Sezatoare canadiana (50)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Intru si eu destul de tarziu si va invit la o , macar virtuala

Vad ca va pregatiti de muraturi, zacusca si alte bunatati , cred c-o sa aveti camarile si pivnitele dotate cu asa ceva in curand. Noi n-am ajuns pe la nici o ferma, ca de obicei nu stiu adresa nici'uneia

Ana si Carmen, va felicit ca aveti curajul sa va mutati, pentru mine o alta provincie este ca si cum as lua-o de la capat, desi mi-as dori. N-am facut inca cercetari ca abia m-am obisnuit un pic aici.

Acum am inceput sa intram in febra mutatului, am gasit deja un apartament, de care nu sunt f incantata, dar ma gandesc ca n-o sa imbatranesc acolo. De cateva ore tot ma uit pe internet dupa mobila ptr salon, cred ca as vedea mai multe "pe teren", cum nu am prea mult timp la dispozitie nu stiu la ce magazine sa merg, as vrea o mobila ptr salon frumoasa si nu f scumpa, sau macar o canapea pe care s-o cumpar cu draga inima, la ce modele am vazut pe net nu prea m-as deplasa. De unde cumparati? Nu mobile italiana, mi-ar placea mie, dar la preturile care le-am vazut afisate nici n-am mai intrat in magazin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"De unde cumparati?"

Ikea si The Brick, insa poti incerca si la Brault Martineau, Leon sau ML.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ange, week trecut am luat si eu vinete albe de la o ferma pe undeva in apropiere de 440, nu stiu numele strazii, am ajuns intamplator cu un amic la care am fost in vizita.Avea cam de toate acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salut fetelor,

Ce mai de pagini ati umplut! De-abia ma tin de voi cu cititul, d-apoi cu scrisul!
Mi-ati facut pofta de zacusca, eu nu stiu sa fac si aia cumparata nu-mi place asa tare!
De pus muraturi eu una nu pun, ca stau la bloc si nu am unde sa le tin, dar tare-mi plac!
Fetele din Toronto, stie cineva ferme mai aproape de oras? Acum e perioada cea mai buna de cumparat produse de la tarani, mere, pere, prune, ardei, rosii, de toate!

Emily, ce mai face frumusica de Ilinca? Vad ca tu esti harnicuta tare!

Vine long weekendul, ce planuri aveti? Din pacate se pare ca o sa ploua toate 3 zilele, asa ca noi o sa stam pe acasa si mai recuperam din somn.
Va doresc weekend placut,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Emilly,nu stiu unde zici tu ca ai fost...
daca mergi maine te rog sa notezi adresa exacta ca as vrea sa o vizitez si eu.Merci.
Te sun luni sa-mi povestesti cum a fost la ferma.Pot?

Ica,unde te muti si de ce?!

bebitzu,si nu ai cum sa afli adresa?

care vedeti butoaie,butoiase spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana Stroe, iti poti afisa casa si pe micasa.ca. (fara bani) si mai e un site al quebecosilor dar nu-l stiu pe dinafara. la mine in Rive Sud in ziarul saptaminal sunt si "poze vedeta" ptr casele de vinzare fara agent.

Ange, nu exista butoaie de lemn in ca, eu mi-am pus varza (acum citiva ani)intr-o pubela de gunoi de plastic cu capac ( of course, una noua...)Dar iti pute in casa de nu poti sa stai. Tineam butoiul la subsol, acoperit cu o patura si tot degeaba. Cind trebuia sa suflem varza toata casa mirosea urit. De atunci nu mai punem, luam de la polonezul sau Bucuresti. La polonez au niste gogonele tari cum nici mie nu-mi ies. Sau poate tu vreo gogosari.

Sa nu-mi spune-ti ca nu mai gasesc vinete ca si eu aveam asa ceva in plan. iau in fiecare an citeva cutii mari de vinete si ardei si pun la congelator.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ange in we avem niste amici din Toronto in vizita in Montreal si nu stiu ce program o sa am, trebuie sa-i plimbam nitel si pe ei cu toate ca,, cu vremea care se anunta...dar daca ajung la ferma iti dau de stire.

Catalina mercic de intrebare face bine gazuta, a crescut de ma minunez uitindu-ma la casetele din vara trecuta, nu-mi vine a crede ca e gaza mea si numai a mea, frumoasa, desteapta si devreme acasa Laura e bine?merge la gradi?

Fetele ma intereseaza si pe mine site-uri de case, ca eu fac trei in unu, invat pentru examenul de ordin(de saptamina viitoare), imi caut job, deja, si imi caut in acelasi timp casa, deci orice site e bine venit.Mercic!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai intrat, ca nu am avut timp, de aceea nu v-am raspuns. Ange, bineinteles ca iti dau filmele, numai ca nu au imaginea si sunetul prea grozave si sint in format AVI, adica pentru calculator. Si pot sa le pun doar pe un DVD, nu pot momentan sa scriu pe CD-uri si trece pe la toate (cumva, nu stiu cum...) si vi-l copiati. Am si Amintiri din copilarie si Dumbrava minunata, daca le vreti.

Activitati - preferatele noastre. Si Agata sare dintr-un club in altul pentru activitati. Pina acum a facut doar cursuri creative sau de intiere (adica de amuzament doar) de inot, gimnastica, dans (pre-balet si balet jazz) si patinaj artistic. Dar anul acesta va incepe sa faca ceva mai serios. Inca nu ne-am hotarit exact care vor fi, inca mai sapam pina la data de inscriere si achitare... Gimnastica nu mai vrea, clar, e un pic plinuta si a dat de greu! Nu mai vrea nici balet, poate balet jazz, desi nici de asta nu pare foarte incintata. Ei ii place ceva mai ritmat, nu din astea fine... In concluzie, va merge sigur cu inotul in continuare (primul curs singura in piscina, nu stiu cum la Ange e de la 3, pe aici e de la 5). Apoi am gasit doua cursuri de dans mai pe gustul ei: clachete (step irlandez si american) - dupa care e topita si salsa - acolo da, i-a placut si s-a fitiit tot timpul cit am vorbit eu cu receptionerul. Dar amindoua sint de la 6 ani, pentru ca nu mai sint creative, e pe bune si trebuie sa muceasca ca sa si invete ceva si trebuie sa fie apta. Ea arata mai mare si de 6, dar psihicul e de 5 cit are de fapt, sa vedem care va fi parerea profesorilor. Asa ca, asteptam debutul, cind am luat ore de incercare la amindoua, sa vada daca ii place si sa-mi spuna si profesorul daca o ia sau nu. Am mai gasit o scoala serioasa de dans, Diversito se numeste, dar e scump pentru noi acum si e axata in special pe balet si balet-jazz. La patinaj e chiar buna, mi s-a recomandat sa o trecem la o grupa semiprivata anul acesta, daca ne permitem, pe linga ora de grup la pret normal unde a fost anul trecut. Dar asta inseamna timp pe de o parte si bani pe de alta. Dar cica are un echilibru bun pe gheata, e curajoasa, se misca bine si ar putea trece la precompetitiv anul viitor. Mie mi-ar placea, patinajul este sportul meu preferat, dar sa vedem si cit e dispusa sa munceasca, ca eu nu o oblig sa faca nimic, dar si daca vrea si platesc, am pretentia sa-si puna suncutele serios la treaba. de fapt, mie mi-ar placea sa faca dans social la competitiv, dar nu am gasit inca o scoala aproape de noi de acest gen si pentru virsta ei. Si Agata a avut spectacole si la dans si la patinaj si a fost foarte frumos, mai ales la patinaj. Am mai gasit si un curs de desen, pictura si sculptura, toate trei in unul, ca o initiere si unul de muzica, la fel de intiere. Ea este deja inscrisa simbata la o scoala chinezeasca, unde va face cam tot ce se face la maternelle, dar in chineza - ii place la nebunie sa danseze (pe sol sau pe gheata) si limbile straine. Sa vedem ce va face pina la urma, ca desi sint ieftine oarecum, se aduna si ne costa, iar timpul este foarte scurt, ca trebuie si sa lucrez un pic cu ea acasa, am si scoala... si un copil mai mic. Daca ar fi dupa ea, ea le-ar face pe toate, numai la activitati ii este gindul, cu cit e mai mult plecata de acasa, cu atit e mai fericita! Tudora va incepe un curs de inot, numai ca ei ii cam este frica de apa multa si din iarna gimnastica pentru pitici. Hai, ca v-am innebunit, dar asta e preocuparea noastra acum, ca de altfel la inceputul oricarei sesiuni de activitati.

Deci, astept semne de la voi, si eu fac un DVD si va dau toate filmele pe care le doriti.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandru spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele din Montreal: cunoaste cineva familia Zara (Cezar si Cristina)...au 2 copii, un baiat si o fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Alexandru

Am si eu o intrebare pentru fetele din Montreal: cunoaste cineva familia Zara (Cezar si Cristina)...au 2 copii, un baiat si o fetita?

fetelor, mersi; am sa pun un link pe poze cu casutza mea, cine-stie;

Alexandru,

eu am cunoscut familia respectiva (acum vreo doi ani cred, Cristina era insarcinata pe atunci) la o seara de bbc la cineva...nu cred ca mai am datele lor de contact, dar pe 411.ca nu i-ai gasit?

http://community.webshots.com/user/vara2006photos

Mergi la inceput