Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 26
mariana tache spune:

Fetelor, mi-a fost f dor de voi! Eu am avut o perioada nebuna, cu calatorie si f mult de munca. Acum mi-am mai revenit, desi urmatoarele zile sunt tot nebune. E f tarziu; sunt obosita, dar am vrut musai sa intru deoarece se apropie data de 18 si incepem daneza.
Sa stiti ca nici eu (ca si Luna) nu am indraznit sa ma urc pe cantar zilele astea; sunt sigura ca m-am pricopsit cu ceva kg in puls (am mancat oribil in calatoria mea + nu am alergat); asa ca imi las "surpriza" pe luni dimineata ca sa ma ambitioneze mai tare.
Luna, cum a fost in concediu? Hai cu povesti (poate si cu poze
)
Danitin, Ellej, multumim ca nu ati lasat grupul de izbeliste! 
Bine ati venit: nemary si miti
Nicoleta, nu esti singura care calca pe alaturi; important e sa vrei totusi sa ajungi la final!
Acum fug la somnic!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Am uitat: Luna, ce mancam luni? ca nu mai stiu!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
miti2004 spune:
fetelor va multumesc pt primire 
eu de miercuri o sa incep cura de slabire, pt ca marti pleaca mama acasa in Romania...si cu ea nu prea am tinut cura de slabire, mai ales ca abia am nascut de 3 luni...
dar de miercuri trebuie neaparat !
pupici,
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Luna75 spune:
Mariana,bine te ai reintors si tu printre noi.Vacanta a fost placuta,in marea parte a timpului am stat la malul marii,piscina ,ne-am relaxat.Omanul nu are prea multe atractii turistice deci nu prea am avut ce vizita.
In una din zile am facut o vizita a capitalei,mi-a palcut foarte mult acolo,totul construit in stil traditional- arab,foarte frumos.Localii sunt foarte de treaba,primitori,gata sa ajute oricand.
Mancarea si ea,mai mult decat apetisanta deci o vacanta reusita.
Cu meniul de maine revin mai tarziu.Nici eu nu imi amintesc exact ce mancam maine,dare u sunt foarte pregatita psihic pentru dieta si oricat de grea ar fi nu voi renunta.
Miti,iti urez si eu bine ai venit printre noi.Cred ca nu trebuie sa iti faci multe probleme cu dieta deoarece ai foarte putine kilograme de pierdut.Se pare ca tu ai fost o graviduta serioasa,nu te-ai "indopat"prea mult.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Iata si meniul pentru maine:
D : 1 ceasca cafea + 1 cub zahar
P :2 oua fierte tare + spanac fiert + 1 rosie
S : 200 g. gratar vita + salata verde cu zeama lamaie
Pofta buna !
Azi merg sa imi cumpar lucrurile necesare pentru urmatoarele 3 zile :
spanac,sunca,salata verde, telina (daca gasesc)restul am.
Olim,pe unde esti ? Te asteptam si pe tine .
danitin spune:
Ciao, fetelor! Ce ma bucur ca ati revenit!! Mai ales ca am cu ce sa ma laud. Am ajuns la 70 1/2 ceea ce ma face sa sper ca pana in 20 sept. ajung la 70 cum mi-am propus.
Luna mie perioada aia cu luna nu mi-a folosit. Am avut o pofta de mancare nebuna, noroc ca am avut mult de alergat ca altfel cred ca o luau kg mele iar in sus.
Miti, bravo tie, eu cand avea spiridusul trei luni in afara de ceaiuri pt. alaptat, colici, schimbat in miez de noapte si mii de griji nu mai reusam sa fac si altceva. Prima vizita la coafor am facut-o cand avea Spiridusul 6 luni.
Mariana, vezi ca ti-o iau inainte! Ia sa vedem acu, ce da rezultate mai bune dieta daneza sau neconventionala mea. Tocmai imi storc creierasul sa vad cu ce as mai putea sa o imbuntatatesc daca scad sub 70.
Grati 6 kg in doua luni am slabit si eu si nu am tinut asa regim drastic. Pentru miscarea + regimul vostru m-as fi asteptat la mai mult.
Nadyana fiecare are metoda ei. Eu incerc sa mananc cat mai putin, fara sa ma infometez dar si fara sa renunt la ceea ce-mi place, sa beau cat mai multe lichide pe zi, iau Lipostop si fac miscare tot asa numai cum imi place adica alergare si dans.
Dragelor ne auzim luni si sper sa pot sa anunt cat mai repede 70!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Danitin,sa urmaresti faza urmatoare- de crestere-din 24 pana pe 8 octombrie-in perioada asta se slabeste mai greu si poftele sunt mai accentuate.
In general la mine,calendarul lunar se potriveste foarte bine.
Felicitari ca esti aproape de 70.Sunt curioasa si eu maine dimineata cu ce greutate ma prezint.Unul in plus am sigur ca nu mai am burta plata ,dar tare mi-e frica de cantar.
Luna75 spune:
Mariana,se pare ca am ramas doar noi doua pentru daneza,am vazut ca Olim s-a angajat la Scarsdale.
Scarsdale-ul parca e mai usoara decat daneza insa eu deja m-am pregatit psihic pentru daneza si ma tot amagesc ca poate e adevarata treaba cu schimbarea de metabolism si nu ma voi ingrasa o perioada daca mananc normal,fara excese.
Sper ca si tu esti la fel de hotarata ca si mine-mai ales ca Danitin
a aruncat azi manusa-cine va slabi mai repede ?
Ellej-tu nu vrei la competitie- esti in categoria mea-chiar daca esti mai inalta decat mine.
Poate daca e concurs ne mobilizam mai bine,oricum toate vom fi invigatoare daca pierdem chiar si 2-3 kg.