Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 21
ange spune:
Ana,pai poate ne intersectam intr-o dimineata la o cafea.Lucrezi?
iti vinzi casa sau ce ca nu pricep.
de ce nu o dai la un agent?
Ica 1975 spune:
ange, merci. Chiar mi-ar placea sa merg la sala dar nu am timp, cu toate ca nu ies f mult cu gazi (dat fiind ca proprietarul meu nu are "unda verde" sa intre in apartament pana ma mut la 1 oct, din motive bine inetemeiate, din pacate ptr mine). Ref la sali de sport- stiu ca langa Aubenarie pe Cote vertu este un club; pretul din auzite este 200 /an ca membru+10/luna, poti merge cand vrei, sala si aerobic; Femmes Fitness cred ca se chiama.
Ana, chiar asa, te muti? din Qc, asa cum ne-ai zis candva?
Olga, am sa incerc si fixativul asta, de la Garnier Frutis am o spuma, dar nu mi-a priit, parul meu este moale si gras pe deasupra, asa ca ange - eu nu folosesc balsam, ca nu mai sta parul in veci si asa vantul imi da de furca. Cand vad cate o tipa iesita ca din cutie mooor de ciuda ca al meu nu sta si-mi vine s-o intreb ce foloseste, parul meu nu vrea sa stea si pace, aaaah si mai este si drept, de parca n-ar fi fost de ajuns restul
Noi
khristin spune:
Oana, subscriu la ceea ce ai scris referitor la viitorul si educatia unui copil...motivele materiale de pe lista emigrarii nu constituie o prioritate pt. toata lumea
noi si poze mai noi
laurajr spune:
Fetelor, explicati-mi si mie va rog o chestie :
Baby-shower-ul se organizeaza de tanara mama sau eo surpriza organizata de prietenele ei ?
Noi ne mutam la casa noua dupa 20 oct si as vrea sa fac un baby-shower cu colegele mele de serv, dar parca imi amintesc ca nu ea organizeaza, ea participa doar si primeste cadouri !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 27 sapt si Ioana Nazdravana
pitilache spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am reusit sa mai intru. Dupa sosirea baiatului am intrat repde in branza! Scoala, alergat cu servici si tot tacamul. De abia v-am prins din urma!
Am vazut ca dezbateazti problema cursurilor extrascolare. Si noi l-am dat pe Seba la tot felul de activitati: inot, hockey, schi, pian. Noi sa fim sanatosi sa-l putem duce peste tot. La inot sunt cursurile Croix Rouge organizate pe 10 etape si costa cam $65 pentru cam 6-7 saptamani parca, o etapa. La sfarsoit primeste o evaluare si i se spune la ce etapa sa fie inscris mai departe. La ski l-am dus la Mont Rigaud si a fost super incantat, 2 luni parca vreo $200. Si lista continua...
Va las acum, ca ma duc sa-l scot din cada!
Va pup,
Roxana
columbiana spune:
ange, cu mare placere, saptamana viitoare daca voi fi acasa dau de stire:)) si ne vedem la o cafea; eu am lucrat, miine mi se termina contractul actual ( 6 luni) si cum bate vintul inca pe la ofertele de joburi, se pare ca voi face o pauza (pentru ca la orice nu mai merg, astept ceva sa-mi convina)
da, sper ca vom reusi sa ne mobilizam sa plecam din Quebec pentru ca nu mai am nici un serviciu, nici o terapie pentru fiul meu si in Alberta se asigura pina la 18 ani; altfel ma stringe-n spate cind dau ochii cu preturile caselor de acolo, ne-am instalat aici si ne place, dar copilul chiar mai are nevoie de terapie si eu sunt cam disperata de batut la usi chebecoase degeaba.
agentii iau comisioane 4-8% si la o casa de aprox.200k mi se pare o avere 8-16.000$; o sa incerc s-o pun pe duproprio...sa vedem.
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
columbiana spune:
apropo de scoala, am o intrebare la voi, parintii de scolari: fiu'meu a venit azi cu manualele (clasa 1) si are manual de religie catolica; eu il inscrisesem la morala- se pare ca-i singurul din clasa, acum nu stiu ce sa fac ca nu-s de acord deloc sa mi-l imbicseasca cu idei despre pacate, frica si pedepse ( m-am uitat fugar prin manual si am vazut poze cu oamenii facind matanii, etc)dar daca e singurul, ii asigura alta ora numai lui, de morala?
voi cum ati procedat, i-ati inscris la religie?
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
ange spune:
Ana,cand ai timp dai de stire.
Despre religie nu stiu ce sa-ti spun.Maia face morala.
Chiar astazi avut prima ora de morala si este foarte incantata.Cred ca le explica tare frumos ca a ramas tare impresionata.
Mi-a spus cum Doamne,Doamne a facut lumea in 7 zile.Mi-a explicat ea ce a facut in fiecare zi si apoi la a 6-a zi mi-a spus asa:" mami.dupa ce a facut Doamne tot pe Pamant s-a asezat pe un nor si privea pe pamant ce a facut.a vazut el ca nu e asa frumos fara oameni si atunci in ziua 7 a facut si oamneni"
Frumos nu?
o seara buna.
pe maine.
ange spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Fetelor, explicati-mi si mie va rog o chestie :
Baby-shower-ul se organizeaza de tanara mama sau eo surpriza organizata de prietenele ei ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 27 sapt si Ioana Nazdravana
prietenele ei organizeaza.
khristin spune:
Laura, o prietena apropiata iti poate organiza baby shower-ul. Adica, iti contacteaza ceilalti prieteni, le comunica ca vor sa-ti faca o surpriza si tu te trezesti cu mosafirii la usa . De regula se face cam prin ultimele luni de sarcina. Daca vrei tu poti sa complotezi cu prietena in sensul sa te pregatesti putin cu prajiturele and so on....cadourile sint pt. bebelus (carut, baby bouncer, care mai de care sau sub forma de gift certificates. Sper ca te-am lamurit cat de cat
Mai ce fruntas e Quebecu....care a inceput scoala inaintea lu' Ontario....aici abia marti incepem
Cristina
noi si poze mai noi