Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 25
gabid spune:
Am avut prima zi de gradinita!Este la prematernelle,grupa de 4-5 ani-cred ca este printre cei mai mari din grupa, dar nu avea varsta de maternelle.
Succes pe toata linia!Lui Moni ii place la nebunie si abia asteapta sa mearga iar!E super incantata!Din prima zi si-a facut prieteni si pt prima data am vazut ca nu vrea sa mearga acasa.Mie nu imi vine sa cred!Pentru mine gradi in RO era un calvar!Nu ii placea,ii era frica de doamnele ei,plangea cand o lasam acolo...aici e totul perfect!Astazi m-a intrebat cand merge iar la gradi.In RO educ imi spuneau ca Moni are probleme ca nu reuseste sa fie mai sociabila si aici educ mi-a spus ca s-a integrat f repede chiar daca nu stie limba.A desenat o casa si a colorat-o si educ a laudat-o...ceilalti copii inca nu stiu sa deseneze,mai mult mazgalesc!
Ange,am avut atatea emotii cu pregatirile pt gradi ca nu am avut timp sa te sun...
Ange,mi-a placut...15 minute drept de la Bourassa...ma gandeam ca , chiar stai langa noi!
Ica,spor la strans lucruri!E mai mica chiria?Este in zona de langa parcul Ahuntsic?Noua ne place sa mergem acolo si chiar am descoperit ca in zona sunt case dragute!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
Emilly spune:
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
pur si simplu bestiala!!
Ange am ajuns ieri la ferma, hai sa incerc sa explic pe unde e...deci dinspre Mtl am luat-o pe 13Nord, apoi pe Avenue de Bois, apoi pe Champagnie si apoi prima la dreapta pe Saint Antoine, cred ca am zis bine.Am luat de acolo vinete cu 9$cosu mare, ceapa 10$, ardei gras rosu 9$, pepeni 5$ bucata, erau si rosii cu 8$ dar trebuia sa ti le culegi si nu am avut atata timp la dispozitie, asa ca rosiile le-am luat de la frutarie si am si facut prima portie de zacusca, poate mai fac inca o portie marti ca mi-au mai ramas din toate.
valen bine ai venit printre noi!
Ana mie nu mi se pare nimic anormal din ce spui tu, dar astept sa vad ce pareri au mamicile cu puiuti mai mari.
Am bagat un ochi la casuta voastra si am vazut ca nu are garaj...cam la ce pret ajunge si ce teren aveti?mercic!
allice pe sia ma tot uit si eu dupa case, tot ce-mi place din pacate sare de 250.000, vreu si teren, mai vreau si spatiu, vreau cam multe...
Donia??esti ok?
zi faina in sanul familiei ca cu ploaia de afara...
Emilly cu gaza ei
gabid spune:
Valen,nu poate fi o confuzie...sa ne gasim si aici!
Tu pe Sarah,eu pe Moni......
Gabi si Moni 15.10.2001
columbiana spune:
Emilly, pai ferma unde ai fost este la 5 minute de mine (te-as fi invitat la o cafea); nu am garaj, am pus iarna trecuta unul dublu ca altfel ne-am fi certat a cui masina sta in zapada ; noi incercam sa vindem casa cu 175.000 (adica vom cere 179-185K:))); curtea habar n-am cit are, vreo 3800 cred); oricum trebuie sa-i tragem niste poze noi si...vom vedea, ca sotul meu va pleca prin ianuarie in Calgary-sper; oricum ma doare sufletul rau de tot, pe sia.ca in Calgary sar de 300 ceva de genul asta dar mai vechi; asta am preferat-o pentru ca avea deja basementul aranjat si este dotata cu toate briz-brizurile: autopompa noua- foarte economica incalzirea, alarma, climatizare, etc; mai am patio in spate cu plasa-protectie unde am lenevit toate serile de vara, la mers pe jos am centru comercial cu toate cele; gata, ma opresc cu povestile despre casuta mea ca ma apuca disperarea la gindul mutarii iar in chirie;
mai fetelor ce an cu vreme mizerabila a fost asta, io-te cum ploua intr-una;
ange, ai dreptate cu fam. respectiva (Cezar si Cristina), tipul scria despre Romania, dar si acolo ma indoiesc ca nu aveau ce da de mincare la copii doi tineri scolati care au avut in schimb resurse pt.acces la internet-informatii despre emigrare si banii respectivi.
we placut in conteinuare fetele, valen, bine ai venit pe topic
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
ange spune:
gabid,pai 15 drept pe |Bourassa chiar e aproape de tine
esti invitata mea sa vezi cat de aproape stau de tine.
si suna-ma cand ai timp.
felicitari pt. gradi! e mare lucru sa-i placa din prima.
Emilly,aha.iti place semnatura mea
zi ca nu e reala?
Am fost astazi la aceeasi ferma.O stiam...La asta mergem in fiecare toamna.Credeam ca stii tu alta.Sarumana oricum.
Astazi nu aveau vinete frumoase si nici ardei rosu mare.Erau niste amarati si vinetele mici tare.
O sa ma duc din nou sapt. viitoare.Acum este lumea in week si cica nu are cine sa culeaga...
Ana,pai daca duci lipsa de musafiri la ceafea vin eu mama draga ca "frec" ferma aia de 2 ori pe sapt. cel putin pana-mi fac proviziile de iarna
ce vreme afaraaa... si e conge mama eu de treaba...stam in casa...naspaaa...
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
gabid spune:
Am cumparat un ghiveci cu trandafiri si se usuca...ma poate ajuta cineva cu un sfat?Ce sa fac?Le pun apa,au caldura,nu sunt in curent...imi pare rau pt trandafiri!
Gabi si Moni 15.10.2001
ange spune:
ehehee credeam ca numai la mine nu tin trandafirii in ghiveci
gabi,nici la mine acasa nu le plac...
cu toate ca stiu ca nu au sanse de viata tot imi cumpar toamna ca sunt sunt super frumos.mai ales aia mici si galbeni.O nebunie!
bey ce fac mai de butoiae? chiar nu ati zarit pe nicaieri?
o zi buna.
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Ica 1975 spune:
Dupa un sfarsit de saptamana plin de treburi casnice + supliment de mutat reusesc sa intru si eu un pic de dimineata.
Ange, nu ne mutam mai aproape de metrou, dar suntem langa 15 , care ne leaga de Laval unde mai mergem la cumparaturi, si cand o sa-mi iau inima in dinti sa conduc pe autoruta o sa merg singura in Laval
Gabid, chiria este un pic mai mare, la fel si aprtamentul ; diferenta nu este ff mare insa este mai bine compartimentat. Blocul este langa clinica Bois de Boulogne, n-am plecat prea departe
valen,
Emilly, la ce ordin ai examen ?
Ana, iti doresc sa vinzi casa cat mai bine; ai sa vezi ca o sa cumparati alta acolo, si daca salariile sunt mai mari poate va fi chiar mai usor
Noi
columbiana spune:
Ange, cu placere, da un mesaj cind treci pe la ferma! jos palaria ca muncesti la muraturi, eu am inchis capitolul (ultimele borcane le-am facut cadou de ramas bun cind am emigrat )
Ica, multumesc frumos! ma cam stringe-n spate gindul la reactia fiului meu cind se va vedea iarasi in apartament de bloc, in Alberta (daca nu vom gasi chirie la o casa acolo), dar pe termen lung, pentru el e singura solutie pe care-o am.
fetelor, o saptamana buna va doresc, si mie...un job!
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos