Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Ma bucur ca incepem dieta daneza, sper sa se inscrie mai multa lume.
Cat despre cola, mariana chiar nu m-a putut abtine, si cred ca am mai spus am fost mare, adica 4 litrii pe zi, si uneori chiar ma mir ca beau doar una din cand in cand.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Salutare, am revenit de la mare cu 1 kg in plus si foarte hotarata ca pana la sfarsitul anului sa ajung macar pe la 58, desi obiectivele raman aceleasi, doar ca se pare ca nu-i asa de usor cum credeam eu.

N-am reusit sa intru mai devreme pentru ca am mult de lucru si nu mai stiu de capul meu. La mare am mancat numai nebunii si cea mai cea e trasa-n rom la farfurie (daca ati fost prin vama...) .Nici nu vreau sa va spunce contine ca salivez deja.

Daca n-am facut toate modificarile cum trebuie va rog sa-mi spuneti, n-am reusit sa citesc chiar tot.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Asa deci...lipseste omu cateva zile de pe-aici si gata, v-ati pus de acord sa incepeti toate dieta daneza din 18 .
Eu vad ca de cand m-am intors din concediu, incep incet incet sa pun pe mine......cred ca in loc sa scad sub 70 ma indrept cu pasi repezi spre 71 , cel putin eu asa ma simt, mai grasa ca de obicei. Asa ca n-as vrea sa mai aman atata cu dieta.
Iar de pe 18 mi-e aproape imposibil sa o tin, ca pe 28 ii chef mare la noi, si sigur n-o sa pot tine nici o cura atunci. Si ca sa incep ceva ce nu pot termina....nu prea-mi vine. Asa ca eu cred ca o sa incep de lunea asta.
daca as reusi sa renunt la cola.....cred ca nu mi-ar mai trebui nici un regim . Asta o sa fie cea mai crunta incercare pentru mine in perioada asta, ca de restu nu ma plang, as fi in stare sa nu mananc nimic o zi, cu conditia sa am suficienta cola la indemana!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ellej ,bine te-ai reintors din vacanta.Nu iti fa griji pentru kilogramul in plus,nu e mult dupa vacanta.Nu prea am inteles ce e bunatatea aia despre care vorbeai.
De la mine poti sa scoti capul ala dragut si pune-mi si un punct negru pentru ca m-am lenevit.Cand ajung la 57,5 -astept inapoi capul frumos.Multumesc.
Danitin,cu luna e o chestie interesanta.Momentan sunt putin obosita ,insa sper sa fiu suficient de coerenta pentru a ma face inteleasa in legatura cu Luna si silueta.
In perioada Lunii pline si a Lunii noi sunt binevenite 2-3 zile cure de fructe deoarece corpul se dezintoxica puternic in aceasta perioada.
Perioada in care se slabeste cel mai bine este cea cand luna este in descrestere deci incepand de peste vreo 2-3 zile pana la Luna noua.In aceasta perioada corpul nu asimileaza bine hrana si nici poftele nu sunt asa de intense – deci perioada propice slabirii.
In cealalta perioada cand Luna e in crestere-deci cele 2 saptamani pe care abia le-am parcurs – poftele sunt mai mari si in general lumea slabeste mai greu deoarece corpul asimileaza foarte usor tot ceea ce primeste iar mai mult de atat poftele din senin si se cer satisfacute.
Mickkky,daca esti foarte hotarata cu dieta daneza e o perioada foarte buna pentru a o incepe chiar peste 2 zile,dar poate ca vei astepta pana luni.Interesant ca in general la toata lumea ii place sa inceapa cura de luni-insa citeam undeva ca orice actiune inceputa intr-o zi de luni nu are sansa de reusita.
Eu nu stiu daca e adevarat sau nu-dar in ceea ce ma priveste obisnuiesc sa imi incep dieta miercuri- zi favorabila pentru Gemeni si Fecioara,eu fiind Geamana cu ascendentul in Fecioara.
Bineinteles ca atunci cand incepem cu dieta daneza merg cu grupul-am inteles ca o incepem pe 18 deci tot luni-sper sa fie cu succes.
Mariana,urmareste si tu daca azi si maine obosesti mai repede decat altadata cand alergi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Luna, de ce? datorita lunii pline? o sa urmaresc, dar aminteste-mi sa-ti raspund la treaba asta saptamana viitoare ca pana atunci nu mai intru pe dc. Iti doresc un concediu linistit, odihnitor; sa te intorci cu forte proaspete.

ellej, bine ai revenit! te inscrii si tu la daneza?

Mickyyy, daca nu ai venit cu un raspuns m-am reprofilat, mai ales ca-mi convine mai mult 18; dar nu te intrista; oricum ne suprapunem o saptamana cu dieta si in +, cand noi vom dispera tu vei fi terminat si o sa ne razi in nas.

Danitin, bun sef!

Olim, beai 4 l de cola/ zi??? pai numai la astia sa renunti si sigur slabesti!

Fetelor vreau sa va zic ca nu mai intru pe dc pana luni sau marti. Asa ca va doresc spor la slabit, un weekend reusit si sa ne "auzim" cu bine.
toate fetele ambitioase!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare fetelor. M-am abtinut eu sa intru pe aici ca mi-e tare rusine de voi dar asta e ... nu rezist prea mult. Iesirile mele si-au pus amprenta puternic, asa ca va rog sa-mi dati bulina care mi se cuvine drept pedeapsa. De la 56 kg cu cit ma intorsesem de la mare iaca am ajuns iar la 57. Si trebuie s-o iau de la capat. Dar am sa profit de perioada de care spunea Luna si am sa bag si eu numai fructe, poate iese ceva. Eu la daneza nu ma bag fiindca nu sint in stare sa tin nici o dieta. Cel putin nu in momentul asta. Dar voua va urez mult succes.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Din fericire ieri am fost suficient de ambitioasa sa alerg dimineata iar seara sa fac o tura de pilates asa incat kg 72 coboara spre 71! Poate reusesc ca luni sa raportez 71, asta cu atat mai mult cu cat al meu sotior lucreaza sambata si nu reusim sa plecam la casuta, deci nu gratar, nu mici, nu bere.
Vad ca mult va pregatiti deja de weekend. Va doresc sa va fie unul placut si ne auzim cel mai probabil luni. Oricum...
Luna super interesanta faza cu luna plina, chiar trebuie sa urmaresc daca ma influenteaza...poate vin niste zile in care nu o sa tot dupa tot ce vad. A propos, stii ca ma laudam ca din partea mea dulciurile ar putea sa nu existe, ei bine mi-am cumparat o cutie de praline belgiene si am incuiat-o in bar! Altfel cred ca o dadeam gata intr-o zi...
Mariana, fain seful, da dupa ce i-am povestit noi toti ce si cum, ce greutati, ce lipsuri ce nevoi a zis omul ca se mai gandeste daca vine in firma asa ca am impresia ca i-am baut berea pe degeaba
Belnicol esti din specia mea. Nici eu nu suport dietele. Da stii ce incerc? Sa reduc tot ce pot. Adica, de dimi am mancat oua si nu mi-am pus ca de obicei unt pe felia de paine, la amiaza incerc sa nu mananc deloc paine, seara sa nu depasesc o felie, etc.
Ellej da spune-ne si noua cu e cu romu-n farfurie ca numa dupa cum suna!

Va doresc succes in continuare .

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fetelor,eu va doresc toate cele bune.Sa nu mancati mult,sa slabiti si sa ne intalnim pe 18 cu forte proaspete.
Azi la ora 22 va fi Luna plina deci de maine sep oate incepe orice cura de slabire cu dublu efect.Mult succes.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Mai luna chiar ma gandeam la o cura cu supa de varza, adica mananc normal si beau zeama de varza, are efecte bune.
Mariana, am baut 4 ltrii pe zi, de 8 luni nu mai beau aceeasi cantitate.
Va doresc tuturor o zi frumosa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

salutare fete ambitioase! eu nu tin o dieta anume, doar ca nu mai mananc dupa ora 19. sau daca topaie soriceii prin stomacelul meu mananc iaurt cu fulgi de porumb. Iar la serviciu mananc cat mai putina paine, in unele zile chiar deloc.
din pacate rezultatele nu s-au vazut in mod spectaculos, daca pierd 1kg in 2-3 zile, il pun la loc in 20 min . ce sa fac, sunt tare pofticioasa si nu rezist in fata prajituricilor. chiar aseara am comis-o, si rau de tot, am mancat vreo 4 mini pe la 11 noaptea.
dar o sa recuperez eu, pt ca sunt in renovare si nu prea mai imi sta gandul la mancare.
abia astept sa ma mut in casa noua, mi-a promis sotzu' ca mergem sa alergam in fiecare dimineatza. sper sa si reusim.
si felicitari fetelor care incep dieta daneza.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput