Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 27
Magdone spune:
Merci Crisa , prenumele meu e Maria Magdalena, dar astia aici sunt cu first name si primul fiind Maria si mai simplu de pronuntat pentru ei, asa a ramas.
Aia era o sarbatoare locala a celor din Insulele caraibe cum ar veni un fel de festivalul de la Rio dar in varianta mai mica vin aia si defileaza costumati si vin foarte multi oameni din America. Iar dincolo eram cu niste colegi de la fosta firma aia unde lucram voluntar la un seminar pentru integrarea emigrantilor
Bychi, cum esti?
Amik, lasa ca o se schimbe situatia daca o sa se obisnuiasca printre copii, ai sa vezi.
va pup!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
martta spune:
Primele impresii despre gradi
Am fost plecati cateva zile si ne-a prins tare bine. Cu marea se pare ca n-am noroc anul asta. Pediatra mi-a zis aseara sa n-o ducem acum pe Alexia la mare. Sunt bucuroasa insa ca a luat in prima luna in greutate 1500 g! O constatare: dincolo de experienta cu Vladut ca mama, tot sunt probleme la care ma simt total pe dinafara. Copii unici, probleme diferite!
Cu Vladut suntem in perioada de pregatire psihologica pt gradi. In momentul de fata nu-l prea incanta ideea. Mai avem putin pana pe 18. Sper sa-si schimbe parerea!
Cornelia, cum te mai simti?
Bychi: mai e atat de putin!
Pupici voinici!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
bychi spune:
Multumesc fetelor de interes! Sunt tare bine! Imi prieste sfarsitul asta de sarcina de nu se poate... pacat ca mai sunt (teoretic) doar 25 de zile! Sunt mai mobila ca niciodata! Si ma preumblu si destul de mult! Il asteptam cu toti cu nerabdare pe bb, totul e pregatit...
Interesante povestirile despre primele zile de gradi. Am trecut cu Tibi miercuri pe la gradi sa ne interesam de analize sau despre ce trebuie sa aibe la el si copilul a fost tare dezamagit (serios!) ca nu l-am lasat acolo! Si se tot intreba la intoarcere de ce nu ramane el la gradinita lui!
Magdone, frumoasa vacanta ati avut si Razvan e asa de schimbat, maturizat si frumos! Mai povesteste-ne despre el la gradi si ce ii mai invata pe copii.
Amik, nu te necaji de salariu, asa e pana treci de debutant si in plus poti acumula experienta faina.
Gio, bafta la comisie pt concediu!
Crisa, iti tinem pumnii sa fie totul bine.. pana la capat!
Martta, las ca e timp la anu' pt mare, acum e si vremea capricioasa. Bine ca a apucat Vladut sa mearga.
Cornelia, ai reusit sa-ti schimbi jobul?
Aditzu, si Irina a crescut asa de mult si are un par asa de fain!
Suna fain o intalneala, cu sau fara copiii! Pacat ca s-a dus vremea buna si posibilitatea de a sta pe terasa...
Bibi, ce mai faceti? Sunteti bine?
Fetelor nu puneti si voi o poza cu noii veniti in familie? Macar una!
AAA, desi pe ultima suta de metri si imi pare rau ca nu v-am zis mai din timp , va sugerez sa mergeti la Bife - expozitia de mobila de la Romexpo (maine e ultima zi). Pt cine e interesat au mobila fff faina pt camera copiilor si toate standurile practica o reducere de 5-15 % pt mobila expusa. O puteti ridica de luni, dupa inchiderea targului. Merita sa notati macar date de contact.
Bychi
crisotexa spune:
Fetelor,
dupa n-spe luni de vizitat doar supermarketul din colt, ieri am fost pana la Moll Vitan. Ma ardeau buzunarele si eram exasperata sa ma uit peste tot. Din pacate , am ajuns numa pana la Leonardo, unde au oferta: daca cumperi 2 perechi din acelasi tip de produs (pantofi, genti, ciorapi), la cel mai ieftin ai reducere 50%. Si ne-am luat de incalcat (au si incaltari de iarna)pentru toti: io, tati si Tudor. Super faine. Si ciorapii pentru copii sunt super faini. Merita sa incercati...
Cornelia, ce-ai facut cu jobul?
Bychi, he, he, chiar putin mai ai!! Acu, esti la termen asa ca nu-i bai cu hoinareala.
Marta, ce bine ca ai o mancacioasa. Totusi nu esti un pic mai relaxata decat la Vladut??? (Zi da, te rog ).
Bibi, baga si tu un ochi pe aici si zi-ne vreo doua!!
Intr-o zi, a venit fina cu fetele pe la mine si aia mica si-a uitat papusica la noi. Seara inainte de culcare, i-am intors cheita si a inceput sa cante si sa dea din cap. Se uita Tudor la ea, fermecat. He, he, mi-am zis, n-a vazut copilu papusa si nici n-o sa vada!!! O sa ne umplem de masinute si scule!! Macar stiu o treaba...
Pupa Crisa 20+
Cornelia spune:
Buna si de la noi!
Sunt la birou si m-am gandit sa va scriu doua randuri, ca cine stie cand mai prind un moment liber.
Mi-am schimbat job-ul in cadrul aceleiasi institutii, dar inca e ceva temporar si o sa vad cum se va finaliza (daca nu raman aici e cam aiurea, ca nu prea imi da mana sa ma intorc de unde am plecat). E mai mult de lucru, responsabilitate mai mare, dar am si avantaje si vroiam altceva...ca nu mai imi gaseam locul dupa ce m-am intors din CIC.
Asa ca sunt in foc continuu. Trebuie sa trag tare acum, ca m-a luat pe nepregatite si am multe lucruri de invatat, pus la punct etc.
Am reusit intr-un final sa ajung la gradi si sa ma interesez de educatoare, grupa etc. Analize nu i-am facut si cred ca o sa se ocupe Doru de asta sapt. viit. (ca am ajuns eu mai ocupata in perioada asta decat el ). Pe 15 e deschiderea, cursurile incep pe 18. Am mari emotii si cu gradinita. Maria e nerabdatoare sa inceapa... sa vedem ce o fi dupa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
martta spune:
Cornelia: felicitari pt noul job! Duminica dupa-amiaza la serviciu ...Ai grija sa nu-i inveti prost!
Crisa: sunt muult mai relaxata. Numai ca apar si problemute noi. De ex., ea are pielea mai sensibilicoasa si a trebuit sa schimb cateva produse de ingrijire si sa citesc destul de mult despre toaleta fetei(cu sau fara sapun)la bebelusi...pana am reglementat situatia si am reusit sa starpesc orice bubita! La Vladut am avut norocul sa folosesc Sanosan si sa fie totul o.k.
Merci pt pontul cu Leonardo!
Romana: acum ca are Cristi program de gradi, esti mai relaxata sau n-ai reusit sa te acomodezi inca? Pe mine m-a surprins faptul ca tu nu te-ai plans niciodata ca ar putea aduce virusi de la gradi acasa(spre desosebire de mine, desi Vladut nici macar n-a inceput gradinita). Ce le dai tu pt crestera imunitatii copiilor?
edit: Vladut si tati au plecat iar la mare, in timp ce eu astept sa vad marea la anul. Ziceti si voi, asta-i viata? Cred ca a mituit-o bine sotul pe pediatra ca sa-mi zica ca nu avem voie sa o ducem pe Alexia la mare, ca sa-si faca si ei de cap ca baietii la mare
anamaria spune:
salutare fetelor!
cititi cu atentie, asa ceva nu se intampla oricui, si nici macar in fiecare zi!!! (cel putin, sper ca mie mi-ajunge doar o data !)
azi dimineata am dus copiii in prima zi la gradinitza... ne-am trezit devreme, ne-am imbracat frumos - ca de, e prima zi! camasi si blugi, geaca de blugi... saculetzii erau pregatiti de aseara, am pus apa in sticlutze, ne-am spalat pe dinti (dupa ce bausera lapticul) si am purces la gradi. pe drum oprim la florarie, discutie aprinsa 'sa luam 3 buchete (directoare, educatoare tudor, educ. bogdan) de flori sau 5 (cate 2 educatoare/ copil)?' barbata-meu s-a dovedit mai convingator, asa ca am cumparat 5 buchete.
ajungem la gradi, usa din fata incuiata; zic in gandul meu: lasa ca inca nu a inceput oficial gradi asa ca n-o fi descuiat directoarea la ora asta... luam asadar fiecare cate un cupil de mana, plus cele 5 buchete de flori, si intram in curte. cand ajungem la usa, constatam ca santierul nu se terminase inca, cateva ingrijitoare dadeau de zor cu mopul si va dati seama ce tare se distrau de 2 tembeli cu doi copii de mana si 5 buchete de flori???
cam asa s-a derulat prima noastra (presupusa) zi de gradi, in final am dus copiii la bunici+ cate un buchet de flori (va dati sema cata mirare si bucurie??? mai rar asa ceva, mai ales ca nu era ziua cuiva... ) soacra-mea era la cafea la soru-sa, asa ca s-au rezolvat inca 2 buchete de flori, iar restul de 2 au ajuns cu succes la colegele lu' barbata-meu la servici - pe astea sa te tii mirare, o sa zica ca e 8 Martie!!!
PS tudor cand a ajuns la mama, il ntreaba ce s-a intamplat? 'gradinitza mea e stricata, bunica! '
va pupicesc pe toate, ne intoarcem la treaba!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
anamaria spune:
quote:
Originally posted by martta
Primele impresii despre gradi
Am fost plecati cateva zile si ne-a prins tare bine. Cu marea se pare ca n-am noroc anul asta. Pediatra mi-a zis aseara sa n-o ducem acum pe Alexia la mare. Sunt bucuroasa insa ca a luat in prima luna in greutate 1500 g! O constatare: dincolo de experienta cu Vladut ca mama, tot sunt probleme la care ma simt total pe dinafara. Copii unici, probleme diferite!
Cu Vladut suntem in perioada de pregatire psihologica pt gradi. In momentul de fata nu-l prea incanta ideea. Mai avem putin pana pe 18. Sper sa-si schimbe parerea!
Cornelia, cum te mai simti?
Bychi: mai e atat de putin!
Pupici voinici!
pai vezi, daca ai intrebat-o pe dr pediatru? tudor al meu a fost la mare la 3 saptamani! a stat pe plaja pe burtica, a papat tzitzi pe plaja si a fost super! eu am intrat in mare doar cu picioarele, of course, dar totusi a meritat!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
alexandrueduard spune:
anamaria: nasoala faza cu gradinita! Dar tu de unde stiai ca ar incepe de azi?
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’