Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bychi - serios??? de unde????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - bine ca ne-ai mai scris ca incepusem sa intru la idei: te si vedeam cufundata in vreo depresie postnatala, si cind colo matale...party all the time , bravos! Sint atit de dulci baietii tai, mi-au stors o lacrima sa stii Daca tot sinteti plimbareti si amatori de intilniri, poate reusim sa ne vedem cu toti copiii nostri de 2003 si nu numai, inainte de iarna ce ne paste.

Ioana - unde va mutati? Sanatate multa!

Iona - Bychi este urmatoarea "burtica" care va naste, la inceputul lunii viitoare, asa ca e chiar pe ultima suta de metri. Apoi Crisa cred ca in ianuarie (correct me if i'm wrong) si Gio. De Amarantina si Calina nu prea stiu cum, ce... poate ne mai povestiti fetelor ce mai faceti.

Mai fetelor mai, hai sa ne vedem ca nu se mai poate!!...Va propun asa: marti, 19 septembrie, ora 18:00 ca de obicei sa ne intilnim la Etiquette, e pe str. Traian (de la Waterloo spre Hala Traian pe stinga), are firma la strada, e si terasa si circiuma mare inauntru, mincare ok. Si incep si lista, de care sper sa ne tinem, sa nu ma trezesc iarasi singura acolo ca la ultima intilnire cu Madishor :
1. Andra
2. Magda
3.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Bibi ai o familie superba, frumoase rau pozele !
in special Ianuscha, licurici.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

Azi am fost tare ocupata, toata dimineata m-am uitat la filme cu fi-mea. Glumesc, fapt e ca sistemul ala online functioneaza, binenteles ca depinde foarte mult de viteza internet-ului personal destul de slaba la mine, dar, oricum e OK. Irina a fost bine dimineata la gradi si am vazut ca si acolo a participat cat de cat la activitati.
La intalnire poate ajung si eu, dar inca nu promit nimic, cred ca pe luni va pot da un raspuns sigur. Oricum acum de cand am dat-o la gradinita ma astept in fiecare zi sa vina racita.

Cgaby -sa-ti fie de bine
Bibi - am vazut pozele, foarte frumoase
Ioana - felicitari pt casa si multa sananate.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

ce sa va zic, sunt eu dusa cu pluta, da' nu kiar asa! adica fusesem la gradi la inceputul lunii, plina de sperante ca vor incepe din 1 sept(sau cat o fi fost, prima luni din luna). cu acea ocazie am constatat ca erau in plina campanie de lucrari. totusi directoarea m-a asigurat ca pana pe 10 vor termina, de aceea m-am dus ieri goga pe problema!

azi dimineata ne pregateam sa plecam la socrella si tudor zice: "mami, da sa trecem putin sa vedem daca s-a reparat si gradinita mea..."

cam asta ar fi, acuma sunt amandoi la soacra-mea, ii scot peri albi

romana - ai avut dreptate, dupa pacaleala de ieri, m-am hotarat si eu sa le iau bomboane+ cafea. mai practic.

bibi - am vazut si io pozele, sa-ti traiasca ca e taaare frumusel!

toata lumea, mamici, tatici si pitici

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Am fost si noi la gradi de dimineata, problema e oarecum rezolvata, adica am vorbit cu directoarea si mi-a zis ca exista optiunea asta chiar la grupa unde e Mariuca, trebuie doar s-o anunt pe educatoare s-o treaca in catalog la "fara masa" si e OK, o luam la 12.
Oricum, ea de-abia asteapta sa mearga la gradi, si azi dimineata cand o imbracam (noi am fost pana acum numai in formatie completa, toti trei ), m-a intrebat: mami, azi raman sa stau la gradinita? Bineinteles ca raspunsul a fost negativ, iar cand am ajuns in gradi, cat am vorbit eu cu directoarea, ea si-a dat singura pulovarul jos si s-a asezat pe o bancuta de-acolo si se uita la desenele de pe pereti. Mai ca nu-mi venea sa cred ca e copila mea, cand vedeam ca sta cuminte acolo si nu comenteaza nimic.

In rest, am vazut si eu pozele lui Bibi - sa-ti traiasca flacaii, sa fiti sanatosi!

Gaby - distractie placuta la nasit!

Bychi - voi cand ziceati ca incepeti gradinita? Il duceti pe Tibi inainte de a naste tu, sau dupa ce se mai acomodeaza cu fratiorul?

Ioana - chiar, nu mai deschizi tu gradinita, poate asa am gasi si noi, mamicile carcotase o gradi care sa ne convina din toate punctele de vedere, ca doar avem "pile" la sefa ?

Andra - si eu m-as baga la intalnire, dar confirm saptamana viitoare.
Cu copiii cand ne vedem?

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

deja sunt in urma cu informatiile... vad ca s-a inceput Gradi ...
Mi-am anuntat demisia de ieri si seful meu a fost intros toata ziua de nu mai stia nimeni cum sa-i intre in voie... dar ce sa fac... asa ca azi am pus si cireasa pe tort ca mi-am luat 3 zile de co sa ajung si eu acasa sa-mi duc copilul la gradinita vineri; am vb cu educatoarea si imi spuneca totusi e posisbil sa fie greva, acum de... a ajuns greva invatamantului pana la gradinite?!
Noi suntem in cautari de toate felurile ... nu mai enumar dar sunt destule! ma gandeam ca acum in situatia asta daca as ramane insarcinata ar fi motul... motului!
Andra ma inscriu si eu pe lista si sper sa nu dezertez ca ultima oara!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Fetelor, aveti continuarea subiectuluiaici.

siu,
Andra

Mergi la inceput