Vreau sa-mi dau copilul la Engleza: UNDE?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by may

sunt si cursuri de germana (pt. copii) la Lexus ?
are cineva copilul la germana ? aveti ceva informatii, pareri despre asta ?
multumesc mult

Trebuie sa intrebi la sediu.Nu se fac peste tot cursuri de germana decat daca sunt cerinte si se intruneste numarul minim de participanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

inca o intrebare, ca va vad bine informate: (in Buc.) exista diferente intre cele citeva sedii ale scolii ? ma refer la nivelul de pregatire/implicare al profesorilor, poate si la alte aspecte (orar, spatiu etc.) ; e mai recomandat vreun sediu/profesor decit altul ?
multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna

Suntem inscrisi la Lexis, la engleza ( 5,5 ani si 6,5 ani).

Ieri ne-au dat pt fiecare copil cite un cupon prin care ni se acorda o reducere a taxei de scolarizare cu 5 % in cazul in care recomandam pe cineva care vrea sa se inscrie.
De aceeasi reducere beneficiaza si "recomandatul".
In cazul in care intereseaza pe cineva (adult sau copil) sa se inscrie la Lexis la vreunul dintre cursuri - anuntati-ma si poate economisim niste bani.

O dupa amiaza placuta.

PS Cuponul este valabil la oricare dintre sediile scolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

teo1970, as fi interesata, dar as vrea sa discut si cu sotul. Poti sa-mi spui si mie cam cat ar fi prima rata?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Lexis-ul e destul de scump ...dar eu sunt multumita, desi scopul meu nu au fost cunostintele de engleza in primul rind, ci incadrarea copiilor intr-un alt sistem educational decit gradinita

noi platim la prescolari 320 eur/an/ copil, in 5 rate egale;
prima rata am platit-o pina la 1 aug. si am avut o reducere de nu-stiu-cit; celelalte in nov (sigur), ian parca, martie ... nu mai stiu exact, ne anunta ei

manualele au fost vreo 7-800.000 ROL/ copil

dar, Cristina, cred ca cel mai bine ar fi sa intri pe site-ul lor (cauta Lexis pe google) si sa vorbesti cu ei direct la sediul care ti-ar conveni tie, ca sa intrebi exact ce te intereseaza pe tine.

daca mai ai intrebari - intreaba-ma, aici sau pe PM, cum vrei tu

succes!

Mergi la inceput

Cristina, am sunat eu la sediul unde suntem inscrisi noi:

oferta este valabila pt acest an scolar (cursurile ar incepe la 1 nov.) sau pt anul scolar urmator;

pt copiii prescolari / clasa I : taxa anuala este de 377 euro / an (eu am platit in vara si am avut o reducere de 15% - pina la 320 euro)

pt copiii mai mari de clasa I : 463 euro / an

daca vreti sa incepeti anul acesta: din taxa se scade suma corespunzatoare lunii octombrie, se aplica reducerea de 5%, apoi se adauga TVA-ul si se imparte la 4 (rate) - daca vrei sa platesti in rate, desigur, ca poti plati si tot o data ; noi am avut 5 rate (pt ca pe prima am platit-o in "extrasezon", in iulie)

cam asta ar fi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si noi suntem la Lexis, cel de la 1 Mai, la clasa de prejuniori 1(adica cei care abia la anul merg la scoala). Mai e cineva acolo?
Inca nu mi-am facut o parere despre ei, dar speram sa fie bine.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

noi suntem la Prejuniori 0 si Prejuniori 1, in Oltenitei

eu cred ca sunt OK ...

avem sedinta cu parintii Vineri 02.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Ne puteti spune si daca vedeti progrese la copii? Le place? Cum este programul, dupa-amiaza? Ca noi doar dupa gradinita am putea merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Caprioara, fata mea este si ea la 1 Mai, pe Maica Alexandra dar la C juniori.
Deja merge de 3 ani.
Eu sunt multumita de progresele ei si mai ales de stilul de predare.
La ce profesoara este?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput