Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Iona: voi chiar faceti pe spionii pe rand ? Si pana cand v-ati propus sa fiti agentii 007? Glumesc, nu te supara pe mine!

Fetelot, am vb si cu Andra si ne-am gandtit ca ar fi bine sa facem o intalnire cu copiii, acum cat este cald si frumos. Ce spuneti?
Si poate cunoastem si noii venit pe lume.
Si o intalnire doar cu mamicile ar fi binevenita! Va inscrieti?

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

La Multi Ani ! de Sf Maria
Iona - nu pot sa spun ca Irina povesteste prea mult de la gradinita, o descos eu dar nu intotdeauna imi raspunde, cateodata se face ca n-aude. Te inteleg cu faza spionatului si eu parca m-as duce sa dau tarcoale pe acolo sa vad ce face copilu' dar nu prea am cum. Si nu e vorba ca sunt ingrijorata ca nu e bine ingrijita, dar sunt curioasa sa vad ce face, cum se joaca , cu cine vorbeste. Mi-au sticlit ochii azi de dimineata cand am citit pe net ca gradinita are sistem de supraveghere on line, dupa amiaza o sa intreb directoarea.

Deocamdata Irina e bine la gradi nu plange , mai incearca ea in masina sa negocieze mersul la gradinita iar acolo imi zice sa nu plec ca vin tarziu , dar se prinde cu joaca si uita.

http://community.webshots.com/album/553654919EQqjsF
Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Aditzu: si la noi va fi in curand acest sistem de supraveghere, dar nu stiu cat de bine e, pt noi, parintii. O sa devenim dependenti. Eu nici nu vreau sa stiu cum si in ce fel va functiona acest sistem(sper).

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

LA MULTI ANI pentru Mariute, Mariani, Maya si alte derivate... Multa sanatate si noroc!!!

Aditzu, vorba Magdei, cred ca nu mi-as dori sa am acces la un astfel de sistem, decat poate o perioada, pana vad ca se acomodeaza copilul. As sta apoi, toata ziua, sa urmaresc si probabil ca mi-as face 1000 de griji inutile...

IONA, faptul ca sunt cate 8 in grupa este super. La gradintza noastra, am vazut ca au scos leganele din functiune, ca sunt prea multi si probabil le e greu sa ii urmareasca. Sunt bancute, doua gropi cu nisip si o casuta mai mare, cu tobogan (care-s la moda acum).

MAGDA, io sunt pto intalneala, insa nu va puteti baza pe mine, ca nu stiu daca ma simt in stare in momemntul respectiv si daca e tati disponinil sa ma aduca. Tinem legatura pe tema asta!! Tare mult as vrea sa va mai vad copii. Si de voi mi-e tare dor .

Weekend placut!

Pupa Crisa 20 saptamani (juma de drum, Doamne ajuta sa fie bine si restul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Iona: Relaxeaza-te si daca copilul se simte bine la gradi de ce sa-ti faci atitea probleme? De fapt citi ani ai de zici ca esti batrina cu copil mic? Uite eu am 37 si am 3 copii mici, unul mai mic decit celalalt si nu ma cred exagerata, mai exagerat e sotul meu. Eu acuma dupa ce am avut grija de trei nu mai mai panichez la orice pas, decit in situatiile cu adevarat grave.

Aditzu: La ce gradi e Irina?

Nici Cristi nu prea imi povestetste de activitatile pe care le are la gredi. Ba mai mult uneori nici nu stie ce a primit de mincare.
Azi ne-a dat un caiet in care sit sicrise citeva concluzii despre prima saptamina. Cristi a fost model la programul de somn deoarece a dormit de fiecare data. Azi au avut ora de pictura si de aikido si au invatat primele cuvinte in engleza.

Amik: Ce se mai intimpla la gradinita Alexandrei?

Cind vreti sa va intilniti si unde?

Romana, Cristian- 3 ani si 2 luni, Alin -2 ani si 2 luni si Maria 11 luni si ceva

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

A. sa nu uit

La multi ani fetitelor Maria si mamicilor Maria

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani de Sf Maria pt toti cei care-i poarta numele!!!

Eu deocamdata nu ma preocup prea tare cu gradinita Taisiei...am incercat sa dau de o educatoare dar n-am reusit..dar promit ca daca rezolv sapt viitoare cu concediul medical dau petrecere...Eu una am alergat prin oras cu sarcina asta si cu concediile cat pt 10 luni...

Va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani pentru toate Mariile si Mariutele!
Aici nu se sarbatoreste asa ca n-am la cine sa zic ca e ziua mea, din pacate si coincidenta face ca aici toata lumea ma stie de Maria.. asta e ce sa facem...

am reusit si am pus poze http://community.webshots.com/user/razvpetru2 ultimul album.

un weekend placut!
va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ce sa va zic?parca parca a inceput sa se obisnuiasca alexandra.
dar asta in conditiile in care soacra mea si-a luat concediu si o duce la 9, dupa micul dejun, si o ia la 12-12.30.si saptamana viitoare vom face la fel.
ma deranjeaza teribil ca fata mea percepe ca pe o pedeapsa mersul la gradi.mi se rupe inima...

eu sunt bine la birou, lucrez in primaria sec.3.e misto.salariu de kko, nu-mi ajung nici pe-o masea pt cat cheltuiesc eu lunar.tot razvan e baza!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Magdone, nici mie nu mi-a trecut prin cap ca ar fi si ziua ta. La multi ani! Care este de fapt prenumele tau? Am vazut pozele, tare faine. Ce sarbatoare a fost cand defilau aia pe strada? In ultimele poze, esti la ceva cursuri legate de job sau alte cursuri? Ma bucur tare ca te-am "vazut"...(ce gropite frumoase are Razvan... mostenite de la tine, nu?).

Bychi, cum mai esti? Mai poti?

Noi mai avem o saptamana de "copilarit", pana mergem la gradi. In ultima vreme, Tudor s-a cam obraznicit, stand si cu mine si cu bona. Sper sa-i treaca. Uneori parca nu mai am rabdare cu el, unde probabil sunt mai irascibila. Ce-o sa ma fac cand or fi doi? Cred ca o sa am destule remuscari ca nu o sa-l mai bag pe Tudor in seama, la fel de mult. Noroc ca el o sa se mai ia cu gradi, SPER.

Pupa Crisa

Mergi la inceput