Vreau sa-mi dau copilul la Engleza: UNDE?
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:
O sedinta dureaza 1h15'. E destul de scump gandind ca taxa este echivalenta cu cea a unui an de facultate. Problema sta in nr mare de cursanti dintr-o grupa.
dcop spune:
Si eu mi-am inscris fetita la Lexis.
O sa mergem la grupa prejuniori 1 pentru ca avem doar 5 ani jumate si am inteles ca sint doar 4 in grupa.
Ca pret e probabil mai scump decit un profesor particular(?), dar mi se par seriosi si sper sa avem rezultate. Ce folos ca la gradinita platesc 700.000 pe luna ca sa faca zilnic curs de engleza, daca in fiecare zi repeta aceeasi poezie timp de 2-3 saptamini (repeta in cor si nu-i corecteaza pe fiecare ca sint prea multi)?
Sper sa-i placa!
mami de dpitigoi
bran spune:
Fetelor,
vreau sa va multumesc pentru schimbul de idei. Pina la urma mi-am dat fetita la LEXIS. Suntem la Prejuniori 2. Am avut prima lectie de acomodare, maine o avem pe a doua. Ne-a placut. Am intilnit si o fosta colega de gradinita, dar cu parere de rau ea va fi la Prejuniori 1. Bani nu sunt putini (pt buzunarul meu), dar sper sa merite. Prefer din pvd al comunicarii sa nu faca inca cu un profesor in particular, poate mai tirziu.
Daca sunteti curioare o sa va mai tin la curent cu evolutia domnisoarei.
Va multumesc din suflet.
Ne mai auzim,
Adriana
Fania spune:
quote:
Initial creeata de bran
Am o domnisoara de 7 ani pe care vreau sa o dau la Engleza. Ceva extra scolar. A facut la gradinita, are memorie de elefant si ii si place. Dar nu stiu unde... Mi-as dori ceva in grup, sa fie si joaca, sa aiba continuitate (si anul asta si la anul...) Nu ma incinta ideea meditatiilor...
Aveti vre-o idee? Comorile voastre daca fac ceva extra (nu conteaza limba) unde fac?
Adriana
Eu am intrat pe www.meditatiiengleza.com, nu stiu nimic despre ei dar site-ul pare interesant! Poate e cineva care ne poate da mai multe detalii despre ei!
melina34 spune:
aseara am avut sedinta la Lexis si vreau sa va spun ca a aparut un element de noutate in programa lor, acesta este examenul Trinity;fiecare copil va da acest test cu un profesor englez de la acest colegiu, astfel find evaluati obiectiv de o persoana dinafara;testul este obligatoriu costa 39E si fiecare copil il va da conform nivelului sau,va fi cindva la anul, prin iunie,
M.
Amalia spune:
Imi doresc sa-l dau si eu pe David la aceste cursuri. Problema este ca noi stam in sectorul 6 si aici am vazut pe site ca nu au nici un sediu. Cel mai apropiat sediu pare cel din Pache Protopopescu...mai e cineva din sectorul 6?
Cand se vor mai face din nou inscrieri la ei? Imi puteti spune ce program au, respectiv intre ce ore se fac aceste cursuri, pentru ca ne-ar interesa sa fie cat mai inaspre seara. Se fac cursuri si sambata si duminica?
Multumesc mult de ajutor, va pup si va doresc o zi buna!
Sanatate maxima!
Amalia spune:
Revin cu intrebarile...poate totusi le vizioneaza si unii dintre parintii care au copii la aceste cursuri si m-ar putea ajuta cu niste raspunsuri.
Va multumesc frumos!
Sanatate maxima!
Lorenza spune:
Verifica pe site:
http://www.lexis.ro/sedii/bucuresti.htm
si suna-i la unul din numerele de telefon pentru detalii,sau trimite-le un email!
viviana spune:
Fetita mea merge de 2 ani la Lexis si sunt foarte, foarte multumita.
abia stept sa dea examenele acelea Trinity sustinute cu profesori din Anglia si sa vad nivelul ei.
Asta vara chiar am dat-o, dupa terminarea scolii si a anului Lexis, la summer club tot la ei. Program 9-14 cu pachetel de acasa. 2-3 ore in parc, vorbit numai engleza si a facut salturi uimitoare. i-a placut extraordinar de mult. Anul asta o sa o dau si in tabara. ei fac la Sarata Monteoru.
Vedeti ca au deschis un nou sediu central langa biserica Casin care are si after school.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
may spune:
sunt si cursuri de germana (pt. copii) la Lexus ?
are cineva copilul la germana ? aveti ceva informatii, pareri despre asta ?
multumesc mult