Vreau sa-mi dau copilul la Engleza: UNDE?
Am o domnisoara de 7 ani pe care vreau sa o dau la Engleza. Ceva extra scolar. A facut la gradinita, are memorie de elefant si ii si place. Dar nu stiu unde... Mi-as dori ceva in grup, sa fie si joaca, sa aiba continuitate (si anul asta si la anul...) Nu ma incinta ideea meditatiilor...
Aveti vre-o idee? Comorile voastre daca fac ceva extra (nu conteaza limba) unde fac?
Adriana
Raspunsuri
melina34 spune:
eu iti sugerez Lexis,taxa anuala peste 300E plus manualele, invata prin joc, listening, grupele sint cu copii de aprox aceeasi virsta;
M.
Marilen spune:
300 euro pe an...Cate ore pe saptamana fac? Fata mea a mers anul trecut la Palatul Copiilor dar nu ii place engleza si nu prea a ramas cu mare lucru.Ma gandeam si eu la Lexis, poate au metode mai eficiente si incepe s-o atraga.Ce stiti despre aceste cursuri?
crig72 spune:
De lexis am auzit si eu ca au metode de predare eficiente..Am o prietena a carei fetita frecventeaza aceste cursuri de 2 ani.Este foarte multumita si chiar ii place.
Eu astept sa mai creasca un pic si apoi sigur vom apela la ceva intensiv.Ma tenteaza si germana.
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
bran spune:
Multumesc pentru info.
Le-am trimis celor de la Lexis un email, cerind info suplimentare... Acum sa vad daca pot gasi pe cineva sa mi-o duca aduca...
Am auzit cuvinte bune si despre Tinkerbell. Le-am scris si lor. Pretul la Tinkerbell ar veni vreo 40$ pe luna. Dar asta doar din auzite... Daca aflu ceva va spun.
Adriana
Vichi spune:
Baietelul meu are 6 ani, va merge la anu' la scoala si am zis ca deja este o joaca gradinita si se va plictisi in acest ultim an (grupa pregatitoare), asa ca am ales sa frecventeze in paralele si scoala Lexis... Va incepe la 1 Octombrie 2007, nivel de pregatire "prejuniori", de 2 ori/saptamana, dupa-amiaza, timp de un an scolar (octombrie 2006 - iunie 2007, parca!). Eu deja am platit prima rata (se poate in 5 rate), iar pana incepe trebuie sa mai achit una. Iti sugerez sa te grabesti cu inscrierea, beneficiezi de o reducere de 50 euro, daca te duci pana in 30 august, nu te baza pe mail sau telefon, mergi la fata locului, e mult mai sigur, adica la centrul Lexis din sectorul unde locuiesti, sau unde vrei sa-ti inceapa cursurile fetita...
Eu cred ca e o scoala (firma) ok, fata de "fantomele" din diverse vile sectoriale.
Tu poti sa incerci si la British Council, cica primesc copii de la 7 ani, dar cu un nivel de cunoastere a lb. engleze destul de bun.
Mult succes in decizie!
melina34 spune:
Fetita mea a fost la juniori A anul trecut si facea de 2oripe sapt cite o ora.Atmosfera e foarte relaxata in clasa, prof se imprietensc cu elevii si ii trateaza cu respect si prietenie, nu ii pedepsesc ca la scolile normale, nu tipa..au mers in excursie, fac serbari...
inutil sa va mai spun ca oricum face engleza si la scoala dar nu se simte..La lexis li se dau teste si li se verifica niv.cunostintelor acumulate, se fac recapitulari,manualele sint f frumos colorate si cred ca cel putin in cazul fetitei mele, a invatat de placere....
M.
bran spune:
Merci mult fetelor pentru informatii.
Ne inscriem si noi la LEXIS. Cred ca putem sa-l convingem pe tati. O sa incerc zilele astea sa-mi fac timp pentru inscriere.
Sa ne auzim de bine.
Adriana Bran
bran spune:
quote:
Originally posted by Vichi
Baietelul meu are 6 ani, va merge la anu' la scoala si am zis ca deja este o joaca gradinita si se va plictisi in acest ultim an (grupa pregatitoare), asa ca am ales sa frecventeze in paralele si scoala Lexis... Va incepe la 1 Octombrie 2007, nivel de pregatire "prejuniori", de 2 ori/saptamana, dupa-amiaza, timp de un an scolar (octombrie 2006 - iunie 2007, parca!). Eu deja am platit prima rata (se poate in 5 rate), iar pana incepe trebuie sa mai achit una. Iti sugerez sa te grabesti cu inscrierea, beneficiezi de o reducere de 50 euro, daca te duci pana in 30 august, nu te baza pe mail sau telefon, mergi la fata locului, e mult mai sigur, adica la centrul Lexis din sectorul unde locuiesti, sau unde vrei sa-ti inceapa cursurile fetita...
Eu cred ca e o scoala (firma) ok, fata de "fantomele" din diverse vile sectoriale.
Tu poti sa incerci si la British Council, cica primesc copii de la 7 ani, dar cu un nivel de cunoastere a lb. engleze destul de bun.
Mult succes in decizie!
Cu drag,
Vichi,
in ce sector (LEXIS) v-ati inscris voi? Pentru noi cea din Maica Alexandra ar fi mai aproape. As fi vrut sa beneficiez si eu de reducere, dar s-ar parea ca pe aici lumea e in concediu in august. O sa mai insist totusi. Daca nu e cu suparare, care e costul final pentru voi? In mod normal (cum am primit de la secretariat) sunt 314 EURO (TVA inclus).
Fetelor,
se mai plateste ceva pe parcursul anului (manuale, etc)?
Numai bine,
Adriana