Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
Magdone spune:
Mamaaaa, ce active sunteti de cand cu gradinita, nici n-apuc sa citesc tot cand ajung si eu acasa.
Si aici a inceput scoala, iar consecinta e ca am aflat azi ca s-au schimbat educatoarele tocmai cand incepuse si Razvan sa se obisnuiasca, nu stiu daca asa se face aici, dar asta e..
Partea buna e ca una dintre ele e romanca!!! si parea foarte de treaba azi cand cunoscut-o, asa ca maine o iau la intrebari.
Amik, ce nasol, dar poate ca a fost doar o exceptie in ziua aia.
Andra, asteptam poze si stai linistita sa vezi cum incepe sa manance singur dupa ce merge la gradinita,
Fetelor sa va zic si eu cum am petrecut weekendu' asta care a fost lung aici, adica si luni inclusiv, am fost la Sauble beach, undeva pe malul unui lac mai in nord putin de unde stam. Am inchiriat impreuna cu sora mea o casuta, ceva de vis, cu toate ca vremea n-a fost cine stie ce ca a mai si plouat, ne-am simit extraordinar, o liniste si pace pe acolo, foarte relaxant, ziua mergeam pe plaja, iar seara am facut focul in spatelei casei si am mancat afara, foarte frumos. Sper sa mai mergem cat de curand, si lui Razvan i-a placut, vroia sa mai stea.
O sa pun poze in curand.
Madishor, bafta sa va gasiti casa! si bafta la interviuri!
Magda, foarte haios Alex , si Razvan mai scoate perle de astea, de ne minunam de unde le stie.
Aditzu, mai stai sa vezi poate o sa se schimnbe acum de cand o sa stea printre copii.
Va pup!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madishor spune:
Salutari si nou,
A inceput Ana scoala -amanunte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81143&whichpage=11
Eu am fost la interviu azi, mi-a placut, vreau sa ma mai duc :). Pe aici lumea e teribil de relaxata si la interviu (la firma de recrutare nu chiar la client acasa) ziceai ca ma dusesem la o cafea asa sporovaiam cu doamna hr. O sa imi dea cv-ul la client si mai vad daca o sa mai barfesc si pe acolo (desigur, daca ma cheama cineva).
Noi in weeek-endul asta lung am fost la munte - este absolut superb aici si m-am indragostit de Muntii Stancosi. O sa pun poze cand apuc sa scanez filmele (nu prea curand pt ca scannerul de film sade impachetat inca). Pe aici e soare mai tot timpul si clima e ca la munte. Dealtfel suntem la 1100m altitudine si e tare ciudat sa vezi camp in jur dar sa te simti sus. Orasul in sine e o mare de case si vreo 200 de blocuri mai inalte de 3 etaje, toate astea intinse pe o arie de cateva bucurestiuri zdravene. E o gramada de spatiu verde si am vazut iepuri in fata casei, caprioare si veverite cu si fara dungi in parc. Dezavantajul e ca, fiind blocuri putin si un aflux de populatie incredibil, chiriile sunt mari si greu de gasit. Partea proasta e ca m-am dedat la statul la casa si nu prea ma trage ata sa ma mut la bloc, dar nici sa platesc o casa, atata vreme cat n-am slujba nu ma indur.
Ma duc la culcare ca am inghetat (cum spuneam e ca la munte - crapi de cald ziua la soare dar noapte pui un pulover si te gandesti la fes).
pe curand,
madishor calator
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
cgaby spune:
wow ce de povesti p-aici!
magdone - ce bine...mai are si razvan cu cine schimba o vorba...poate se simte ca acasa cu educatoarea cea noua!
madishor - tinem pumnii sa fie cum vrei tu!
magda - asa repede a si racit???? of, multa sanatate lui alex!
succes in continuare micutilor si multa sanatate!
pupici.
crisotexa spune:
MADISHOR, pai ce, numai 1100 m inaltime? Si unde organizeaza astia campionatelke de ski? Sa ne arati neaparat poze!!! Si pana in coada iti iei tu casa...
MAGDONE, parca ne-ai povesti un film... cabana pe malul marii... vrem poze.
MAGDA, ce-i aia imunograma? Sunt curioasa.
Noi suntem bine. Burtica are aproape 20 de saptamani... Tudor a devenit cam rasfatat si cu mine si cu bona acasa. Ieri l-am dus la un cabinet stomatologic, sa il invete pe Tudor sa se spele pe dintisori. Abia ne-am imprietenit putin cu doctorita si am capatat un dintisor si o proteza, pentru o zi, sa o spalam pe dinti. Azi urmeaza partea a doua...
Tocmai ce a venit tati de la Metro. Va uitati ce ora e??? He, he, se pregateste pentru a deveni dublu-tatic...
Pupa Crisa
alexandrueduard spune:
Crisa: nu stiu sa explic clar ce e imunograma, dar in urma analizei se va descoperi daca sistemul imunitar poate lupta singur contra racelilor pe care le face el, sau e nevoie sa fie putin ajutat (cu Rybomunil sau Imunobaby etc).
Gaby: nu a luat de la gradinita raceala si nu e ceva care sa se ia , pt ca e de la aerul conditionat.
Magdone, Madishor: imi plac tare mult mesajele voastre. Ma bucur ca va este bine si asteptam multe poze.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
aditzu spune:
Buna fetele,
Am sunat la gradi putin mai devreme si mi-au spus ca nici azi n-a vrut copilu sa manance dimineata, sper ca la pranz au reusit s-o pacaleasca ca azi o las pana la 17. Nu pot sa zic ca am pretentii prea mari de la ea avand in vedere ca nici eu n-am mancat 3 zile cand m-a dus mama la cresa.
Ieri mi-a spus educatoare ca a avut o mare performanta cand a reusit sa o aduca in sala de mese la pranz ca pana acum a refuzat sa intre acolo pe motiv ca nu vrea sa manance.
Veste buna e ca a inceput sa mai coopereze, adica dupa ce 2 zile a analizat si observat situatia cu un ochi critic acum e mai activa. In rest e OK, nu protesteaza dimineata pe drumul spre gradi si nici nu plange acolo cand plec eu, e adevarat ca nu plec cu prea mare tam tam, azi dimineata i-am aratat cu ce sa se joace si m-am tirat. Educatoarele erau ocupate cu 2 baietei care plangeau asa ca pe astia cuminti nu-i prea baga in seama la prima ora.
Madishor bafta la interviuri.
Magdone - suna tare bine ca zici tu acolo.
Crisa - ah si eu am mari probleme cu spalatul pe dinti la Irina, reusesc din joi in paste si atunci fara pasta. Cand incerc sa-i pun pasta (si bineneteles ca din aia buna de copii) urla ca are gust si nici nu se apropie de periuta, macar sa incerce sa guste sa vada ca e bun. Am luat-o cu mine la dentist cand am fost eu si a vorbit cu doctorita si ia promis ca o sa se spele pe dinti tot timpul si cu pasta, dar pana acasa s-au dus promisiunile pe apa sambetei.
Pa Adi
Editez : am pus poze din concediu
http://community.webshots.com/album/553654919EQqjsF
cgaby spune:
vreau sa zic...de cand cu grradinita unde ii spala in fiecare zi la pranz pe dinti, a devenit prieten cu periuta si cu pasta. nu am probleme cu el. incearca sa se spele singur, eu doar retusez.
pupici.
crisotexa spune:
La noi nu era problema ca nu se spala pe dinti (pentru ca o facem impreuna si dimineata si seara), fara probleme, ci sa il invete "cum" sa se spele pe dinti, ca la asta nu vrea sa ma asculte. Mi-am dorit intotdeauna sa am dintii impecabil de frumosi si sunt departe rau de visul asta, incat fac tot ce pot sa aiba dinti cat mai curati si sanatosi... Astazi a fost mult mai prietenos si chiar mi-a zis "Mergem si maine si doamna doctor"... Vad ca e mai cooperant...
MAGDA, adica o analiza de sange? Unde o faci?
Tudor e in stationare la 14 kg de multa vreme. Chiar nu stiu de ce? Sa-i fac ceva analize?
Of, ce emotii cu gradinita asta. Abia astept ziua de luni. La mine, o sa-l duca Petru. Va dati seama ca eu o sa fiu departe de "evenimente". ...
Vad ca va intrati cam greu in ritm, dupa concedii . Va asteptam cu drag, in prag...
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca mai am si eu un pic de timp, sa va mai povestesc...
Magdone si Madishor - vad ca incepeti sa ne umpleti de povesti miraculoase din lumea noua, tare fain (vorba lui Bychi ). Madishor - am un feeling ca Ana va fi cea mai "canadianca" din tot familionul, asta desigur daca nu se marita cu vreun roman sa emigreze la noi
Luca se pare ca in sfirsit a scapat de febra, dupa ce ieri m-a cam speriat: cind am ajuns acasa dormea, si cind s-a trezit in final miriit si miorlait, avea 39.2!!! I-am administrat printre urlete un Eferalgan supozitor, i-am facut o baie fierbinte, si vad ca azi e ok. Deja ma gindeam cu groaza ca ajungem la antibiotice, mai ales ca nici n-are alte simptome decit febra... ceea ce ma punea rau pe ginduri. Finally, azi i-am facut si analizele, care sint gata abia miercurea viitoare, asa ca, Romana draga, abia peste vreo saptamina sper sa ajunga si el la gradi, asta daca analizele ies bine, ca data fiind bolesnita care l-a bintuit, imi cam fac griji. Si abia asteptam sa inceapa, nu pot sa va spun
In alta ordine de idei, sa va spun cum mai stau cu shoppingul: am comandat o gramada de haine ptr Luca de la Quelle si tocmai le-am primit ieri, sint super!!! I-am luat un set de helanci ptr iarna asta, niste pantaloni de trening care banui ca-i vor veni iarna viitoare cu putin noroc , niste pantaloni termoizolanti de la fete ( sint portocalii, don't worry) - astia sint fr buni captusiti cu bumbac, doar ca sint putin lungi. Asaaa, ce mai era: set chiloti+maieu, geaca ptr toamna fr. smechera cu multe buzunare si cizme waterproof, de fapt un fel de bocanci, se inchid cu arici si au niste borduri destul de inalte din plastic, sa nu intre apa. Una peste alta sint fr. misto, doar ca destul de mari, desi i-am comandat 104 si 27 la pantofi. Mai am in vizor niste pijamale ptr iarna, au din alea gen costumas intreg cum aveau cind erau mici (cu capse in fata) marimea lui, o sa-i comanda in tura urmatoare musai. Nu va mai spun ca la fetite sint muuult mai multe si mai dragute hainutele, ca deja v-ati obisnuit
pup u,
Andra
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Telegrafic si eu ca vedeti ce ora este , numai ca sa stiti ca mai traiesc si ca v-am citit toate mesajele. Suntem bine cu totii si ne pregatim si noi de gradinita, noi incepem vinerea viitoare. Eu sunt cam aeriana, nu m-am prea agitat inca, dar sunt optimista ca va fi bine. Momentan raman la cea de stat cu program lung la care am vrut eu, daca nu imi convine o sa mai caut o particulara.
Savurez povestile canadiene ale fetelor si citesc cu mult interes imprsiile de la gradi, sa stim la ce sa ne asteptam si noi.
Anamaria - tre' sa recunosc ca sa innoptezi la bordel mi se pare o experienta unica . Dar cum l-ati gasit?? Oricum, vorba cuiva, asa se construiesc amintirile...
Va pup pe toate si sper sincer sa am timp sa scriu mai des, dar nu vad cum momentan . In clipa asta Stefania ma serveste cu "cafea" pentru ca a mancat mai devreme o groaza de ciocolata si bineinteles ca n-are somn. Cand o sa adoarma ea, pun pariu ca se trezeste sor-sa care acum doarme ca un ingeras...