Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
bychi spune:
Concediu placut Romana si celelalte care plecati zilele astea si sa aveti parte de vreme buna!
Bibi, nastere usoara, bb sanatos si va tin pumnii sa fie totul bine!
Noi plecam la Bv pt cel putin o saptamana; mai negociem la fata locului.
Va pup si un weekend fain!
Bychi
bibi spune:
Nu-mi vine sa cred ca traim acum linistea de dinaintea furtunii...mai avem 2 zile de dulce si ordonata coabitare in 3 dupa care...s-a dus cu linistea noastra pentru urmatorii 2 ani si jumatate.
A venit in seara asta o prietena pe la mine. Ea e stabilita in Spania de 4 ani si, de fiecare data cand vine, aduce pt David cadouri foooarte misto. Acum, i-a adus un fel de carte - tablitza cu creta colorata si buretzel, fiecare pagina e cartonata si are niste desene pe ea pe care copilul trebuie sa le coloreze sau sa le completeze, in fine, a capacitat copilul la maxim. Iar pentru bebe....un costumas asa de dragalash si frumos ca abia astept sa-l imbrac pe piticontz, care piticontz, by the way cam tot fara nume a ramas. Am facut greseala sa postez numele si la topicul de mamici in devenire si....incet incet au inceput sa apara...un sascha...un ianis...si un vladimir. Oi fi paranoica, dar am zis ca data aviatoare mai bine imi musc limba decat sa mai ciripesc ceva.
o sa mai aberez pe aici ca-s oarecum agitata...
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
amik spune:
se pare ca am pierdut ceva!cezariana ta e programata peste 2 zile?adica asta inseamna luni?iuuuhuuu!!!vine bebe!ma rog pt tine sa ai o nastere usoara si un bebelus cu plamani puternici!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
martta spune:
Fetelor, va multumesc frumos pt gandurile si cuvintele voastre frumoase pt noi!
Pe fetita o cheama Alexia Maria. Am fost asa de inspirati incat copilul va avea o luna intreaga de petreceri: 08.08- ziua de nastere; 16.08 - Sf. Maria, 30.08 - Sf. Alexandru, 08.09 - Sf. Maria Cred ca ma specializez in petreceri de sezon.
As avea multe de povestit legat de nastere(Alexia a avut circulara de cordon strans legata in jurul gatului, iar eu placenta f.jos inserata) si de primele zile cu 2 copii, insa ma aflu in plina furie a laptelui si simt ca ma urc pe pereti.
Una peste alta, Vladut e incantat...iar cadoul primit de la Alexia a avut efectul scontat.
Bibi: inteleg ca mai sunt doar 2 zile. Nastere usoara si bb sanatos! Sunt sigura ca totul o sa fie bine! Sa te pregatesti psihic pt cat de mic e un nou-nascut si cat de mare o sa para David dintr-o data
Cornelia spune:
Martta, bine ati ajuns acasa! Sa va acomodati repede in patru! Si savurati momentele cu bb mic Maria Alexia, pt. ca mie mi se pare ca bb2 creste mai repede .
Concedii placute tuturor!
Bibi, am remarcat de fiecare data ca pomenesti de al treilea/urmatorul. Abia astept sa o vad si pe asta! Cat despre nume, ce conteaza, ca doar al tau e originalul .
Astazi am avut o discutie serioasa cu Maria despre cum se fac si cum se nasc copiii, ca pana acum o tot aburisem . Ii place s aii vorbesc despre perioada cand ea era in burtica. Pana la uram ajungem la cum s-a nascut. Si ma tot intreba cum si eu o tot trageam cu spitalul, asa ca ea nuanteaza: am inteles ca la spital, dar cum??? Apoi: dar catelusii nu se nasc? Ba da. Unde se nasc ei? In culcusul pregatit de mama lor. Vezi, ei nu se nasc la spital . Cum aveam pregatite doua carti cu explicatii, i-am citit din amandoua, am facut o selectie, bineinteles , dar in final Maria a parut impacata. Oricum, am mai progresat cu explicatiile, fata de ultima discutie si a aflat cam pe unde ies copiii.
Azi mi-a zis ca abia asteapta sa mearga la gradi. Bine, in contextul in care i-am luat un saculet si i-am zis ca o sa mergem sa cumparam creioane, carti etc. pt. gradi. Marox, uitasem sa iti raspund: da, Maria ar vrea sa il duc si pe Stefan la cresa si ma tot intreaba cand il duc, dar nu cred ca suntem pregatiti (nici el, nici eu) pt. asta. Iar cresele de la noi nu imi inspira deloc incredere.
Eu am constatat ca Maria nu a mai progresat mai deloc in ultimul an. Adica, se vede ca e mai mare, mai inteleapta, dar... nu mai vrea sa "invete" nimic. Astept cu interes gradinita, sa vad cum se comporta.
Aveam si o chestie draguta: L-a poreclit pe Stefan "Mr. Proper", pt. ca "seamana cu el si face toata ziua curat" .
Si sunt in al noualea cer ca Stefan e tare iubitor (la noi nu se adevereste faza cu fetitele sunt mai dragastoase) si intr-un moment de tandrete mi-a zis "besc"
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bychi spune:
Martta bine ati venit acasa! Chiar merge chestia cu cadoul pt fratele mai mare?
Madishor, va doresc de pe acuma drum bun, adaptare si integrare canadiana cat mai usoara! Mult succes!
Bychi
cgaby spune:
martta - bun venit acasa si multa sanatate micutei alexia! si tu sa ai laptic mult si bun! un pupic si pentru vladut.
bibi - wow, ce putin mai ai! tinem pumnii sa fie bine si bb sanatos!
multe evenimente zilele urmatoare...
madishor - drum bun si acomodare usoara!
gio spune:
Buna,
In primul rand felicitari Martta pt fetitza, sa va aduca numai bucurii!!!!
Noi am fost plecati, cu treaba,,nu tocmai placuta dar nu dau detalii.
Bibi, te inteleg cu numele. Eu tot stau sa ma gandesc ce sa al;eg, dar parca nu l-as scrie pe net la mamici, din acelasi motiv.
Va pup
14 +
cgaby spune:
buna. azi am fost in moghiros si ne-am plimbat cu hidrobicicleta. stef a fost foarte incantat.
pupici.
bibi - tinem pumnii maine!sa fie sanatos!
Cornelia spune:
Bibi, iti tinem pumnii maine! Nastere usoara! Va asteptam acasa, cu povesti despre frati!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze