Sezatoare canadiana (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Donia, de ce ne-ati furat domle numele de George ??? Stii cat ne-am batut capul sa gasim un nume care sa se preteze si la romani si la canadezi ??? Acuma tre' sa o luam de la inceput .

Norocul nostru ca s-a miscat Roxana mai rapid! Si culmea, azi chiar ne-am hotarat sa ramana George, pentru ca Roxana n-a cedat deloc, asa ca n-avem cale de intors. Oricum, iti dai seama ca nu e monopol, nu-i bai daca ii cheama pe amandoi la fel.

Credo, nastere usoara si refacere rapida iti doresc, poate o sa mai ai timp sa intri pe aici sa povestesti cum a fost cu cezariana, ca si pe mine tot asta ma asteapta.
Eu personal am glumit cu zacusca, in Romania am facut o singura data, iar aici ma declar multumita cu cea de cumparat. Poate as pune niste castraveti daca as gasi sa cumpar, desi la Costco mai gaseam niste castraveti absolut minunati. Nu i-am mai vazut ultima oara cand am fost acolo, dar daca o sa reapara ma las de pus si muraturi. Sau poate niste varza pusa la murat... mai degraba de pofta de zeama de varza... Ei, mai vedem noi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

laurajr, mai aveti si Alex, Robert, Patrick, cu avantajul ca nu numai ca se scriu la fel dar se si pronunta la fel. Sa stii ca acu chiar imi pare rau ca n-am facut un efort sa ajungem la Campul Romanesc, sa vedem si noi ce mai face tinara generatie

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor ce purtati numele Sfintei Marii !!!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc, Ica!

La Multi Ani si din partea mea Mariilor canadeze!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Buna Fetelor
La multi ani celor ce poarta numele Sf Maria, sa va aduca tot ce doriti pentru voi si familiile voastre, sanatate multa si nmai impliniri va doresc.
Donia multumim pentru incurajari, speram sa avem timpul necesar sa mai intram, de altfel eu sper ca bebita sa fie la fel de cuminte cum a fost pana acum - am avut o sarcina super usoara care m-a ajutat sa fiu f activa si sa gandesc pozitiv.
Laurajr multumim pentru leustean, adevarul e ca acum sunt in concediu, daca zilele astea imi permite timpul voi trece pe la tine - te sun in prealabil. Multumesc si tie pt incurajari si sarcina usoara si tie in continuare.
Da de azi intr-o sapt vom fi 3, nu pot sa zic decat Doamne ajuta.
Pana acum de cand suntem in Canada am avut numai impliniri, am reusit in tot ce ne-am propus - nu ne-am propus teluri f inalte - rezonabile pt inceput si Dumnezeu si Maica domnului ne-a ajutat.
Speram sa fie in continuare alaturi de noi.
Si bebita noastra va purta numele Sf Maria.
Sa fim sanatosi ca le-om face pe toate.
Va pupam, aveti grija de voi, o zi buna va dorim iar celor ce petreceti sa va bucurati de aceasta zi si sa primiti muuuuuulte cadouri si felicitari.

Adina 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Parpalak, daca vrei, poti merge in we asta la Campul Romanesc, ca este reuniunea romanilor din Canada, vin 7 preoti sa slujeasca, va fi ceva mare .
Mie sincer, mi-a ajuns incursiunea trecuta , astept sa mai treaca 1 an, sa se stearga impresiile negative !
Si Robert nu merge ca nume ca barbatu meu e rararit si 2 de r in prenume ar fi prea mult pt el...dar Patrick e interesant, si mama mi l-a sugerat...

Fetelor, eu nu va felicit de Sf.Maria ca la noi in Moldova acum se comemoreaza mortii cu acest nume, pe 8 sept sarbatorim Mariile .

Credo, iti tinem pumnii sa ai nastere usoara si bb sanatoasa si mancacioasa !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 27 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Laura, eu eram aia cu problemele la gradinita, merci mult .
Ce sa zic a inceput sa fie mai bine, nu mai plange cand il duc, se joaca frumos acolo, nu mi s-au mai plans alea de el, din contra il lauda de cate ori ma duc, ca "s-a improved" etc. si acasa acand vine a inceput sa cante cantecele de la gradi, mai vb in enegleza, semn ca a inceput sa mai prinda sensul cuvinteler. Deocamdata il las asa sa vedem cum mai evolueaza.

Si eu ca si Laura, tot pe 8 sept o sa va urez La multi ani! dar aici parca nu mai are nici un farmec nu stiu de ce, nimeni nu sarbatoreste, si culmea ca aici pe mine toate lumea ma striga Maria ca asta e "first nname" si am lasat asa ca e mai simplu pentru ei sa pronunte

La servici mor de ras, toata lumea care trece pe langa mine ma intreba 'having fun yet?" si eu yes yes of course

Sarcini usoare fetelor!
Va pup!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ica,La Multi Ani!!

Este prima data cand suntem departe de cei dragi de Sf Maria!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Pentru fetele din Montreal,ce stiti de Sc Internationala Montsourri?Sotului meu i-au spus ca ar fi 7.5 $/zi...maine avem un randez-vous!

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Sorry,ca e al 3-lea mesaj in line!
Laura,Patrick e OK pt un baiat de Canada!

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput