Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mariana, din pacate nu e vorba de o vacanta autentica care tine saptamani intregi.Imi iau o saptamana libera ca sa iesim putin din casa .Ne-am propus sa mergem in Oman,tara vecina cu noi- mult mai linistita decat Emiratele.Sper sa vin in Ro.anul viitor.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Mariana, si eu as vrea sa tin dieta daneza ca mi se pare mai usoara decat celellate.CE ZICI NE APUCAM DE TREABA?
vA DORESC TUTUROR O ZI FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Io ma tin tare, dar sa vedem si cu ce rezultat?

Luna, vacanta placuta in Oman. Mie mi-a placut foarte mult acolo, desi m-am simtit ca intr-o statiune balneara Intr-adevar, fata de EAU parca esti la tzara

Fiindca ati pomenit tu si Mariana de topicul juristelor, am cetit si eu un pic pe acolo si m-am bucurat sa aflu ca avem pana si aceeasi profesie

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fete ambitioase! Si harnice ca vad ca ati postat serios de cand nu am mai intrat eu. Iaca ce faza am patit, exact invers ca la Mariana: avem ceva schimbari pe la serviciu, din alea stressante. Si ieri seara, dupa o zi numai de sedinteli si nervi zic colegii sa iesim la o bere. Initial am rezistat eroic dar cand a venit sotiorul sa ma ia si a anuntat ca si lui ii e pofta am cedat. Am baut o bere la halba! Iar dupa asta, grozavie, tot sotul zice ca i s-a pus pofta de hamburger si mananc si eu unul pe langa el. Dimineata nici nu-mi venea sa urc pe cantar, ma gandeam deja la bila neagra. Si cand colo, surpriza, Dl 72 a deventi 71 1/2. Voi va imaginati ce dieta beton ar fi aia cu hamburger seara? Ei, promit sa nu mai repet ca sunt sigura ca nu tine faza.

Mariana sa-ti traiasca fiisorul, super pozele.
Luna iti doresc vacanta placuta dar ai sa ne lipsesti!
Nemary pai asta e una din problemele mele, pofticioasa fiind foc nu pot sa nu mananc macar o feliuta de carne la cina. Da cu ceaiul de soc ce e? Nu cumva e purgativ?

Azi imi incalc din nou dieta. La amiaza au avut la cantina ciorba de burta - febletea mea - iar pe deseara suntem invitati la niste prieteni si, intamplator am aflat ca ne asteapta cu salata de brocoli (cu maioneza) alta chestie la care nu pot sa rezist. Nu-i a buna....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Danitin
daca mai scapi cateodata la oala cu bunatati nu e nicio problema. mai rau este daca scapi cam des.
socul nu are efect purgativ, doar ca faci pipi mai des.
si 50-100g de salata de broccoli nu cred ca or fi foc. doar sa te poti opri la atat.
distractie diseara!

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Acum am mancat si eu si iarasi la calc.Niste piept de pui prajit si o cola.
Oricum azi dimineata cand mi-am luaty pantalonul pe mine, nu imi venea sa cred ca pot sa inchid fermuarul-.Nu ii port de 1 anToata lumea imi zice ca am slabit tare mult, dar cantarul nu prea.Oricum cand ma gandesc ca in iarna aveam 88 de kile si acum 81.5 tot nu e rau.Abia astept sa vad ce zice sotul cand se intoarce.
El cum nu ma vede 7-8 zile vede mai bine schimbul.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Countrygirl,mare dreptate ai cu Omanul.Greu l-am convins pe sotul meu sa mergem acolo-a cedat cand i-am spus ca vreau si eu sa vizitez un sultanat,ca republica ,regat,emirat am vazut.
Danitin de ceaiul de soc am auzit si eu ca ajuta la slabit,mie imi place mult sucul de soc facut acasa,iar pentru Fanta cu soc din Ro.facusem o adevarata pasiune.
Mariana,dupa ce ma intorc din vacanta,pe data de 17,sunt gata oricand sa incepem dieta,poate fi 18,20,21,indiferent.
La coarda ai inceput sa sari? Ceea ce ma bucura este ca esti ambitioasa si nu te lasi,chiar daca momentan tabletele iti franeaza traseul spre in momentul in care le vei intrerupe si vei slabi te vei minuna de muschii frumosi din dotare si nu iti va parea rau pentru efortul depus acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor amatoare de dieta daneza, ramane stabilit: incepem pe data de 18.09.
Pana acum ne-am inscris: Luna, Olim, Mariana.

Luna, cu coarda am lasat-o moale; nu am mai apucat sa caut si parca mi-a pierit interesul; nu ma certa, ca-mi revin; oricum trebuie sa gasesc o modalitate de a face sport pt la iarna. Abia astept sa trecem la treaba cu dieta asta daneza, ca ma disper cand stiu ca alerg si nu slabesc deloc! Dar nu imi pare rau; in timp ce alerg imi imaginez cum se fac mai elastice vasele mele de sange si cum scap de ateroscleroza , cum mi se curata plamanii pe care i-am afumat timp de 11 ani (m-am lasat de fumat de 1 an ), cum voi ajunge eu la 80 ani si voi alerga pe stadion etc etc.

Ina, te salut colega de breasla

Olim, esti mare figura; ieri ne spuneai de marea schimbare din viata ta si azi bei cola! Eu stiu ca minunile tin 3 zile nu una .

Danitin, as vrea si eu dieta asta cu hamburger; se poate sa-mi dai reteta ? Felicitari! M-ai intrecut .

nemary, tu nu ne zici cum stai cu dieta, cu kg?

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Deci pe 18 dimineata,o sa ma pregatesc sufleteste pentru eveniment.
Peste 2 zile avem luna plina dar de data asta nu voi face nici o cura insa daca cineva vrea si are posibilitatea sunt binevenite 2-3 zile de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Azi nu am vesti deloc buneIeri dupa amiaza seful cel nou ne-a invitat pe noi, sefutii, la o sedinta sa ne cunoastem mai bine ... la o terasa cu bere si pizza. O bere+o felie pizza + salata de broccoli de care va spuneam au facut ca kg.72 sa tinda spre 73
Mariana dupa cum vezi nu ai sanse sa ma intreci ca fac ce fac si revin spre 73. Iar eu nu am nici macar ambitia de a ma apuca de daneza.
Luna ce-i cu luna plina? Cand pleci in sultanat? Cat despre socata imi place si mie la nebunie da-i cu zahar. Am sa incerc ceaiul se soc.
Nemary de bine ce m-am distrat vedeti si voi ce am reusit sa fac din planul meu de a ajunge la 71 saptamana asta.

Va las deocamdata ca am de treaba mai ales cu sef nou pe cap!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput