Sezatoare canadiana (50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Ica am examen la Ordinul Infirmierilor si Ana si eu imi doresc un job cit mai repede, cit mai bun si cit mai lejer
Ma tot uit pe emploi Quebec dar mare lucru nu e afisat pe acolo, voi cum va cautati job?ce modalitati abordati? asta chiar ma intereseaza...

zi faina!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ica,tot la bloc?Are curte in spate?Eu am stat la casa in RO si vreau un apart cu un pic de curte in spate!

Ange , am sanse in Laval?Exista 4 1/2 cu curte in spate si cu chirie mica?Am vazut cateva blocuri de acest fel si am vazut si in Montreal!

Moni viseaza la piscina ei in spate...una mica,mica...pana una alta trebuie sa ne angajam si sa invatam franceza!

Ange,am intrebat o colega din RO(ing horticol) si astept raspunsul in legatura cu trandafirii!
Nici in Romania nu am avut parte de ei...stateam la curte,ii puneam si nu se prindeau!
Stiu ca trebuie udati in fiecare zi si le trebuie soare si caldura!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Voi stiti ce este examenul ''deontologie profesionala'' pt ordin?Unde aflu ce examene am de dat ca sa intru in ordin?

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurajr

quote:
Originally posted by Emilly

Donia spor la impachetat!!

Fetele, fiica-mea e pur si simplu indragostita de filmul"Veronica" si m-am gindit eu ca i-as face o bucurie daca ar vedea si "Maria-Mirabela" aveti careva filmul?in varianta electronica!?oare exista?nu ma pricep prea bine...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

http://www.sidi.ro/dvd.htm
De la adresa asta si-a luat un prieten filmele, le-a cumparat nevasta-sa aflata in Ro si i le aduce o cunostinta . Vei gasi pe site-ul asta si Amintiri din copilarie...e 70 mii dvd-ul si functioneaza ( dar cred ca doar pe calc ) .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 27 sapt si Ioana Nazdravana

Laura,oare prin posta pot fi trimise din Romania?

Gabi si Moni 15.10.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

gabid, tot la bloc, fara curte. Prefer asa (la bloc de beton) ptr ca gazi este in perioada in care invata sa mearga, sa apuce si tot asa ... la casa mi-a fost teama (din experienta unor prieteni) ca va trebui sa-i interzic multe lucruri (sa nu mai alerge, sa nu scape din mana, sa nu tipe), asa ca am ales tot bloc desi as fi vrut la casa. Chiar gasisem sa inchiriem la un duplex, pe langa parc, un 4 1/2 cu 560$ (nimic inclus), eu zic ca era ok, si daca nu ne luam casa probabil ca ne vom muta in chirie ... la casa, cand va fi gazi un pic mai marisoara. Am vazut de inchiriat la case si la unele din ele ai acces si la curtea din spate

Emilly, Succes !!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Fetele din Toronto,

Cum va descurcati voi cu parcarea cand mergeti la Ontario Place? Am fost acum doua luni la CHUM picnic, am nimerit parcarea nenorocita dupa 2 ore - venim de la Don Mills cu Steels numai pe autostrada, apoi ieri la EX am stat in trafic o ora si jumatate, si am parcat la 15 min de mers pe jos. Sa mai spun ca am mai avut tentative esuate de mers acolo, inclusiv Ontario Place si dupa ce am petrecut 1-2 ore in trafic, ne-am schimbat destinatia! De fiecare data cand mergem la Ontario Place e nebunie, ori nu nimerim noi drumul corect, ori ne alegem momentele nepotrivite.

Si tot petru cele din Toronto... E vreun loc de unde as putea sa cumpar mezeluri proaspete si de calitate? Pana sa se inchida Don Mills luam de la nemtii de acolo, acum sunt cam in ceata, iar cu magazinul romaneasc am avut cateva "experiente" neplacute.

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Buna fetelor,

Ica am examen la Ordinul Infirmierilor si Ana si eu imi doresc un job cit mai repede, cit mai bun si cit mai lejer
Ma tot uit pe emploi Quebec dar mare lucru nu e afisat pe acolo, voi cum va cautati job?ce modalitati abordati? asta chiar ma intereseaza...

zi faina!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Si pe mine ma intereseaza ... am incercat la catev agentii... nu-mi par seriosi ... jobboom, workopolis, journal de montreal .... nu am vazut nimic care sa merite ... cele mai multe au doar multe sarcini de servici pe banuti putini

Ange, ce-ai facut cu butoaiele?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Dana eu cumpar de la nemtii din Mississauga si iar sunt inebunita de mezelurile de la magazinul unguresc din Etobicoke. Acum sunt mai departe de casa noastra asa ca cel mai des cumpar carne de la Fortinos. Cu restul am avut surprize cam des.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor din Montreal, cunoaste cineva zona de pe linga statia de metrou Sherbrooke? Ne-ar interesa si pe noi ceva cu curte in spate si nu mai sus de etajul unu (ca am eu o problema!) si la o chirie acceptabila. Am gasit niste scoli publice interesante pe acolo si as vrea sa stiu cam ce chirii si conditii de locuit sint...

Valeleu... ma vait, am fost la primul curs astazi la care voiam sa renunt, ca m-am inscris la trei si eu nu vreau decit doua sa iau. E un curs obligatoriu, frumos si interesant, dar greu, mai ales pentru mine, cu nivelul de limba si timpul putin pe care il pot pune la dispozitia scolii. Miine am doua, unul de franceza si unul optional, care sper sa fie mai usor. Cred ca ramin cu ultimele, si asa mi se pare mult si greu.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapinou spune:

Buna fetelor din Montreal,

Am o mare rugaminte la voi...recomanda-ti si mie un medic ginecolog, ma pregatesc pentru un bebe, primul, am sperante ca luna asta am ramas insarcinata, dar sunt cam dezorientata din cauza ca aici nu cunosc nici un medic.

Va multumesc si astept cu nerabdare recomandarile voastre.

V-am pupat!!!!

Mergi la inceput