Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 24
nemary spune:
multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe lista ambitioaselor.
sper sa cobor cat mai rpd la 50 kg, cu toate ca ma chinui cam de mult de timp.
tocmai ce m-am intors de la masa. am mancat o mare salata de rosii cu castraveti si branza si o felie de paine. sper sa nu mai mananc nimik pana maine dimineata.
o zi minunata,
Mari
ellej spune:
Mariana nu m-as inscrie, eu am tinut-o deja si nu mi-a fost usor. Iar rezultatele in cazul meu au fost 2 kg date jos din care unul pus la loc. Pentru mine e prea solicitanta pentru doar un kg. Dar sunt sigura ca la alte persoane merge, doar ca la mine n-a fost sa fie.
Luna, ti-am facut modificarile cu parere de rau, dar esti ambitioasa si sigur dai jos ce ti-ai propus.
Ei, daca voi vreti sa stiti ce e aia o trasa-n rom la farfurie va zic:
Se iau 2 bucati clatite (mari) se "perpelesc" un pic in tigaie cu rom, dupe care se adauga (cu generozitate) miere, nuca pisata si sos de ciocolata. Pofta buna!
Si tineti cont ca am mancat mai multe...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
danitin spune:
Ellej, reteta asta cu rom e numai buna de inclus in lista cu alimente indicate in cura de slabire deschisa cu hamburger-ul meu!
Auziti fetelor, chestia cu seful cel nou se ingroasa. Ne-a chemat astazi seara la carnaciori prajiti si bere... nu stiu daca am facut bine sau rau dar am refuzat, eu si inca o colega. Am inteles ca ne cunoastem, am inteles ca iesim o data la o asemenea chestie, dar nu cred ca e o.k. sa devina obisnuinta... Oricum refuzul il trec la inca o realizare in regimul de slabit, chit ca tare as fi poftit 
Salut si succes1
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
miti2004 spune:
fetelor, vreau si eu in grupul vostru: am 56 kg si vreau 51 kg...am nascut acum 2 luni jumate si am 56 kg de la 2 sapt dupa nastere ( ajunsesem la 63 kg ), insa vreau ca inainte : 51 kg.
nu mananc mult dar pt ca ii dau celui mic sa pape la 3 ore inclusiv noaptea simt nevoia de dulciuri
( si asa sunt o mare mancatoare de ciocolata ) si din cauza asta nu pot slabi...dar vreau .
ma primiti ?
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
miti2004 spune:
mentionez ca cel mic e pe lapte praf, deci eu pot manca ce vreau eu.
miti, mamica de 
belnicol spune:
Salutare fetelor. Stiti ce am facut eu asta-noapte ? Am fost la o nunta! Mincarea a fost proasta dar tot am bagat cite ceva la ghiozdan, si macar daca as fi dansat sa mai consum ceva dar ... muzica aia nu mi-a atins nici o coarda, nimic, asa ca am taiat-o pe la 2 ca nu se mai putea. Am lasat neatinsa o ditamai farfuria cu cartofi prajiti, vreo 2 feluri de carne prajita si gogosari in otet. Otrava curata. De prajituri nu m-am atins. Of, nu suport nuntile.
Eu tot 57! 

Nicoleta si Matei
danitin spune:
Ciao, fete ambitioase! Cam slaba miscarea prin zona. Eu, din pacate, nu am cu ce ma lauda. Oscilez intre 71,5 si 72,5 ... asta e, adevarul ca in weekend nu m-am abtinut de la mici rasfaturi culinare. Oadata cu inceputul saptamanii sper sa-mi mearga mai bine mai ales ca am scapat de doua motive de stress, iar nervozitatea imi declanseaza o pofta de mancare de-a dreptul distructiva

Luna, faza cu luna nu tine la mine!!!!
Sa vezi cum salivam dupa tot ce vedeam in weekend-ul asta!!!
Mariana tu cum stai? Tot in jurul lui 71 gravitezi?
Belnicol asa e cu evenimentele aste, nunti, botezuri, mese cu prietenii... Oricum, daca as avea eu greutatea ta ...
m-as numi!
Miti Bine ai venit! Sper sa fie de bun augur pentru tine... Da de ce nu merge alaptatul?
Bun, fiind inceput de saptamana imi propun: sa nu mai uit sa iau Lipostopul ( a propos, termin o cutie, oare am voie sa incep alta?), sa BEAU MULTE LICHIDE - nu stiu ce am patit dar saptamana trecuta parca eram camila in desert, putea sa nu existe apa, sa beau in fiecare seara un ceai de slabit, sa nu mai cad in ispita la cina, sa alerg dimineata si sa fac ceva exercitii asa, mai usurele. Obiectiv: pana lunea viitoare vreau sa ajung la 70
Va doresc si voua succes!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
nemary spune:
bine ai venit MITI.
parerea mea este ca nu tb.sa exagerezi cu regimul, chiar daca nu alaptezi. ar fi mai indicat sa mergi la o sala de gimnastica si la masaj.
eu din pacate nu am reusit sa rezist si am mancat aseara inghetata si napolitane cu menta si lamaie. super bune 
o zi minunata,
Mari
ellej spune:
Miti esti pe lista, bine ai venit.
eu am scapat de surplusul de la mare, deci sunt tot la 61 de kg si am inceput sa iau crom, sper sa dea rezultate. Pe cat pot incerc sa mananc disociat.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
miti2004 spune:
dragelor, azi am inceput ziua cu 55 kg...asa arata cantarul meu electronic, m-am cantarit si in baie si in bucatarie ( e gresie pe jos ) ca sa vad daca arata la fel...e luni si vreau sa incept o saptamana noua cu dreptul !
cu mersul la sala sau gimnastica pt mine din pacate nu prea se leaga, nu imi place sa fac sport pt a slabi...daca as schia, innota...ar fi altceva, dar pur si simplu nu o pot face pt a slabi, am avut neinnumarate tentative soldate cu esec...asa ca prefer sa o las mai moale cu dulciurile ( nu renunt de tot ) si cu mancatul aiurea...incet-incet sper sa ajung la greutatea dorita.
miti, mamica de