Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 28
lapinou spune:
Emily, Ica, Pitilache va multumesc mult pentru raspunsuri.
Am notat numarul de tel al Dr. Sonia Simion si maine am sa o sun...sunt bucuroasa ca este romanca, eu inca nu sunt asa de sigura pe franceza mea.
V-am pupat.
Ica 1975 spune:
gabid, avea si o curte in spate, cam toate au, depinde insa de proprietar daca iti da acces sau nu. Despre cheltuieli - nu stiu sa-ti spun dar presupun ca 200 - becuri, apa calda si caldura, asta iarna. Mai bine ar putea spune fetele care au casa
Caut ulei de ricin, in engleza cred ca este CASTOR OIL, dar nu sunt sigura; insa in franceza? gasesc la magazine naturiste?
Noi
carmen77 spune:
Noi la un 5 jumate in duplex platim 100 pe luna incalzire + apa calda + curent la toate electrocasnicele. Dar e taxa fixa (avem plan cu hydro qc, platim atat in fiecare luna, indiferent ca e vara sau iarna .. ). Banuiesc ca mai depinde si de cum e izolat apartamentul, in cazul nostru geamurile si usile au fost schimbate anul trecut si nu prea sunt pierderi de caldura ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
ange spune:
ica,cat ulei de ricin iti trebuie?
am eu o sticluta mica.sa o caut. e dn ro.Mi-am luat pt. masca de par si nu am ajuns sa-mi fac
dar ti-l dau tie cu placere daca te ajuta mai mult pe tine
si eu stau la duplex intr-un 4 juma+subsol.am plan cu hydro din toamna asta si mi-au calculat la 200 pe luna.Nu am avut niciodata plan bugetar dar pt. ca asta iarna cand am avut o factura de 800(2 luni) era sa fac infarct,am zis sa incercam varianta asta poate mi se pare de neluat in calcul hydro
butoaie nu am gasit dar mi-am luat galeti cu capac de 18l de la home depot si am pus gogonele,castraveti,conopida,telina;mai multe.pana la urma mi-am dat seama ca muratura nu stie daca este in butoi sau galeata
Mi-a ramas varza de pus,vinete si ardei gras copt.
nu gasesc otet de 9 gr.Stiti cumva daca exista aici? cel mai puternic pe care l-am vazut avea 6 gr....
dar foi congelate de foietaj stiti unde as putea gasi?
o zi buna.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Emilly spune:
ange 41/2 200$ pe luna curentul!!!!e cumplit de mult!!si noi tot 41/2 tot demisol si avem plan de 100$/luna.Poate e doar ceva temporar pina isi regleaza ei datoriile cu voi.
Esti super harnicuta, ce de ai pus!ai unde sa le depozitezi?eu am terminat zacusca si mercic de pont, ma voi duce la home depot sa iau si eu o galeata sa pun varza.Cit e o galeata? as pune si gogonele dar ma mai gindesc ca la noi in familie sunt singura care maninca muraturi.
zi buna tuturor!
Emilly cu gaza ei
ange spune:
iubita,nu stau la demisol.stau intr-un 4 jumate + subsol cat tot duplexul.In plus luminile exterioare(becuri,halogene,luminite de Craciun) eu le platesc pt. ca noi suntem proprietarii
Am furneza pe curent.La mine niciodata nu ai sa vi iarna sa stai cu plover pe tine.Zi,noapte stam in tricouri.22 gr. constant.
La cate ti-am spus chiar e putin 200 pe luna
o galeata costa in jur de 5 cad parca.Nu stiu exact ca am luat mai multe.dar e ieftina tare fata de 80 cad cat era un butoi dela de ploaie cu sita
Si galetile sunt mari.Adica trebuie sa le stii.
Muraturile le depozitez in beci(subsol).O parte din subsol am facut camera de joaca pt. copii si cealalta parte depozit(adica bordel ca nu ai unde sa arunci un ac).E!Acolo in bordel la mine am sa las caldura atat cat sa nu inghete tevile si-mi depozitez muraturile
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Simonna spune:
Buna ziua, doamnelor,
Stie cineva cum si ce se petrece cu botezurile pe-aici? Ca avem 3 pe lista toamna asta, prietenii nostri sint seriosi tare, fac copii la greu :) Dupa capul meu ar trebui sa-mi platesc singura ce maninc la crisma si sa duc un cadou... Sau e ca la nunta? Sint complet in ceata si mi-e si jena sa intreb parintii! Hai, dati-va cu parerea!
Ange, gasesti foi de-alea congelate print toate super magazinele, ultima data am luat de la Mourelatos, dar cind stateam in Cote St. Luc eram aproape de un IGA si luam acolo. Cred ca am vazut si la Super C.
M-ai dat pe spate cu muraturile...
Simonna
Emilly spune:
Ange am inteles, mai greu dar am inteles
Simonna chiar intrebam de tine zilele trecute...
La botez la fii-mea toti invitatii, adica neamurile si nasii au dat cite 50$ in plic+ un cadou gazei.A fost super ok.
Emilly cu gaza ei
columbiana spune:
ange, esti tare harnica mey:)) noroc ca nu citeste barbatu'miu forumul, ca ma mai intreaba de gogonele uneori:))
eu platesc plan cu Hydro 121$ lunar, cu ce mi-au mai facturat am calculat 150-170/luna in care intra tot: termopompa,incalzire, climatizare, electrocasnice, etc; pe doua nivele su cu o colectie intreaga de jucarii electrotehnice ale barbatilor in functiune non-stop; depinde foarte tare de tipul de incalzire pe care functioneza, de vechime, etc...
fetelor, bate vintul pe la joburi...am avut un singur interviu, toate bune in anunt, la doi pasi de casa (asta e beleaua, ca nu-mi permit din cauza programului cu fiu'meu decit in Laval sa caut)si de fapt era doua zile pe saptamana in contabilitate...restul in service a la clientele (si cum eu nu sunt foarte bilingva si nici nu-mi suride service a la clientele...);
Ana
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
danim spune:
quote:
Originally posted by Dana_B
Si tot petru cele din Toronto... E vreun loc de unde as putea sa cumpar mezeluri proaspete si de calitate?
eu merg la rusii care au magazin la Steels & Keele, linga blocu' Lada.
Aproape de Yonge & Clark e un Farmers Market si am o ucrainianca de la care mai iau uneori (sunt open Joi, Vineri dupa ora 4 si simbata de la 8 la 2 parca)