Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 29
gabid spune:
Merci,fetele...100 e bine dar 200 e prea mult pt noi!O sa cautam sa gasim ceva la max 100 chelt peste chirie si sa aiba un pic de curte in spate!Fiica-mea e distrusa ca nu are curtea ei!Eu ,NU, ca am stat 30 de ani la bloc.Ea s-a nascut la casa si vrea la casa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
gabid spune:
Ange,felicitari pt muraturi!In RO le punea maica-mea!Eu stateam pe langa ea , dar singura NICIODATA...acum o sa cumpar!
Tot cele puse de tine sunt mai bune!Eu de ex nu am gasit nise castraveti la borcan care sa ne placa.Am mers si la mag Bucuresti de am luat unguresti si tot nu ne plac.Nu seamnana cu castravetii unguresti de la Metro din Romania.
Gogosarii inca nu i-am incercat si nici muraturile...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
columbiana spune:
Gabi incearca la Transilvania (castravetii polonezi, eu am luat slovaci odata si nu erau buni deloc) si pentru ardei copti in otet la Mourelatos;
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
bidiloi spune:
GABABID!!!Incearca de la MAXI'CIE-castravetii--BICK'S--
(mini-cornichons,cu garlic)sint super buni,iar fica-mea ii maninca ca pe bomboane...plus ca nu sint asa ca cei care sint numai in otet,si iti arde stomacul)Numai bine!
Ica 1975 spune:
ange, merci, dar mie imi trebuie mai mult, vreau sa fac un tratament naturist ptr podoaba capilara, pana nu ma paraseste si ce mi-a mai ramas , asa ca trebuie sa aflu sursa de aprovizionare. Vad ca deja ai pus muraturi, bravo
ana, care este cea mai bune perioada de cautat job? Toamna sau primavara? Ca vara si iarna m-am lamurit
gabid, eu estimasem mai mult ptr ca sunt friguroasa de fel.
Noi
Cricor spune:
Simona, la botez eu dau bani cat sa fie cam 1.5 tacamului de persoana(acum depinde si cat e tacamul ca daca e 50 si cum noi suntem 3, as da 200 probabil) si un cadou pentru copil.
Corina
ange spune:
gabi,daca nu ai apa cu sare in casa,un borcan si cativa catei de usturoi atunci la Costco gasesti castraveti murati ca in Ro.(in saramura).Daca esti interesata ma uit ce marca sunt
costa 5$ borcanul mare.
merci pt. "felicitari" dar nu fac nimic iesit din comun.pun muraturi ca toata lumea.este primul an in care incerc.sper sa-mi tina desi ma indoiesc la cat de alba este sarea pe aici.In Ro. se lasa saramura la limpezit.Aici ce naiba sa limpezesc ca este atat de lacrima saramura incat am impresia ca nici nu are sare
simona,merci.Cred ca-ti dai seama ca la prima ora dupa ce am dus copila la scoala eram in "Maxi" dupa foietaj.Acum astept sa se dezghete si-l pun la treaba.Azi noapte umplam pe "culinar" si am dat peste niste foietaje de toata noaptea numai la ele am vizat
In legtura cu botezul: acum 3 ani la Robert am primit bani(50 $ mi se pare extrem de putin) cam 100-150 min. de familie.Pe bune si nu e nici un fel de exagerare.Acum depinde si unde-l fac parintii
CAdouri nu am primit foarte multe.Am primit hainute si jucariii de la cei care au venit la biserica.
Se face exact ca la nunta.Te duci mananci,bei,dansezi si la final lasi pliculetzul
Daca vreun amic de al vostru nu are nasi pt. copil ma ofer.Inca sunt in cautare de fin am inebunit !
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Simona, la botez eu dau bani cat sa fie cam 1.5 tacamului de persoana(acum depinde si cat e tacamul ca daca e 50 si cum noi suntem 3, as da 200 probabil) si un cadou pentru copil.
Corina
exact.subscriu.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
OlgaTarziu spune:
Ica in franceza e Huile de ricin si il gasesti in orice farmacie. E in sticlute de 100 ml, nu mai mare. dar si eu mi-am facut tratament si mi-a ajuns. Ia-ti si ulei de jojoba de la magazinele naturiste. In combinatie cu cel de ricin si miere de albine faci o masca super.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
OanaPan spune:
Dana B.
Despre mezeluri: Noi cumparam si carne si mezeluri fff bune de la European Delicatessen care are doua locatii: una in centru in Kensington Market iar cealalta la intersectia Kipling cu Jutland.
Noi cumparam de la acest magazin de ani de zile. Este ieftin iar calitatea e f buna. Singurul inconvenient este ca trebuie sa stai la rind vreo 10 minute (lumea stie de ei si intotdeauna e aglomeratie). Daca vreti adresele exacte scrieti-mi, caut acasa sa vad daca mai am vreo punga cu adresele imprimate si apoi va transmit adresele.
OlgaTarziu
Despre ce magazine unguresti/nemtesti din Etobicoke/Mississauga scrii?
Da-mi si mie mai multe detalii te rog.