Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 25
danitin spune:
Vai, se simte absenta Lunei, a Marianei, a lui Ellej... ele sunt nucleul grupului, dupa parerea mea!
Oricum, eu am un anunt important de facut. Am mai slabit un kilogram, am acum 71 STABIL
!!!
Ieri am reusit sa respect detul de bine programul cu mancare - miscare - apa - pilule ajutatoare. Am ratat doar ceaiul de seara ca eram prea obosita cand am ajuns acasa ca sa mai am chef si de el si, in plus, m-am cam lacomit la salata de vinete. In schimb am inclus in program o chestie care chiar imi place. Am un CD cu muzica de relaxare pe gustul meu, adica nu din aia de te toropeste ci destul de antrenanta, cu influente celtice si sunete din natura - stiti voi, ciripit de pasarele, valuri, ploaie - mi l-am pus de dimineata - dureaza 15 minute si ... am dansat! Cum mi-a venit mie.... siti ce bine m-am simtit dupa....
Va doresc si voua succes in lupta cu kg. iar eu vreau sa ajung pana in 20 sept. zile la 70 de kg.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
Danitin, intru ceva mai rar pentru ca sunt multe schimbari in momentul de fata si n-am timp de absolut nimic. As vrea sa va pot spune ca am mai slabit, dar am tot 61 kg. dupa ce termin cromul poate incerc alte metode, nu stiu nici eu prea bine.
Iti urez sa slabesti cat mai repede si tuturor fetelor din grup ... asijderea.![]()
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
danitin spune:
Apoi dragelor, slaba miscare pe aici! Ellej ocupata tare - a propos, merci ca ai raspuns - Luna o fi prin sultanat, Mariana cine stie pe unde scapa de kilograme. Eu nu ma pot lauda cu mare lucru, la din contra... Azi am mancat cam aiurea, am avut o zi super stressi acum iesim cu colegii in oras. Asa, fara trupa de suport e cam greu... eu tot mai sper ca ne reintalnim.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
belnicol spune:
Eu cel putin nu prea mai intru pentru ca nu vreau sa va descurajez si pe voi. A mers tare prost in ultima vreme, sint cam dezamagita de mine. Se apropie menstruatia si in perioada asta am un apetit nebun si nu prea reusesc sa-l infring. Sper sa-mi revin cit mai repede si sa-mi pun ambitia la munca. Pina atunci am sa stau mai in umbra, citindu-va doar. Mult succes.
Nicoleta si Matei
danitin spune:
Lasa, Belnicol, si la mine e cam tot asa. Am ajuns inainte de ciclu, nu mai alerg, in schimb pofta de mancare ... e de groaza. Totusi, parca ma simteam mai bine cand mai va auzeam si pe voi vaitandu-va sau bucurandu-va de vreo realizare.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
Hai sa nu va las singure, sa ma vaiet si eu... Am avut ieri o criza de bila groaznica, am vomitat si m-am tarat pe la birou toata ziua. Azi e ceva mai bine dar ca un facut si mie mi se apropie acea perioada a lunii si sunt balonata. Tot e ceva ca macar nu ma doare deloc, am prietene care se simt ingrozitor.
poate cu bila asta sa ma indemn la regim si sa mai slabesc un pic
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Fetelor ma intorc si eu printre voi.Prefer sa nu dau raportul in ceea ce priveste kg.deoarece nu am avut curajul sa ma cantaresc dupa venirea din vacanta.
Nu pot spune ca am facut excese culinare insa nici nu pot sa spun ca am mancat cu cap mai ales ca stiam ca de pe 18 ne apucam de daneza
Sport am facut o singura data din lipsa de timp chiar daca era o sala foarte bine dotata si plaja lunga tocmai buna de alergat (insa pustie).
Felicitari Danitin si Ellej pentru kg.pierdut si mult succes in continuare.Am inteles ca voi doua nu sunteti doritoare de daneza-oricum de slabit se poate si in alte feluri-totul e disciplina si perseverenta.
Ellej,am inteles ca tu ai tinut daneza si nu a dat rezultatele asteptate.Ai tinut toate cele 13 zile ca la carte,sau ai abandonat pe parcurs ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nadyana spune:
Fetelor, cum ati reusit performantele astea?Alea din listuta sunt kg. de la care ati plecat voi si la care ati ajuns?Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie cum sa fac?De can nu mai fumez am pofta de mincare si cred ca am pus vreo 3 kg. jum.
grati.ela spune:
Fetelor, dieta sotului meu cu care a slabit 6kg in 2 luni: 1h gym in fiecare dimineata dupa ce a rontait 4 samburi de migdale; lapte cu cereale sau fructe la md; salata cu branza sau cu carne la gratar (carne doar de 3 ori/sapt) sau o masa de nuci la pranz dupa care fructe apoase pana seara (pepene, struguri; prune doar pana la ora 20). Dieta mea cu care am dat jos 7,5kg in doua luni: la fel cu a sotului in ceea ce priveste mancarea dar eu fac aquagym de 2-3 ori/sapt si gym 20 min in fiecare dimineata. E drept ca am avut un program intensiv de proceduri balneo (in total 20 zile) care m-au ajutat sa scap din prea mareata celulita. Succes!
Luna75 spune:
Nadyana,Din pacate ceea ce ai vazut tu sunt kg.pe care tindem,de pierdut s-au pierdut cam putine per total dar daca vrei sa scapi de kg.in plus nu te descuraja ca se poate.
Gratiela
Sper ca intr-o zi sa ajung si eu la Efosan sa fac cura aceea pe care ai mentionat-o la un alt topic.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.