Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 28
madic spune:
Buna fetele,
Ne-am recuperat si noi copilul in w-e asta, asa ca aseara ne-am intors in formatie completa, dupa o zi petrecuta la iarba verde - am fost la barajul Vidraru, de fapt am stat intr-o poienita pe malul Doftanei, iar copilul a stat non-stop cu mainile/picioarele in apa, si ma-ntreba cand facem baie . Noroc ca nu pare a fi racita, ca ar fi cam naspa chiar acum cand sa incepem gradi s-o dam in bara.
In alta ordine de idei, maine ma duc iar la gradinita, ca m-am gandit, m-am razgandit, si vreau s-o mut la program scurt, cel putin anul asta. Cum la noi s-au facut 2 grupe mici, iar ea e inscrisa la cea cu program lung, am sa-ncerc sa-i mai dau ceva directoarei s-o mute in grupa cealalta. Sper sa reusesc, daca nu de-acum, in cel mai scurt timp.
Altfel, Mariuca e bine, a reusit sora mea s-o dezvete de biberon (de lapte), acum mancam din castronel/canita, dar a invatat-o si de "mi cielo" si "coracon" (n-am caracterele de spaniola), precum si hit-ul verii - Ghita, de care e indragostita. E ceva mai razgaiata ca de obicei, dar, la cati au stat dupa ea, e normal as zice.
I-a dat nepoata-mea un gloss de-al ei si acum ma tot bate la cap cum are ea voie sa se dea cu gloss o data pe zi, ca mai mult face bube la gurita , numai ca gloss-ul a fost facut uitat la Ploiesti, ca sa nu-mi fac de lucru inutil .
Vad ca unii au ratat startul la gradi (Anamaria - chiar, cine va zisese ca azi incepeti?), altii continua cu avant, la noi a ramas stabilit ca incepem pe 18, asa ca saptamana viitoare o sa va scriu si eu primele impresii.
Apropo de intalnire, Andra propusese sa ne vedem cu picii pe 3 luna asta, dar cum a trecut, poate reusim totusi sa ne vedem pana da frigul de tot. Ce ziceti?
Pupam gravidutele si pe mamicile cu bb2/3 si asteptam, vorba cuiva, poze cu noii membri ai familiei.
Madi si Mariuca
nicol74 spune:
Buna !
oau ce fierbere pe aici .. daca va intalniti si nu apuc sa vad postarea, poate imi da cineva un semn. Merci mult !!
pupici,
Nicol
Iona spune:
Buna! LA MULTI ANI (cam TARDIV) ANE-LOR!
Multumesc pentru "morala" mi-a prins bine, m-am trezit duminica pe la 7, am dat filmul inapoi si am inteles ca am luat-o rau pe aratura (saracu' copil).
Romana te felicit pentru puterea ta, si eu tot 37, dar sunt mai nesuferita, vad in general doar tonuri de gri spre negru, de-aia imi face bine sa va citesc.
Vineri, de la gradi, ne-a dat mapa cu ce au facut intreaga saptamana si am cautat cantecul sa-l repetam. Daca vreti sa va amuzati aceasta este adresa cantecului Head and Shoulders, Knees and Toes http://www.funny-games.biz/animations/36-u2_has.html
A invatat rapid (si noi cu el).
In rest, el este mucos si nu stiu cum sa-l mai scap, deja au trecut 8 zile, daca nici azi nu se linisteste il duc maine din nou la doctor. Pare a fi alergie, nu mai este raceala.
Sincer, chiar m-ati ajutat sa ma mai luminez (ma scapati de riduri).
Mai sunt burtici pe ultima suta de metri?!
Iona de Ian
aditzu spune:
Buna Fetele
A zi a fost un pic de maraiala pe Irina la plecarea spre gradi. Mi-a spus ca nu vrea sa se duca, ca nu-i place si a plans putin, dar am linistit-o destul de repede. Se pare ca n-am trecut hopul si ma astept ca saptamana asta sa creasca protestele.
La gradi in schimb a fost destul de usor, erau baloane la ea in clasa si a fost foarte incantata. Apropo de "nu-mi place" e la mare trecere toata ziua zice Irina "nu-mi place" iar in pauza zice "de ce ?" asa ca sunt intr-o negociere si parlamentare continua.
Cornelia - felicitari pt job
Anamaria - nasoala faza cu gradi , bine ca ati avut unde sa parcati copii.
Romana - gradinita Happy Planet Kids - dar inca n-am apucat sa vorbesc de internet.
http://community.webshots.com/album/553654919EQqjsF
PA Adi
romana spune:
Pe scurt ca azi nu prea am timp , oricum nu am in general.
Martta: Nu ma stresez ca aduce Cristi virusi acasa deoarece Alin reactioneaza mai bine la orice boala, iar cu Maria inca nu stiu cum e sa fie bolnava.
De altfel Cristi e deja tare racit. Febra, tuse, ii curge nasul. Azi nu l-am dus la gradi, cred ca nici miine nu-l duc.
Pentru imunizare ii dau Luivac, sint niste pastile, cite una pe zi 28 de zile, apoi pauza o luna , apoi inca o cutie.
Anamaria : Suparatoare faza cu gradinita. Eu am preferat sa iau cite o cutie de bomboane de ciocolata decit sa iau flori.
Crisa: Multumesc de informatia cu pantofii de la Mall, ca trebuie sa le iau si eu, iar in Cora nu am gasit nimic acceptabil. Pina cind o fi valabila oferta?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
amik spune:
si eu tot luivac ii dau alexandrei pentru imunizare.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Ioana Sora spune:
Buna, fetelor.
Mai intai, felicitari pentru martta si bibi. Sa va traiasca bebeii si sa fie fericiti!
Noi abia ne-am intors din concediu, am fost la mare si apoi in zona lacului Sf Ana. A fost super, dar prea putin. Intre timp am botezat un bebe, a fost superb. Cata a retinut ca "la biserica l-a pus pe bebe in apa".:)) Mi-am vandut apartamentul, dar pot sa mai stau in el pana la sfarsitul lunii, iar noua casa se pare ca va fi gata spre sfarsitul lui octombrie.
Cata are bronsita, eu sunt racita... asa ca stam amandoua in casa, ea la desene, eu ma pun la curent cu ce a mai fost pe forum.:))
Pupici si revin.:)
bibi spune:
In sfarsit am reusit sa-i fac si lui Ianis un album pe webshots. Asta-i licurici al nostru, mic dar cu personalitate, esenta tare in sticla mica.
Eu nu am mai zis "mimica" vorba lui David, pentru ca, de cand l-am nascut pe Ianis tot intr-o plimbare si petrecere am tinut-o.
Are Junior peste mia de kilometrii la bord, doua petreceri de copii la Mcdo, o onomastica la Moeciu, un team building la Fundatzica, 2 saptamani la bunici la Breaza si un we prelungit in Moldova!
David s-a comportat excelent cu Ianis pana acum.
Nu prea se omoara cu atentia pentru el, dar si cand isi aduce aminte ca-i in casa cel mai dragaleste si-l mangaie!!!
Sentimente de gelozie nu a dezvoltat ci doar a devenit sensibil mai atent si mai atasat de mine. Are momente in care se lipeste cu totul de mine, ma mangaie si abia soptit imi spune : "Printzesa mea! Eu sunt printzul tau!" si cand il intreb ce zice invariabil aproape ca se rusineaza si-mi raspunde :"mimica". O fi oare si ceva Freudian?!?Am pus cateva poze si cu Davidutz in albumul David 2-4 ani.
Bichi, tin pumni stransi!
cgaby spune:
bibi - am vazut pozele...e superb! sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi!
m-am vopsit...suvite blonde... nu a iesit tocmai cum am vrut eu...dar e ok. sambata sunt nasa....asa ca trebuia sa-mi schimb un pic look-ul!
am pus si eu poze noi de la gradi...
pupici tuturor.
bychi spune:
Cat de fain e Ianis!!! Chiar ca-i mare diferenta intre ei, dupa cum spunea Martta! Si arata atat de fain impreuna! Ce misto ca v-ati plimbat atata! Ianis pare a semana mai mult cu tata, nu?
Ioana Sora, bine ati revenit! Felicitari pt vanzarea apartamentului si sanatate amandoura! Mai exista proiectul cu gradinita?
Iona, foarte bine ca ati renuntat la spionaj, nu va facea bine nici voua, nici copilului!
Madic, nu cred sa ai probleme cu mutatul Mariucai la program scurt; era mai complicat invers.
Poate ne organizam pentru weekendul asta cu intalneala pt si cu copiii! Ce ziceti? Poate vom avea si oaspeti!
Gaby, o cunoastem si noi pe Floris!
Bychi