Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 26
alexandrueduard spune:
Iona: voi chiar faceti pe spionii pe rand ? Si pana cand v-ati propus sa fiti agentii 007? Glumesc, nu te supara pe mine!
Fetelot, am vb si cu Andra si ne-am gandtit ca ar fi bine sa facem o intalnire cu copiii, acum cat este cald si frumos. Ce spuneti?
Si poate cunoastem si noii venit pe lume.
Si o intalnire doar cu mamicile ar fi binevenita! Va inscrieti?
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
aditzu spune:
Buna fetele,
La Multi Ani ! de Sf Maria
Iona - nu pot sa spun ca Irina povesteste prea mult de la gradinita, o descos eu dar nu intotdeauna imi raspunde, cateodata se face ca n-aude. Te inteleg cu faza spionatului si eu parca m-as duce sa dau tarcoale pe acolo sa vad ce face copilu' dar nu prea am cum. Si nu e vorba ca sunt ingrijorata ca nu e bine ingrijita, dar sunt curioasa sa vad ce face, cum se joaca , cu cine vorbeste. Mi-au sticlit ochii azi de dimineata cand am citit pe net ca gradinita are sistem de supraveghere on line, dupa amiaza o sa intreb directoarea.
Deocamdata Irina e bine la gradi nu plange , mai incearca ea in masina sa negocieze mersul la gradinita iar acolo imi zice sa nu plec ca vin tarziu , dar se prinde cu joaca si uita.
http://community.webshots.com/album/553654919EQqjsF
Pa Adi
alexandrueduard spune:
Aditzu: si la noi va fi in curand acest sistem de supraveghere, dar nu stiu cat de bine e, pt noi, parintii. O sa devenim dependenti. Eu nici nu vreau sa stiu cum si in ce fel va functiona acest sistem(sper).
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
crisotexa spune:
LA MULTI ANI pentru Mariute, Mariani, Maya si alte derivate... Multa sanatate si noroc!!!
Aditzu, vorba Magdei, cred ca nu mi-as dori sa am acces la un astfel de sistem, decat poate o perioada, pana vad ca se acomodeaza copilul. As sta apoi, toata ziua, sa urmaresc si probabil ca mi-as face 1000 de griji inutile...
IONA, faptul ca sunt cate 8 in grupa este super. La gradintza noastra, am vazut ca au scos leganele din functiune, ca sunt prea multi si probabil le e greu sa ii urmareasca. Sunt bancute, doua gropi cu nisip si o casuta mai mare, cu tobogan (care-s la moda acum).
MAGDA, io sunt pto intalneala, insa nu va puteti baza pe mine, ca nu stiu daca ma simt in stare in momemntul respectiv si daca e tati disponinil sa ma aduca. Tinem legatura pe tema asta!! Tare mult as vrea sa va mai vad copii. Si de voi mi-e tare dor .
Weekend placut!
Pupa Crisa 20 saptamani (juma de drum, Doamne ajuta sa fie bine si restul )
romana spune:
Iona: Relaxeaza-te si daca copilul se simte bine la gradi de ce sa-ti faci atitea probleme? De fapt citi ani ai de zici ca esti batrina cu copil mic? Uite eu am 37 si am 3 copii mici, unul mai mic decit celalalt si nu ma cred exagerata, mai exagerat e sotul meu. Eu acuma dupa ce am avut grija de trei nu mai mai panichez la orice pas, decit in situatiile cu adevarat grave.
Aditzu: La ce gradi e Irina?
Nici Cristi nu prea imi povestetste de activitatile pe care le are la gredi. Ba mai mult uneori nici nu stie ce a primit de mincare.
Azi ne-a dat un caiet in care sit sicrise citeva concluzii despre prima saptamina. Cristi a fost model la programul de somn deoarece a dormit de fiecare data. Azi au avut ora de pictura si de aikido si au invatat primele cuvinte in engleza.
Amik: Ce se mai intimpla la gradinita Alexandrei?
Cind vreti sa va intilniti si unde?
Romana, Cristian- 3 ani si 2 luni, Alin -2 ani si 2 luni si Maria 11 luni si ceva
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
romana spune:
A. sa nu uit
La multi ani fetitelor Maria si mamicilor Maria
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
gio spune:
La multi ani de Sf Maria pt toti cei care-i poarta numele!!!
Eu deocamdata nu ma preocup prea tare cu gradinita Taisiei...am incercat sa dau de o educatoare dar n-am reusit..dar promit ca daca rezolv sapt viitoare cu concediul medical dau petrecere...Eu una am alergat prin oras cu sarcina asta si cu concediile cat pt 10 luni...
Va pup
19 +
Magdone spune:
La multi ani pentru toate Mariile si Mariutele!
Aici nu se sarbatoreste asa ca n-am la cine sa zic ca e ziua mea, din pacate si coincidenta face ca aici toata lumea ma stie de Maria.. asta e ce sa facem...
am reusit si am pus poze http://community.webshots.com/user/razvpetru2 ultimul album.
un weekend placut!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
ce sa va zic?parca parca a inceput sa se obisnuiasca alexandra.
dar asta in conditiile in care soacra mea si-a luat concediu si o duce la 9, dupa micul dejun, si o ia la 12-12.30.si saptamana viitoare vom face la fel.
ma deranjeaza teribil ca fata mea percepe ca pe o pedeapsa mersul la gradi.mi se rupe inima...
eu sunt bine la birou, lucrez in primaria sec.3.e misto.salariu de kko, nu-mi ajung nici pe-o masea pt cat cheltuiesc eu lunar.tot razvan e baza!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
crisotexa spune:
Magdone, nici mie nu mi-a trecut prin cap ca ar fi si ziua ta. La multi ani! Care este de fapt prenumele tau? Am vazut pozele, tare faine. Ce sarbatoare a fost cand defilau aia pe strada? In ultimele poze, esti la ceva cursuri legate de job sau alte cursuri? Ma bucur tare ca te-am "vazut"...(ce gropite frumoase are Razvan... mostenite de la tine, nu?).
Bychi, cum mai esti? Mai poti?
Noi mai avem o saptamana de "copilarit", pana mergem la gradi. In ultima vreme, Tudor s-a cam obraznicit, stand si cu mine si cu bona. Sper sa-i treaca. Uneori parca nu mai am rabdare cu el, unde probabil sunt mai irascibila. Ce-o sa ma fac cand or fi doi? Cred ca o sa am destule remuscari ca nu o sa-l mai bag pe Tudor in seama, la fel de mult. Noroc ca el o sa se mai ia cu gradi, SPER.
Pupa Crisa