SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va citesc pe fug si scriu tot asa.io am si fecior mare care nu prea ma lasa sefa la butoane.cand ia o pauza de papa ajung la calcu si eu.

ioana - ne-am gandit sa-i cumparam un fotoliu pat la matei , ca din pat ma tem sa nu cada , ca si ala e destul de inalt.

adriana- matei se sprijina cu mainile de marginea patutzului si sare ,sare pana aterizeaza peste.

elutza spor la cura.sa sti ca nu-s bune dulciurile, nu stiu ce baga-n ele dau un gust.

paula spor la invatzat.

va tzuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, voi stiti ceva despre plata CIC pe card? Functioneaza la noi? Ce aste si unde trebuie depuse?

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Paula te cred ca e dificil sa inveti psiho-peda, si mai ales dupa manualele (cartile) care exista la noi facute tare nasol ... pentru mine a fost lejer am terminat liceul pedagogic si facultatea de psihologie asa ca am dat examene din psiho-peda si psiho, sincer nici nu prea am invatat, dar si profii mi s-au parut de treaba si am luat niste note monstruos de mari
... invata in special subiectele de didactica (metode, mijloace, proiectare, tot dce tine de elementele procesului de inv), iar la psiho insista pe consilierea educ a lui baban (vreau sa zic citeste-o data, de doua ori)...
si daca te pot ajuta ceva "la limbile astea straine" cu placere ...

sa ai spor

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,intru si eu sa va salut.
Noi ne pregatim de mers afara.
Paula bafta la examene.
Ioana la printisorul tau frumos .
Bianca ce puisor nazdravan ai!
Elutza mesi inca o data pentru versuri,ne-au fost de mare ajutor.
Adriana mergeti in parc pana la urma?Va invidiez ca mai aveti un pic si plecati in concediu.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare fetelor!!!

ta na na na, hai sa ma laud. Am 55 kg si acul bate tot in jos, na. Si inca ceva, am slabit in ultimile 2 saptamani de pe solduri 7 cm, tanana. Si asta tocmai cand imi luasem gandul de la slabit. Ieri am vrut sa-mi iau pe mine un sacou cumparat in toamna si atarna pe mine de ziceai ca am intrat la apa. Nu mi-e mai bun si sper sa nici nu-mi mai fie bun vreodata.
Cristina e pe zi ce trece tot mai scumpa, imi vine s-o mananc. Insa am stat tot mai putin cu ea zilele astea, sper sa recuperez la sf saptamanii, ne-am pus in gand sa iesim undeva daca e vreme buna.
La magazin e nebunie cu inceperea scolii, seara suntem toate fetele frante.
Gata, ma intorc la treaba, va pup si mai scriu mai tarliu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare Salaj !!!

Noi am fost ieri in parc unde Paula a invatat sa urce singura scarile de la topogan si sa se dea , tot singura , pe topogan .
Au mai adus o remorca de nisip si fetele , am mers cu gashca de la bloc dupa noi , au fost tare incantate , mai ales ca era ud nisipul si au putut construi ce au vrut ele .

Elvira mai ai seturi de galetutze pentru nisip ? Cred ca am cumparat vreo 6-7 seturi , din care nu mai am decat o galetutza care e foarte mare pentru Paula . Sau ai numai galetutze ?
Paula nu te lasa acum pe ultima 100 de m ... aduna-ti puterile si spor la invatat !!!

Ioana eu am primit de luna asta si stimulentul si alocatiile fetelor pe card . Trebuie sa faci o cerere la DM , sus in Bradet , copii dupa certificatele de nastere si BI/CI al tau , daca bine mai retzin . Oricum stiu sigur ca trebuie sa faci cererea in care specifici nr. de cont si banca unde vrei sa-ti vireze banii .
Da o fuga pana acolo si rezolvi un-doi problema . E mai simplu ca nu trebuie sa tot astepti postasul ...

Claudia, da mai avem de azi fix 2 saptamani si plecam in concediu ... o sa incerc sa va pun poze cu vila si autocarul ...

Elutza gata amenajarile ? V-ati intere de termopan ? Nu stiu daca am mai scris noi am pus geamurile cu firma Tehnic Clima , vis-avis de Scala , cica sunt singurii care au profil Veka aduse direct din Ungaria . Dar vezi ca sunt 2 firme una langa alta acolo ...

Bianca money sunt la mine ... musai t-a fi sa tragi o fuga pana in parc azi dupa-masa ... vrei nu vrei ... o iei si pe Adriana cu tine ...

Va tzuchi pe toate si mai vin !!!

P.S. Bianca esti sefa de trib ... eram pe pagina 3 ....

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

http://www.tramptravel.ro/offer_86_2199.html

in partea dreapta a ecranului sunt 3 poze cu vila unde vom fi cazati

albumele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!

uauuuuuuuuuu!!!!!!!!elvira ce bine ai dat jos din kg.mai, io-s deja envidioasa.oare tzigara te-a ajutat?

adriana super camera de hotel.autocare de la firma asta am vazut prin tzara, iar in unul mi-am bagat un ochi cand a parcat la comarnic, in parcarea motelului unde am fost noi cazatzi.e super dotat ( are tv, filtru de cafea si ceai) si fff curat.

no gajici , io va astept la "raportu de tzara".

Mergi la inceput

adriana , bag sama ca musai trebuie sa ne intalnim.no bine, atunci fie cum vrei tu.te-oi suna sa vad in ce zona esti.azi iesi cu fetele?auzi da cu bagajele cum stai?mai , noi cand mergem in concendiu caram la bagaje de se sperie tata lumea.de ex si anul asta din cate am carat cu noi am folosit doar 20%.asa ca ai grija cate-ti pui cu voi.baza-s banii, restu gasesti pe unde treci.

Mergi la inceput