot ce imi trebuie merita sa incerc.
Naty imi pare sincer rau ca ai probleme, mai ales acum cand mai ai putin si o sa devii mamica.Poate se rezolva pana la urma.
Despre vaccinul antitetanos mie mi-a spus medicul de familie ca daca ai dovada de vaccinari se face doar o doza, dar daca nu ai se fac doua doze.Mai multe nu stiu.
MamiLili eu am linea nigra si mi-a iesit si buricul in afara.Chestia e ca am auzit cazuri in care cica buricul nu a mai intrat la locul lui
. O fi adevarat? Super faza din piata
, ce ma enerveaza si pe mine astea care isi dau cu parerea unde nu le fierbe oala.Eu de mult mi-as fi facut un piercing dar am in dreptul buricului 2 alunite iesite in afara si mi-a fost frica sa nu le afecteze cu ceva
.
Cami
32+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
katia spune:
MamiLili, eu undeva in adancul suletului meu
mi-as pune unul in buric, recunosc ca gravida fiind as fi renuntat temporar la el dar as fi reactionat ca tine. Inteleg sa-ti zica sa-l scoti ca sa nu faci vreo infectie sau sa-l agati pe undeva da' ca nu-i frumos ca esti maritata.....eu cred ca-i ziceam ca nu sunt maritata si fac al 5-lea copil cu cercelu' in buric ![]()
![]()
![]()
Eu nu ma pricep sa deschid un capitol
33+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
eli26 spune:
MamiLili si eu am linia aia inchisa la culoare, buricul inca e la locul lui...poate de acum incolo o sa iasa nu stiu
Tina
33 +
POZE