Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 24
Ica 1975 spune:
Nelia, ma uimesti cat de multe activitati are Agatha si daca mai incepe si Tudora ... Cred ca eu sunt cea mai "neinitiata" in ale activitatilor, eu credeam ca de pe 3 ani, dar vad ca m-am inselat.
Vad ca mai toti copilasii au multe activitati, felicitari parintilor ptr energie si poate devine molipsitoare
Ange, ne mutat tot in Montreal, la 2 pasi mai incolo de unde stau acum (Bois de Boulogne). Aici apart este mai mic decat cel pe care l-am gasit, plus ca unde stam inca pana la 30 sep este destul de scump si chiria inca va mai creste. Asa ca am semnat bail ptr 4 1/2 pe H Bourassa, si la sf lunii ne mutam. N-am inceput inca serios sa impachetam, dar abia astpet sa se termine , urasc mutarile
Noi
ange spune:
Ica,te vei muta aproape de metrou H.B.?
la vreo 15 min drum dreptttt de la Bourassa (statia de metroou) stau eu
sa aveti un wek. placut.
noi stam pe langa casa.
poate vizitam ceva ferme si vom merge la cinema.
astea sunt planurile pana la ora asta.
nelia,esti o dulce.am primit mesajul tau.acum 15 min am ajuns acasa.mi-am facut cumparaturile ca sa salvez ziua de maine
vorbim dupa wek. lung.acum este tarziu si sigur esti ocupata cu familia.
te sun pe marti.merci mult pt. tf.
columbiana spune:
Dana,
pacat ca Rive Sud e cam departe, aici linga mine sunt niste ferme de unde eu m-am aprovizionat toata vara cu legume proaspete si biologice-zic ei, la preturi mai mult decit acceptabile; exista si posibilitatea sa ti le culegi singur, doar ca eu n-am avut niciodata timp si chef pentru asta.
gata, am pus pozele cu casa, pe care le-am facut cind ne-am mutat aici (ce fericiti si entuziasti eram atunci :)))
despre activitatile copiilor, Tudor merge la pian si la inot; ii place la pian dar nu prea vrea sa stea pe scaun sa-si invete partiturile, si profa e sensibila (ea ar face serios, dar nu are cu cine ); la inot merge de un an, acum in toamna nu l-am inscris sa vedem cum va fi cu temele si cu clasa 1;
as dori sa va intreb ceva despre copii (sa incerc sa vad unde are fiul meu probleme comparativ cu copii ceilalti), copii vostrii la sase ani merg#au mers cuminti cu voi prin centre comerciale, la aprovizionare? al meu pleaca singur de linga mine cu tot cu carucior si deja am un stres sa nu-l pierd...; in Loblaws a agatat cu caruciorul si a rasturnat un raft cu pahare, iar cei de acolo ii explicau ca nu-i grav si-l intrebau daca e ok el; sincer, eu am simtit nevoia sa-i trag una cum n-am facut-o niciodata- uneori am senzatia ca in spatele diagnosticului fiul meu creste foarteeee rasfatat si incep sa-l scap din mina; se imbraca singuri dimineata? (eu duc o munca de lamurire cu sculatul din pat si imbracatul...), fac mofturi la haine, ca al meu mai nou si la culoarea chilotilor face figuri-noroc ca au tricouri de uniforma, ca insir 2-3 pantaloni dimineata, pentru ca maria-sa alege;
mai am, dar m-as bucura daca mi-ati raspunde deocamdata la astea, sa-mi pot face o imagine in legatura cu evolutia lui.
mersi
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
cryssa spune:
Buna fetelor,
nu am mai scris de mult pe forum. Intre timp am plecat din Ro, suntem in Canada, Calgary. Mai sunt mamici din Calgary pe forum sa povestim despre bbei?
Va urez toate cele bune si long weekend fain
bb bia & mami cryssa
cryssa spune:
Dar ce se iintimpla? Eu eram membru incepator cu 100 si ceva de mesaje, acuma am doar 2???
E adevarat ca nu am mai scris de vreun an si ceva, dar totusi.. imi puteti spune ce se intimpla?
Mercic
bb bia & mami cryssa
Alexandru spune:
Am auzit niste rumori ca au dus-o/o duc tare rau, ca nu aveau nici sa dea de mincare la copii. Asta de la niste prieteni comuni. E adevarat? Eu am plecat acum vreo 7 ani din tara si am aflat de curind ca e insurat si plecat in Canada cu sotia. Si deja are 2 copii? Aoleu ce mai trece timpul.
Ce e 411?
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Alexandru
Am auzit niste rumori ca au dus-o/o duc tare rau, ca nu aveau nici sa dea de mincare la copii. Asta de la niste prieteni comuni. E adevarat? Eu am plecat acum vreo 7 ani din tara si am aflat de curind ca e insurat si plecat in Canada cu sotia. Si deja are 2 copii? Aoleu ce mai trece timpul.
Ce e 411?
cei care au spus asa ceva numai prieteni nu se pot numi! cind i-am intilnit eu erau foarte ok, amindoi cu joburi, optimisti si plini de viata; iar sa nu ai mincare la copii in Canada...te rog sa ma crezi ca nu exista asa ceva!!!!!!!doar daca te droghezi si dormi in strada probabil, dar si atunci exista fundatii, adaposturi, etc care te ajuta; bey, ce ti-s oamenii!!!!!
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
ange spune:
neata.
Ana,cred ca vorbea de viata lor in Roamania mai
sau cel putin asa inteleg eu din mesajul lui.
sa aveti un wek. placut
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
valen spune:
Buna fetelor!Desi sunt luni bune de cand citesc forumul asta abia acum am descoperit ca exista si un "club" al canadiencelor; noi avem doar cinci saptamani de Canada, o minune de fetita care pe 30 septembrie face 1 anisor si mult, mult optimism; locuim in Outremont si suntem tare incantati de ceea ce am gasit aici; acum, ca Sarah a inceput gradinita si se simte bine acolo iar tati a gasit ceva de lucru aproape de casa, lucrurile incep sa se aseze si usor, usor,ne acomodam si noi cu ritmul de aici; nu am apucat inca sa va "cunosc" deoarece m-am apucat sa scriu inainte de a citi dar ma bucur nespus ca am ocazia sa va gasesc aici, departe...dar aproape. Pe curand.