Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 10
sununki spune:
buna, fete din sezatoarea canadiana! eu tocmai sunt "quebecoasa" de 2 saptamani, asa ca ma lipesc si eu de grupul vostru, daca se poate.......si asa, ca si introducere in problema, de unde pot cumpara si eu niste haine mai OK in montreal? (adica mai ieftine, ca deocamdata suntem doar pe consum, nu producem nimic...) si incaltaminte? merci!!!!
Ica 1975 spune:
Gabid, multumesc. Nu a fost ziua mea ci a fetitei mele pe care o cheama Christine Marie. Montesourri este o scoala privata din cate stiu eu. Succes !
Editez- dupa intalnirea cu cei de la scoala sa ne povestesti si noua, eu sunt interesata
Noi
Donia spune:
Sununki, pana iti raspund fetele din Montreal iti raspund eu din Ontario :)
Deinde mult de preferintele tale. Cele mai ieftine magazine din intreaga Canada cred ca sunt Walmart si Zellers. Eu rar gasesc cate ceva pe acolo, mai cate un tricou, mai o fusta, mai un trening, mai o incaltaminte... dar de obicei nu imi prea plac hainele expuse acolo si ghinionul meu e ca stau intr-un oras mic unde nu sunt mall-uri. Mai mult cumpar de acolo pentru fetita, ca sunt ieftine si pot sa ii cumpar haine de tavaleala in nestire. Daca vreau si pentru ea ceva mai special atunci trebuie sa caut in alta parte de obicei.
Iar acum ma retrag, le las pe fetele din Montreal sa iti spuna nume de magazine care sunt in zona voastra.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
columbiana spune:
pe linga ce-a spus Donia,
Sununki, depinde de zona unde locuiesti, si ce cauti; exista citeva Malluri in : Place Vertu, in Ouest Island- Fairvew, in Laval: Carrefour Laval, la Agrignon, unde gasesti toate magazinele (aproape) adunate si vinezi reducerile, poti face comparatii, etc; in plus copii mai zburda pe acolo ( daca treci prin Place Vertu vezi la zona cu mincare o spanakopita e la 0.99$ si super-buna , eu eu am abonament la ele cind sunt in zona:)).;
eu sunt acum in perioada de cumparaturi de vara, pentru ca sunt in solduri articole misto de vara, la primavara voi face aprovizionarea pentru toamna-iarna:)))
pentru copii si barbati (si femei, dar depinde de gusturi) vezi la Aubenarie, pentru femei la Winners;
bine-ai venit printre noi
Ana
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
Donia spune:
O, da, asta e ceva ce merita, cum spunea si Ana, sa cumperi haine cand se termina sezonul. Cumpar asa in mod special pentru fetita, ca ea creste repede, asa ca ii iau haine cu un numar sau doua mai mari daca gasesc lucruri foarte ieftine si care sa imi placa.
Pentru mine nu mai cumpar nimic deocamdata ca ma tot implinesc ... si nu stiu cum o sa arat la primavara!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
sununki spune:
multumesc pentru sugestii! la walmart am ajuns si eu, m-am ales cu o pereche de blugi (de altfel, am gasit si eu pentru lungimea mea, adica 33, in general aveam pb cu blugii care mereu imi erau prea scurti..). mi-am facut si eu abonament si de cand am venit tot merg....mi-am propus sa vizitez fiecare cartier din montreal, acum cel putin, cand imi permite timpul liber....exista vreun magazin sears cu haine? am gasit o informatie pe net, dar inca nu am ajuns in zona, iar langa wal mart era ceva, dar cu mobila...
donia, merci. ana, merci pentru info, in cote vertu inca nu am ajuns, cred ca acum asta voi face. si incaltaminte?
aska spune:
parpalak, am primit ieri plicul cu semintele de leustean. Inca nu l-am desfacut de frica sa nu se risipeasca, dar cred ca sunt toate...si miroase atat de frumos... Am si promis unei prietene ca ii voi ceda o parte din seminte ca sa isi puna in gradina.
Asadar, iti multumim mult.
sununki, iti raspund la intrebarea despre incaltaminte, ca mult am mai cautat si eu pana sa gasesc ceva pe gustul meu, mai european, ca sa zic asa... La Decarie 6900 este un complex unde eu am descoperit un magazin cu incaltaminte italieneasca (nu am retinut numele magazinului insa e la parter, aproape de intrare). Tot acolo, la etaj, ai si un Winners. Am mai gasit un boutique pe Cote des neiges, pe dreapta, cum cobori dinspre Queen Mary, aproape de intersectia cu Cote Ste Catherine. Trebuie sa adaug ca preturile nu sunt chiar f. mici iar stilul meu nu este "sport".
Pe sotul meu l-am incaltat de la Aldo, dupa ce am cautat cateva saptamani bune ceva pe placul lui...cand am ajuns acasa, am vazut ca pe pantofi scria "made in Romania" - probabil de asta i-a placut lui modelul - era stilul cu care era obisnuit din tara.
In primul an cand am ajuns aici am cumparat incaltaminte de iarna de la Yellow.
Subscriu la ce au spus fetele mai sus: urmareste specialurile la marile magazine.
Toate cele bune tuturor,
Tatiana
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Eu iar pe fuga si doar cu interes:)
Mona_B iti multumeam frumos la subiectul pt Try, nu stiu daca ai citit asa ca iti multumesc si aici.
Si revin cu rugamintea, mai stii ceva de ei, please?
In rest urez la toate burticutele sarcina usoara, la cele care au bb deja sa le traiasca si tuturor numai bine.
Nu prea scriu, dar va citesc:))
sununki spune:
multam fain pentru sugestii, fete! acum m-am intors de la un mall din atwater, dragut, am gasit si zellers. de saptamana viitoare ma axez pe ikea, ca de la 1 septembrie ne-am gasit casa si tb sa o mobilam....
Ica 1975 spune:
Incaltaminte facuta in Rom si europeana mai gasesti si la Globo, eu am gasit in general aici modele care mi-au placut. Am cumparat si de la Aldo, insa mai multumita am fost de Globo. Winners este iarasi un magazin in care poti gasi incaltaminte frumoasa, daca cauti cu atentie, eu nu am totdeauna rabdarea necesara . Cineva mi-a spus si de Pegabo, insa eu n-am gasit nimic, am fost doar o data.
Noi