Mamici de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
inni spune:
Ignatica....nu-mi mai aduc aminte daca te-am intampinat si eu cum se cuvenea pt. o mamica si un bb asa de nerabdator ca al tau.

bine ai venit acasica si abia astept sa vad pozici cu bb
Naty..bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Pufy...pai Alesio cu toata licoarea din lingurita tot fresh a fost ? Eu imi amintesc ca atunci cand ma impartaseam (cand eram mica)..dupa ce veneam acasa dormeam de rupeam.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Inni, pana la urma ai luat cadita?
Nu.
Am fost azi in City Mall cu multe sperante. Si nu aveau decat incorporata cu masa de infasat.
Daca nu apuc sa iau pana nasc...o sa alerge sotul cu bunicii sau numai bunicii si asta e...dar ne-am hotarat sa luam una care merge pana la 1 an si dupa aia mai vedem.
Tu ce-ai facut ? Ti-ai cumparat mobila ?
De maine intru in luna a 9-a WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.....
Poze
Inni
35+ cu
....
Susa spune:
A trecut de ora 12....sunt in 34 de saptamani...uraaa.pupici
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
tasia spune:

Am postat si eu la subiectul cu wc-urile publice, simteam nevoia sa ma descarc. Si eu am o fobie a microbilor dar cred ca e de gradul 1, nu e foarte agresiva
.
Maine plecam la Predeal, avem treaba, asa ca voi lipsi ceva timp de pe aici. Nu e ca ar fi observat cineva disparitia mea
dar am zis ca asa e frumos, sa va anunt ca o sa plec.
Pupici 

32 + 
pozele noastre
bebe
Susa spune:
pai ai intrat Inni ca e luni deja...daca lunea schimbi si tu...felicitari..ne apropiem.. oare Roxana o fi bine la Sinaia?
Silvia
34+ cu
Lukas-Daniel
POZE
inni spune:
Asa e Susa...atunci "oficial mi-e bine".
Ar trebui sa trec la semnatura "inni
luna a 9-a"
Poze
Inni
36+ cu
....
amarantina spune:
N-am cumparat nimic. Inca ne gandim.
Sunt bune caditele alea. Azi am vazut si eu suport din ala cu prosop pe el si m-am intrebat oare daca iei unul din ala trebuie sa-l fierbi in fiecare zi? Am ajuns la concluzia ca da, ca altfel in mediu umed se dezvolta o gramada de microbi. Nu-i asa?