Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
alexandrueduard spune:
Crisa: imunograma este o analiza a sangelui si o facem la policlinica PULS. Costa 1,5 mil. , dar cred ca daca iei trimitere de la medic poti sa o faci si gratis.
Dana: ce bine ca ne mai dai vesti! Ma bucur ca sunteti bine si ii doresc Stefaniei bafta la gradinita, iar bebelinei sa creasca mare si sa fie cuminte.
Aditzu: e cam nasol sa stea atatea ore nemancata. Si mie tot de asta imi e putin teama la gradi, ca nu mananca suficient, mai ales ca ei acum au nevoie de toate vitaminele. De cand a inceput gradi, cand il aduc acasa mananca precum un lup, desi imi spune ca si acolo papa tot, asa ca ma gandesc ca nu e mancarea de-ajuns pt el.
Andra: eu stiam ca la febra mare nu se face baia fierbine, ci chiar la temp. corpului sau putin mai rece (cam 36 de grade). Oricum, ma bucur ca Luca se simte mai bine, la fel si Alex.
CGaby: vad ca se ocupa f bine de ei la gradinita.Si eu am obsesie cu spalatul pe maini, macar.
Va doresc o zi cat mai buna si frumoasa!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
dana - ma bucur ca ne mai scri ca sunteti bine! multi pupici fetelor!
andra - multa sanatate lui luca!
nu am noutati....
pupici tuturor.
gio spune:
Buna fetele,
Stau pe margine si va citesc povestirile de la gradi...ma gandesc ca peste o sapt intram si noi in focuri..ufff...
Crisa, Taisia e la 13,5-14 kg de mult timp. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. se inscrie in trend. asa sunt trei sferturi dintre pustii de 3 ani pe care-i stiu.
Andra, m-ai omorat cu hainutzele. si eu vreau pantalonii aceia termoizolanti, daca zici tu ca-s buni ii iau si eu tura viitoare. Acum i-am comandat o papusica cu accesorii si pilota aceea 4 anotimpuri cu perna pt patul de copil mare. Sunt curioasa cum sunt.
Fetele din Canada, super povestiri...
Va pu pe toate
18 +
aditzu spune:
Buna Fetele,
Ieri am lasat-o pe Irina la program lung la gradi si a fost bine, a mancat pana la urma copilu la pranz, l-a ajuns foamea iar azi cand am vorbit cu educatoarea mi-a spus ca a mancat de dimineata asa ca sper sa intre in normal. Ieri a dormit la gradinita fara probleme si a incept sa si socializeze cu cateva fetitze dar nu participa prea mult la activitatile comune gen colorat sau plastilina desi acasa ii plac foarte mult. Deocamdata e bine, fara lacrimi la despartire si azi de dimineata mi-a spus de vre-o doua ori sa nu plec sa stau cu ea, dar s-a luat cu joaca si a uitat.
http://community.webshots.com/album/553654919EQqjsF
Pa Adi
crisotexa spune:
Astazi am vizitat si noi gradinita. Sunt inca in curatenie si cel mai probabil incepem pe 18 septembrie. Io speram ca pe 11. A parut incantat de loc, am vorbit cu educatoarele (care spune asistenta ca sunt foarte bune), asistenta e o draguta, asa ca asteptam cu interes ziua de 18. Radeam cu Petru, in masina, ca uite unde am ajuns sa mergem, la gradinita... Daca ne zicea cineva acu trei ani ca vine si vremea asta, asa de repede... Mi se parea o vesnicie... Ma bucur tare ca vine si bebe 2, ca tare dulci mai sunt.
Astazi m-a intrebat Tudor "de unde e bebe din burtica?" si i-a zis lui tati sa se joace cu el ca asa fac "taticile"... Imi e asa de drag de el, a crescut asa de mult....
ANDRA, daca vrei fata, cauta calendarul chinezesc si incearca in lunile "bune"... La mine clicaia ceasul "batranetii" si nu am mai stat dupa asta. Sanatate lui Luca!!!
MAGDA, sa imi zici si mie ce cuprinde imunograma, dupa ce o faceti.
Kehleyr, bine ai revenit. Ce face Sofia? Cum doarme, cum mananca? Cum se inteleg fetele?
Fetele cu catelusi, nu stiu ce sa ma fac cu Bodo, ca de o vreme mananca ca spartu. Are aproape 5 ani si pana acum nu am avut problema asta. N-as vrea sa-l fac obez , mai ales ca nu mai avem parte de asa multa miscare...
Pupa Crisa 19+
alexandrueduard spune:
La multi ani Mariutelor, Marianelor, Marinilor! Sa fiti sanatosi, fericiti si viata sa va aduca multe, multe bucurii.
Magda si Alex(3 ani)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Iona spune:
Buna!
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui Maria.
Am inceput de cateva zile gradinita dar nu sunt foarte multumita. Spuneti-mi daca exagerez?! O colega imi spune ca asa sunt mamele care fac baieti la batranete(!?!).
In prima zi(vinerea trecuta) a racit. Ideea este ca si-au mai deschis un sediu nou si l-au inaugurat atunci, iar in seediul asta... cand ne-am dus toata lumea se agita dar... am avut putin sa nu ma intorc din drum cu copilul.
L-am tinut acasa pana miercuri cand i-a cam trecut nasucul dar mai tuseste (fara febra, fara alt simptom).Educatoarele sunt tinere, este ingrijitoarea care se primeste copiii si se poarta f frumos cu ei ii incalta cu botosii, ii duce la spalat pe maini si apoi urca in clasa.
Ieri am fost pe langa gradinita sa vad ce face pruncul la joaca, fara sa ma vada nimeni. Au un schelet de joaca din acela de lemn cu tobogan, cam la 1,6m inaltime cu punte prinsa in lantisoare, loc de ascensiune gen alpinism... ei problema mea este ca zona asta este deschisa, daca vine un copil in fuga si il imbranceste pe altul din greseala cade de la inaltimea aia(chiar daca jos este iarba), ieri am vazut o scandura din punte care nu era prinsa...Educatoarele (erau grupa mica 3 ani-8copii si grupa f mica 2-3 ani tot vreo 8 copii) aveau grija , una era cu o parte dintre copii la leagane, cealalta se juca cu mingea cu altii, dar la locul asta de joaca nu era nimeni (exagerez?).
Ce m-a suparat cel mai tare este faptul ca inca mai lucreaza muncitorii la fatada si au bagat bormasina in timpul somnului copiilor. Al meu nu suporta astfel de zgomote si a urlat in somn si s-a scapat putin pe el de frica(!?)
In rest, a invatat deja un cantecel in engleza, sa salute, culorile le invata acum, copilul se simte bine, o iubeste pe educatoare, nu am aflat ce mananca, dar rupe tot acasa... nu povesteste chiar tot.
Cred ca am avut asteptari prea mari de la gradinita. Incep sa cred ca tot ce faci acasa este important, dar cand?
Inca ceva, dupa ce am intrebat de multe ori si au cam evitat raspunsul, acum inteleg ca extra-.. Aikido si germana se platesc separat... astept astazi sa-mi dea mapa pe saptamana trecuta sa vad ce au mai facut (daca mi-or da asa ceva).
Va rog, fabulez? cer ceea ce nu exista?!
Azi dimineata s-a trezit el inaintea mea sa mearga la gradi.
Iona si Ian
alexandrueduard spune:
Iona: sunt sigura ca ai si tu dreptate, dar de multe ori si noi exageram. Si eu l-am supravegheat intotdeauna, poate prea mult si prea de aproape. Dar cred ca e prea mult sa-l spionezi. Si Alex a racit si-l tin acasa , dupa numai 2 zile de gradinita, dar asta o sa se tot intample (sau poate nu, in functie de rezistenta copilului la boli). Eu zic sa incerci sa te obisnuesti. Si, ca sa fiu sincera, eu am stat fara nici o grija la serviciu, cand Alex era la gradinita.
Magda si Alex(3 ani)
cgaby spune:
neatza!
la multi ani mariilor mari si mici!
iona - si eu cred ca exagerezi un pic! chestia cu cataratul...cand a stat cu tine nu s-a intamplat niciodata sa cada, sa se loveasca????
nu stiu ce sa zic...fiecare face cum crede...
sanatate si succes in continuare!
Iona spune:
Merci,
Acum s-a dus taica-sau sa spioneze. Nu ne intelegeti gresit, dar langa gradi este o cladire de birouri si mai avem colegi pe acolo. Se vede perfect in curtea gradinitei, asa i-am spionat (din birou pe fereastra). Cred ca voi aveti dreptate, si in afara de bormasina nu as avea motive de tristete. Copilul se simte bine acolo, ii place, dar inca nu ne da prea multe amanunte.
Ce fac copii vostri pe la gradi, va povestesc, reusiti sa scoateti ceva de la ei?
"Nimic pentru nimic, nimic pentru altceva." este expresia favorita a fiului meu (de vreo luna) si nu stiu unde a auzit-o,o repeta f des, va spune ceva, este de la vreo reclama?!
Inca odata Maya, Maria, si alte Mariuci sau Mariani sanatate si veselie.
Iona de Ian