Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 22
carmen77 spune:
Ana, de curiozitate, ca si pe noi ne bate de mult un gand de plecat in Alberta, cam ce preturi ar fi la case? Ca nu am apucat sa ma uit prea mult la imobiliare .. .m-am uitat la chirii ... care sunt ca in Toronto aproximativ ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Emilly spune:
Buna dimineata fetelor,
Ana pai da-mi mai multe detalii...in vest ok, da unde?din ce an? ce teren are?si musai trebuie sa aibe garaj ca sotul ma dispera cu ale lui scule peste tot in casa.
Ange aseara am visat ca o duceam pe fii-mea la balet...
zi faina fetele! ma apuc de gatit...nu ca as avea vreun chef...
Emilly cu gaza ei
ange spune:
neata.
Emilly,pai vezi.Inseamna ca va trebui sa duci copila la balet.
vezi prin pozele mele de la semnatura ceva foto de la balet.
si eu trebuie sa prestez astazi bucatarie
Nelia,ai plecat tu in Ro? ce faci?
adelamaria spune:
OanaPan, Ica, Emily, la fiecare cate o si o multumire pentru cuvintele bune...
E adevarat ca momentan ma simt descurajata si nu inteleg...Sunt derutata de tot ce mi se intampla si parca nu-mi vine sa cred. De cand am inceput procesul de emigrare am tot judecat, analizat, cantarit...Am facut liste, am consultat prieteni, am cerut pareri, am citit pe forumuri...e obositor sa-ti simti sufletul impartit.
Stiu ca sunt medici buni si acolo si stiu ca in ce priveste conditiile medicale...Canada e cea mai buna alegere...comparativ cu Romania. Dar situatia e dificila; acolo baza ar fi la mine, ar cadea f. multe pe umerii mei...si adevarul e ca nu ne-am permite sa avem un copil in primii 2-3 ani. Asta e durerea. Am ales sa ramanem aici ca sa-l putem avea si...ironie...nu se intampla!...De asta spuneam ca ne-am putea schimba hotararea...Daca tot nu se intampla minunea...
Inca mai am cateva zile...habar n-am ce voi simti si ce voi decide cand voi vedea din nou testul negativ...
Va multumesc pentru rabdare si ospitalitate...Sper sa revin cu vesti mai bune...pana atunci...va voi citi.
Emilly spune:
Fetelor, si voi aveti probleme cu mesajele private?nu le pot deschide decit dupa multe incercari, cica ar fi calculatorul meu de vina dar nu prea cred.In fine, ce vroaim sa va spun e ca Alona mi-a trimis ceva frumos pe MP si vroiam sa va trimit si voua, Ica si Ange.Incerc mai tirziu ca acum nu mi se deschid deloc mesajele private.
Sa va zic ce am prestat eu la bucatarie?! sarmale, ciorba de perisoare si fripturica cu piure, gravidutele, haideti la masa poate fac si niste gogosi pentru fii-mea.Acasa cu mine si a racit, ii curge nasul si stranuta...sper sa-i treaca pina marti cind mergem la gradi.
fug iara la bucatarie...
Emilly cu gaza ei
ange spune:
am uitat s apun semnatura...
de unde luati voi butoaie pt. mutraturi? Am incercat la "canadian tire" dar nu au asa ceva.
am fost dimin. la ferma sa vad daca au aparut legumele de toamna si nimica...
Oare se fac anul asta sau e deja tarziu?
Anul asta mi-am propus sa pun muraturi.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Emilly spune:
ange vazut poze si mi-au placut foarte mult.Ai o fetita atat de frumoasa si asa de mareeee, sa va traiasca si flacaul la fel! mi-a placut mult la balet si si mai mult la patinoar, trebuie sa intreprind si eu ceva in sensul asta.Mercic inca o data pentru informatii
Si noi ne-am propus sa punem varza si muraturi si si noi cautam butoaie asa ca daca stie cineva unde am putea gasi...
Tocmai vroiam miine sa mergem la ferma.Tu zici de ferma din Laval??!!eu am luat acu vreo 2 saptamini de la ei vinete si ardei gras, chiar sa nu mai fie sezon nu prea cred.Eu o sa mai incerc in weekend.
zi faina in continuare!
Emilly cu gaza ei
ange spune:
Emilly,merci pt. compliment
In Laval sunt n ferme.Eu am fost dimin. la cele 2 de pe str.Peronn(Bd.des laurentides).
In afara de porumb,rosii si castraveti nu aveau nimic
Tu vorbesti serios ca ai luat vinete si ardei acum 2 sapt.?
Sambata nici la 440 la piata nu erau nici vinete,nici ardei.
Ai luat pt. toamna cu cosul sau doar asa la kg. pt. gatit?
MAi tu ma sperii!!!
in piata la Jean Talon sunt?aveti idee?
Si butoaie de unde luam? am un fix
Emilly spune:
Ange am luat cu cosu ca facui zacusca o portie care s-a mincat deja.Nu stiam ca sunt mai multe ferme, eu am luat de la o ferma de pe o stada care o cheama ceva de genul Champagnie.Acolo mergem in fiecare an.Merg miine si-ti spun.Butoaie nu-s de unde luam, i-am dat tema sotului sa caute.Undeva pe la Rona?! nu stiu ce sa zic.
Emilly cu gaza ei