Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 21
country girl spune:
WOW Mariana! 40 de minute!!!!!!!
Nici macar la probele de educatie fizica din scoala nu putea alerga mai mult de 5 minute la proba de rezistenta!
Ca sa raspund la off topic, Ilinca inca nu merge singurica, ne cocosheaza pe noi sau muta scaunele prin casa![]()
Marturisesc aici ca de mancat am mancat in fiecare seara pe la 19:30, fiindca mai devreme nicicum nu mi-a permis programul. Din cauza programului si a mancatului la cele mai haotice ore am ajuns sa lupt cu cele 5 Kg pe care altadata le dadeam jos in trei zile!
Si nici de cele 100 abdomene zilnice nu m-am tinut! Merit o bila neagra.
Dar abia vieneri ma voi urca pe cantar. Dar cred ca urmatoarele doua saptamani voi slabi garantat, datorita evenimentelor.
Duminica placuta tuturor!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Luna75 spune:
Fetelor,fiind luni dimineata,nou inceput de saptamana, va doresc toate cele bune si spor la slabit.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
danitin spune:
Ciao, fetele si o saptamana frumoasa si plina de succese in lupta cu kg.
Asa, mai intai raport:
Asta inseamna ca in weekend m-am odihnit asa fain incat nu am reusit sa scap de dl. kg. 72 si trebuie sa ma lupt cu el saptamana asta. Daca pana sambata nu-i plecat de la mine merit
Dar a fost fain sambata si duminica, am fost la casuta noastra de vacanta si am mers intr-o mica excursie la un lac aflat la vreo 3 km. Acolo e asa de liniste si de bine, sunt locuri aproape nevizitate. E ca intr-un basm.
Mariana, eu am aplicat faza cu Carvolul pe la 6 luni - chit ca in prospect scrie crde 1 an - pentru ca nu o mai scoteam la capat cu un rest de raceala. In cutie sunt niste capsule gelatinoase care contin un ulei puternic mirositor. Se taie varful capsulei, se toarna pe o batista sau servetel textil si se pune suficient de aproape ca sa inspire vaporii si suficient de departe ca sa nu-l inhate. Faza se face peste noapte, in timpul somnului. La noi a dat de fiecare data rezultate.
Luna am inceput si eu masajul dar nu am ajuns inca sa-mi iau o crema speciala il fac cu cea obisnuita. Daca ai o idee as vrea sa stiu ce se poate face seara cand ma plaeste, pe la 11 o foame din aia de ma doare stomacul. Atunci e pentru mine momentul cheie al zilei...
Country - mult succes...
Olim - incerca si faza cu cat mai multe lichide. Teoretic nu e greu. Eu imi iau o sticla de 2 litri cu apa plata care imi place cel mai mult - Borsec - si o tin pe birou. De fiecare data cand plec/vin sau intrerup clampanitul beau un pahar de 200.
Dumitrulaura deci incepi si tu o noua etapa. Mult succes...
Va las ca am de treaba si inca din aia care nu imi place. Trebuie sa stau de vorba cu un tip cam tacnit si care mai are si un afer shave
asa ca....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
olim spune:
Salutare fetelor
Sunt tare bucuroasa, am mai dat jos un kg si am 81.5.
Stiu ca nu e mult, dar in general sambata si duminica eu mai pun pe mine, iar lunea am mai multe kile
.Sper sa o tin tot asa.![]()
Cat despre lichide, eu beau foarte multe, am ajuns sa beau si 5 litrii de apa pe zi![]()
Va doresc tuturor o saptamana buna
Luna75 spune:
Danitin,la ce ora iei ultima masa?
Cand ti-e foarte foame indiferent de ora poti manca fara nici o teama:un mar,morcov,pepene etc.sau iaurt,un pahar de lapte.
O alta alternativa un pumn de nuci,fistic,alune-(fara sare).
danitin spune:
Pai tinand cont ca ajung acasa dupa 19,00 cinez pe la 20,00. Incerc eu sa mananc numai o felie de paine cu ceva carne slaba si masline sau iaurt degresat. pe moment e o.k. dar, cum nu prea pot sa adorm mai devreme de 24,00 - asa sunt eu, cam insomniaca - pe la 23,00 ma paleste foamea. Si ma abtin, dar ma ia cu durere de stomac... Tare as vrea sa descopar ceva care sa-mi dea senzatia de satietate dar sa nu ingrase. Cu fructe am incercat, nu merge, parca mi-e si mai foame.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
mariana tache spune:

Imi cer scuze ca tot absentez, dar am o groaza de treaba si nu mai apuc sa intru in zona.
Vin si eu la raport si tot
: azi dimineata arata cantarul 72 kg. Am crezut ca lesin cand am vazut. Ok, nu am pretentia sa slabesc caci mananc orice (fara dulciuri, chipsuri sau alte rontaieli, fara sucuri), dar totusi... alerg 40 min! (azi am alergat fix 40). Si nu mananc dupa ora 18 (chiar mai repede)! M-am ambitionat sa alerg ca sa nu mai trebuiasca sa fac restrictii mari la mancare; am vazut ca nu slabesc asa ca m-am hotarat sa mai tin 2 saptamani o dieta stricta; dar chiar asa! sa ma ingras cand alerg...! mi se face rau, fetelor. Si va jur ca nu trisez; alerg seara de seara (intr-o luna am lipsit de la alergat 3 zile amarate!), iar dupa ora 18 nu mai mananc decat pepene! Eu nu stiu ce sa mai zic! Vorba Inei (country girl): alta data slabeam 5 kg intr-o saptamana, iar acum ma stradui de 3 luni si nimic
!
Luna, de cand vrei sa incepi dieta daneza? eu am zis ca din 18 imi convine; apoi am facut compromis si i-am propus la Mickyyy ca din 11 (desi nu-mi prea convine!). Tu de cand ai vrea? Sa nu incepi fara mine, pliz
.
Danitin, multumesc inca odata pt info; data viitoare cand am probleme o sa-i iau; acum i-au trecut muculetii. Nu te necaji pt ca nu ai slabit; ca oricum m-ai ajuns; am crescut eu
. Fara gluma, cred ca e important ca nu te-ai ingrasat!
Olim, succes cu noul regim de viata!
Ina, 100 de abdomene
??? waw! eu nu fac mai mult de 15 amarate! asa ca ... suntem chit; fiecare cu + si cu -.
Nasoala faza asta la Ilinca; chiar ca te rupe de spate; nu aveti rotobil? Nu stiu cum s-a intamplat, dar eu cu Simon am cam sarit peste faza asta (dar o stiu de la Stefan). Acum alearga prin casa (la propriu).
Fetelor, duminica am avut musafiri; l-am sarbatorit pe Simon; fiul meu a facut 1 an! Nici nu-mi vine sa cred ca nu mai e bebe!
Si vreau sa ma ma laud la voi; uitati aici la flacaul meu! ![]()
Acum fug la somnic ca i-ar e ora 1 si eu nu dorm
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,sa incep cu ceva optimist-am vazut pozele de ieri-foarte frumoase.Ii doresc
La multi ani!
si eu fiului tau.sa creasca mare ,frumos si destept.
Bineinteles ca mi s-a facut o
pofta de tort.Nu am mancat demult.Tortul e facut de tine?
Chiar iti pot intelege frustrarea,deoarece in mod normal,dupa o luna de alergat+carnitina trebuia sa pierzi in jur de 4 kg daca tinem cont ca in ultimii ani nu ai facut eforturi fizice deosebite.
Bineinteles ca nu trebuie sa te lasi batuta,continua cu alergatul si sa speram ca se va schimba ceva.Ma gandesc ca la tine problema principala sunt anticonceptionalele de care vorbeai odata.Chiar nu se poate sa le intrerupi?din moment ce oricum nu esti interesata de efectul lor
Pe 11 nici eu nu pot sa ma apuc de dieta,deoarece plec in vacanta,insa la intoarcere voi fi gata pentru "razboi"
Ma bucur ca tie nu ti se pare dieta prea dificila,sper sa o gasesc si eu putin mai usoara decat o gasesc acum.
Mai intra si pe la juriste,ca lumea iti duce lipsa.
Salutari la toate fetele.
nemary spune:
Danitin
din cate stiu eu nu este prea indicat sa manaci carne cu paine. daca iti place margarina incearca sa manaci cateva felii de paine cu margarina si cu branza si ceai de soc(ajuta la slabit)
o zi minunata,
Mari
mariana tache spune:
Luna, multumesc pt urare! Tortul e facut de mine si mama mea; a fost delicios
; a avut doar frisca din smantana de casa si fructe.
Si eu ma gandesc ca o fi baiul de la anticonceptionale, dar nu le pot intrerupe; am nevoie sa-mi regleze ciclul care a fost dezastru in ultima vreme; trebuie sa le iau 6-9 luni. Acum sunt la a 4-a folie. Si daca stau bine sa ma gandesc, de cand am inceput sa le iau cam stagnez cu kg. Groaznic; dar nu ma las.
De cand incepem dieta, ca nu ai specificat?
As trece bucuroasa si pe la juridice dar efectiv nu am avut cand; deabia fac fata la cele 3 subiecte de la care nu pot sa lipsesc (Clujul, copilasi de mart-aprilie si asta al nostru). Dar o sa mai trec, promit. Intr-o seara am avut intentia si cand am vazut cat s-a scris in lipsa mea am renuntat.
Ce fain ca pleci in vacanta! Unde? Veniti si in Ro?
toata gashca! O zi minunata.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!